Naše dílenská technika a nářadí..

Odpovědět
Levis29
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Re: Naše dílenská technika a nářadí..

Příspěvek od Levis29 »

petr píše: pon kvě 19, 2025 7:56 am Je to děláno na pár hodin max desítek hodin tak holt zase reklamace asi už čtvrtá. Ono to nejspíš bylo zaviněne i tím že to nebylo dosažené už od výroby ale i kdyby bylo tak to nemá šanci dlouho vydržet no a kdo nemaže ten nejede jak víme :-/ :-D
Jinak celkem funkční vyrobek, bezuhlikovy motor co by mohl něco vydržet a oni to zase zabijou timhle
evidentně to nářadí používáš často tak nebylo by lepší koupit něco kvalitnějšího ? Čas ušetřený při běhání po reklamacích se dá využít líp :-)
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Němec

Příspěvek od petr »

No jo ale kde ti dají 5 let záruku a pokaždé komplet novou pilu včetně lišty a řetězu :-D
Naštěstí reklamace je online za 5 minut jezdit nikam nemusim, ale ta výdrž by lepší být mohla to teda jo
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák

Příspěvek od podvlada »

Zas díky takovejm jako je Petr jsou ty další verze lepší (snad) :-D

Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde> Obrázek
ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Štěpán Z.

Příspěvek od Tapan »

@podvlada ty máš pocit, že se Parkside zlepšuje, jo?
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák

Příspěvek od podvlada »

No iterace jednotlivejch modelů někdy řeší to, na co si lidi u prvních stěžovali... ale jestli to je pravidlem samozřejmě nevím. Možná jen u toho, co se dostalo k Petrovi. :-D

Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde> Obrázek
ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
Levis29
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Levis29 »

petr píše: pon kvě 19, 2025 11:08 am No jo ale kde ti dají 5 let záruku a pokaždé komplet novou pilu včetně lišty a řetězu :-D
Naštěstí reklamace je online za 5 minut jezdit nikam nemusim, ale ta výdrž by lepší být mohla to teda jo
Chápu.
Mě by prostě nebavilo to řešit ať už to stojí víc nebo míň času, ale každý to má jinak. Taky třeba u pily nebo aku vrtačky nebudu čekat až mi to v sobotu v poledne odejde, když mám v týdnu v podstatě jen jeden celý den abych udělal nějakou větší práci, a asi nemusím zmiňovat že často se s tím kvalitním nářadím dělá úplně jinak (kdo měl v ruce třeba motorovku Hecht apod. a pak hobby pilu od Stihl asi ví).

To se ale bavím o nářadí které dostává více zabrat takže tam tu kvalitu využiji, jinak taky mám spoustu věcí od Parkside a jsem rád že ta značka existuje, navíc ve spojením s Lidlem kde jsou občas až neuvěřitelné ceny, ale zatím jsem pořizoval jen to co mi nějakým způsobem spíš jen usnadní práci a používám to jen občas, no a když to odejde tak jen vytáhnu 220V verzi nebo to udělám jindy :-) Poslední věci co jsem pořídil třeba aku wapka (kromě toho že už po měsíci (!) popraskalo těsnění na vstupu tak na moje použití fajn věc), nebo aku horkozvdušná pistole za čtyři kila kterou jsem fakt koupil hlavně ze zvědavosti jak to může fungovat :-) , zahradní fukar / vysavač, aku svítilna, vzhledem k ceně vše můžu jen doporučit, ale pro hobby použití!
Spotřební materiál je zase ještě jiná kapitola, tam jsou rozdíly v kvalitě materiálu obrovské, nedávno spolu s těma vrtacíma korunkama jsem koupil plátky do aku ocasky Dedra a DeWalt protože jsme se chystali na větší prořez, rychlost řezu a výdrž je úplně jinde, je tam velký rozdíl i v tloušťce materiálu, ostrosti nových plátků a výdrži. Z kotoučů na řezání kovu mi po chvíli zůstala jen ta mřížka, to jsem nechápal a říkal jsem si že to snad je i nebezpečné, koupil jsem různé tloušťky od Stanley Fatmax (asi od 30kč za kus) a tam byl rozdíl několika tříd. Jediné co si pamatuju že fakt drželo byly bity do aku šroubováku, než jsem poztrácel ty nejpoužívanější a stejně koupil novou sadu :-)
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Němec

Příspěvek od petr »

je to tak , spoleh na to není , naštěstí mám většinou v záloze kvalitnější náhradu u víc používaného nářadí, třeba konkrétně pily Stihl , to je jiný svět , akorát co se týká akunářadí tam jsem uvízl v síti parkside kvůli hromadě baterek , co už , dokud bude záruka tak to dojedu a asi taky v něčem přejdu k jiné značce , akorát ještě nevím kam, aby to zas nebylo cenově mimo , to má pak zas člověk zábrany to pořádně používat , je mi to líto huntovat :-D
třeba makita mě hodně zklamala, bruska vydržela snad méně než parkside, to samé epila, to je uplně obdoba parksaidu akorát komplikovanější reklamace , bateriová stihl je asi ok , jenže cena mazec a baterka pasuje jen pro pár druhů nářadí , to se mi líbí u parkside baterky jsou použitelné skoro ve všem, akupilu mám jen proto ať nedělám kravál a smrad u baráku jinak motorovky jsou uplně jinde, i když co se týče zrovna aku pily tak ten parkside řeže dobře , srovnatelně s daleko dražšími aku pilami, ale ta výdrž chybí , uvažoval jsem přejít časem v něčem k devald, no zatím to má čas ještě, ono se to vše pořád vyvíjí , někdy teda i k horšímu :-D
bohužel v aku pilách ani věhlasné značky moc neválí , je to drahé a má to problémy v mrazu, v dešti v prachu, životnost se teprve projeví
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Petře, jak já ti rozumím =) :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Bart
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Bart »

Máte někdo tenhle křížový laser PKLLP 3360 A1 z Lidlu?
Hledám něco na domácí použití na stavbu tak jestli to má smysl za tuhle cenu kupovat.
https://www.lidl.cz/p/parkside-performa ... arch/laser
Subaru Legacy BL, H6, 2005
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Míla

Příspěvek od Tsakabaru »

tusim ze ho mel nacelnik a nejak ho vracel ci co...
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03 - "Réza" - vlakno
Forester SF 2.0 '01 - "Forejs" - vlakno
Niva 1.7 '06
yeti
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od yeti »

Náčelník na něj pověsil CDčko a pak ho asi vrátil neb zjistil, že to s barekou váží tak 5kilo... :-D
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Ten křížovej laser na X20 baterky jsem reklamoval, protože měřil křivě. Naštěstí v tu chvíli neměli jinej kus, tak mi vrátili prachy. Byl jsem rád, protože mám doma ještě tu menší variantu, která je o půlku levnější a funguje dobře.
https://www.lidl.cz/p/parkside-performa ... BD%20laser
yeti
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od yeti »

že to "měří" křivě jsem si ani netroufl pomyslet :-DDD
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

No jo, na 30 centimetrech to ukazuje o 20 min, klasicka zavada :-DDD

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Kdyby neměřil křivě, tak by byl skvělej. Ale vlastně pro mě zbytečnej, protože ten malej funguje dobře. Já ho koupil, protože jsem myslel, že bude výkonnější, než ten menší. Ale je to srovnatelný. Čili podruhý bych si koupil ten menší a na větší se vysral.
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“