Z Tesca Českem

Holaňďanka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Z Tesca Českem

Příspěvek od Holaňďanka »

Štěpáne paráda, taky se k tomu už chystám. Částečně jsem se přidala k Nastičce, ale ta jede podle tras Via Czechia. Tak koukni i na tohle.
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Štěpán Z.

Příspěvek od Tapan »

@Holaňďanka znám, resp. zachytil jsem, že to taky existuje. Nu až obejdu ČR, mám čím navázat 🤣
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Dobřeee Tapane!!! Tj už teda kurva porce km a napoprvé, odvaha teda :-) (*_^) |,,,,
Vybral jsi si ale překrásnou lokalitu! Je tam nádherně, vzpomínám ještě za starých dřevitých časů, kdy nebyly značeny cyklostezky, ony vlastně téměř žádné nebyly, jak jsme se tam lopotily na kolech a s koly přes balvany, skály, v temných lesích nad vodou, nikde nikdo. Od té doby jsme tam ještě párkrát zajeli.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
OndraSG
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Jméno a příjmení: Ondřej Plaček

Příspěvek od OndraSG »

Ahoj. Loni jsem taky začal měl jsem v plánu několik etap po 3-4 dnech ale bohužel manželka se objevily nějaké zdravotní problémy takže jsem se pak už k dalším etapám nedostal. Za dva týdny ale opět vyrážím. Loni jsem si odbyl celkem nudnou část Vítkovska a začal jsem Jeseníky a zkončil na ovčárně. Letos pokračuju dál přes čhs Ramzovou Kraliky a dál. Baví mě to. je to skvělý výmaz hlavy. Dávám tak okolo 30km denně. Tak se možná někdy někde s někým potkáme :)) Jdu opačným směrem od východu na západ severní stranou.
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od Tapan »

@OndraSG Tak to se dle tempa potkáme někde mezi Aší a Libercem 😁

Levis29
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Levis29 »

Díval jsem se na Stezku českem loni, když to začli propagovat, je super že něco takového u nás vzniklo, i ten pořad k tomu. Když jsem si koupil první Subaru před pěti lety tak jsme jeli cestu kolem ČR po hranicích a spoustu těch úseků už jsme prošli, Podyjjí je rozhodně jeden z nejhezčích úseků, byli jsme tam znovu teď přes Velikonoce a nachodili tam přes 100km, trasa ze Znojma přes celé Podyjjí až do Vranova je přes 30km a můžu všem doporučit (přes Kraví horu, Šobes atd.).
Jen mě mrzí že i když ta stezka vede většinou blízko hranic, tak úplně vynechali Ostravsko a Opavsko, mohlo to vést alespoň přes Hukvaldy, Poodří, Hlučínsko a pak od Hradce nad Moravicí až ke Slezské Hartě se dá jít v přírodě a přes hráze, a pak už Jeseníky atd...
Přílohy
IMG_20250518_181603.jpg
OndraSG
Uživatel fóra
Uživatel fóra

Příspěvek od OndraSG »

S tim Opavskem souhlasim dalo by se to krasne natahnout po linii opevneni prez Hrabyn na Opavu pak udolim moravice na Kruzberk, Hartu a dal uz po stezce..
lukygoofy
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Jméno a příjmení: Lukáš K.

Příspěvek od lukygoofy »

Tahle část ČR mi vůbec nic neříká, ale včera Vladyka procházel Šumavu a ledovcová jezera a ty jsem prošel všechny. Příště má jít na Ostrý a to je také pěkná procházka. Známej je ve svazu turistů a každej rok jim umožní chodit na jezerní stěnu v přísně chráněné krajinné oblasti. to je také moc pěkné. Ale přemluvit ty moje ratolesti 12 a 10let a ženu k chůzi to je někdy oříšek :-)
Toyota Avensis 2.0L CVT - MY 2017
Subaru Legacy Outback 3.0R AT MY2005 prodáno Cozmo,
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od Tapan »

Moje žena chodí ráda, s dětmi je to horší. Teda vždycky píčujou, když je člověk odtáhne za ucho od playstationu/televize a vytrhne jim mobil z ruky, ale když už jdou, tak si to užijou a nestydí se to přiznat. Blbý je, že těm nejmladším bude letos 5 a 2 roky, ta pětiletá zvládne max. těch 10 km za den (což je super!), tu menší musím ještě nosit. Ale ono to doroste.

gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Michal Gerych

Příspěvek od gerda »

Pro 2 letou to chce třeba odrážedlo nebo nějaké přibližovátko ;-) Záleží teda na terénu.
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.

Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od Tapan »

@gerda Terén, kde se dá na odrážedle, mě pěšky moc nebaví :-) 2letá (2 roky budou až na začátku září) dává zatím přednost nosítku. Byli jsme takhle před 2 týdny 10 km pochod, malá v nosítku, větší pěšky, a šlo to. Ale příští rok už pomaže po svých, i když třeba ne celé.

gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Michal Gerych

Příspěvek od gerda »

Jasné, tak to chápu. Ale i v tomto terénu se najdou místy místa, kde si člověk může odpočinout a prďola zablbnout ;-)

Jinak 10 km na 5 letou super. Předminulou sobotu jsme šli s dětma 11 km (7 a 9 let) a jeden kafral cestou tam, druhý z5. Ale bylo to z Tesáku na rozhlednu Kelčský Javorník, tak místama jsme byli i my dospělí rádi, že jsme rádi :-)
Přílohy
PXL_20250510_140218454.jpg
PXL_20250510_135524750.jpg
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.

Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
lukygoofy
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Jméno a příjmení: Lukáš K.

Příspěvek od lukygoofy »

stejně se tady v Čechách máme ku..vsky dobře!!!!!! je to tady nádherný!!!!!
Toyota Avensis 2.0L CVT - MY 2017
Subaru Legacy Outback 3.0R AT MY2005 prodáno Cozmo,
OndraSG
Uživatel fóra
Uživatel fóra

Příspěvek od OndraSG »

Ahoj. Tak minuly vikend jsem si ukrojil zase kousek stezky. Vychazel jsem z Ovcarny a dosel do Kraliku. Prvni noc jsem spal kousek od Ramzove a druhou v Puchacskem sedle.
Tenhle usek celkem znam z normalnich vyletu ale nikdy jsem to nesel v kuse. Pokud nekdo hledate vyslap na vikend tak tenhle usek vrele doporucuju. Krom pruchodu petrikovem nenarazite ani na kousek asvaltu jen krasne lesni pesinky s nadhernyma vyhledama a opravdu krasnou prirodou.
Hodne me zacaly tyhle nekolika denni pochody bavit i co se tyka vybaveni. Clovek kdyz nese batoh vice dnu tak ho pak stve kazda blbost navic. Zacinal jsem s 25 kily. Coz byl masakr a nechapu jak jsem to mohl unest. ted jsem na nejakych 7.5 kg a vim ze jeste muzu kousek dolu.
Resim ted hlavne spacak. Doted mi na vsech cestach jak pesky tak i na Jawkach a skutrech po evrope stacil jakysi noname spacak za par korun ale prave pri minule akci se dorval uz uplne tak se poohlizim po necem sofistikovanejsim mensim a lehcim. Urcite chci perovy a pohravam si s myslenkou ze v ramci uspory vahy koupim jen letni.
Dal me ceka porizeni batohu. Zacal jsem krosnou z devadesatek od metasportu a cekam az budu mit vybavu komlet po kupe at se pak odpichnu ve velikosti ale na 90% Zainvestuju do Gosamergear Gorila. Mel by byt top. Jen Ta cena. :)) Ale co uz nekdo to prochlasta.
Pridavam par Jesenickych fotek
20250529_085457.jpg
20250529_134555.jpg
20250530_175100.jpg
20250530_181434.jpg
20250530_180251.jpg
20250531_062447.jpg
20250531_072938.jpg
20250531_080505.jpg
Naposledy upravil(a) quickly dne ned čer 08, 2025 8:22 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: pootočení fotek
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Příspěvek od hamoun »

nádhera ,,,,| (*_^) |,,,,
škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Hobby, sport“