lukygoofy píše: ↑úte kvě 20, 2025 9:33 am
to jo, ale každej logicky předpokládá, že takhle banální věc by neopomenul a tak ho napadají katastrofický scénáře
Teraz sa to javí byť OK. Aj tie situácie čo som dávnejšie písal kedy mi vyskakovalo P0519 (@sima to vyriešil výmenou čidla neutrálu) v špecifickej situácii (ráno, nezahriata ešte voda, zjazd z kopca s brzdením motorom) sa zatiaľ nekonali.
… len aby som to nezakríkol
To určitě jo, to může
Mě zatím otáčky drží, je to nevím tak rok, možná víc, ale i tak jsem na pozoru, četl jsem totiž zde ty veškeré story, řešení, opakující se problémy a zažil jsem toho mnohého i sám. Totiž i to "moje" čidlo-spínač měnil kdysi Arai, pomohlo mu to, na půl roku- třeba a zas to začlo.
Cez víkend som poumýval auto a ošetril ochranou karosérie. Dal som dole aj kryty prahov a aj tie plastové kryty koncov prahov, poumýval od uchytených nánosov. Trochu to vystriekal dutinovým voskom.
Na prahoch sú okrem servisných otvorov aj otvory zaslepené plastovými klipmi. V otvoroch je závit. Na čo sú tieto otvory?
Čo ma zaujalo bolo, že na vnútornej časti krytov prahov boli maličké slimáky (bez ulít) — asi tam majú vhodné vlhké prostredie.
Vyčistil som EGR a samozrejme dal nové tesnenie k tomu.
vasco píše: ↑pon čer 02, 2025 10:22 am
Na prahoch sú okrem servisných otvorov aj otvory zaslepené plastovými klipmi. V otvoroch je závit. Na čo sú tieto otvory?
To by mohly být díry na upevňovací oka pro kurtování na podval. Nová auta chodí s těmi krytkami uvnitř v igelitu...