Díky.draconis píše: ↑čtv črc 04, 2024 10:44 pm Já to chápu a nemyslel jsem to špatně. Chtěl jsem jen varovat, aby sis při výběru přes inzerci dal dobrý pozor. Jak jsem psal, sleduji to dlouhodobě a většinou koupíš v lepším případě aspoň to, co máš teď. A holt v ceně řekněme 3-4 000 Kč jsou většinou na bazoši atd. přístroje, co nějaký překupník koupil za pětikilo polofunkční a dobastlil (nebo to tak udělal už někdo před ním) anebo to bylo někde 30 let prakticky bez údržby. Lepší (ale taky dražší) kousky už se těmhle lidem většinou do ruky nedostávají anebo jsou v mnohem lepším stavu. Něco takového se pak ale pohybuje už cca kolem 8 - 10 000 Kč a víc. Čímž se dostáváme k tomu, žes nenapsal, kolik to má vlastně zhruba stát. Ale předpokládám, že někde tak kolem těch 3-4, když nový za 6500 Kč je už přes budget. Měl jsem tam třeba v super stavu Yamahu DSP-A1 za bůra. Možná tam jsou ještě nějaké dva AVR, to by mělo aspoň digitální vstupy pro zvuk z TV... Zkusím se mrknout, když si vzpomenu, ale mám toho masakr a v pondělí jsem na instalaci, tak nic neslibuju. Kdyžtak se připomeň nebo mi v týdnu zavolej :D
Kdybys chtěl slušnej gramec, přenosku nebo něco lepšího (mám tam teď Classe Sigma preamp + konec a taky něco od Accuphase), to by se něco našlo...Tohle je holt věc, kterých je všude plno a my se tomu vyhýbáme nebo to rovnou vyhazujem
Asi před 5 lety jsme taky odkoupili z pozůstalosti našeho zákazníka část jeho sbírky, abychom pozůstalým pomohli... Ale samozřejmě zesíky chce každej, ty zmizely jako první... Měl je jako nové a bylo to za příznivou cenu...![]()
Zkusím se pozeptat, jestli by něco nebylo... Kdyžtak se připomeň
Hifi studia a jejich sortiment jsem měl svého času pečlivě zmapovaný.
Zatím nejzajímavější nový (zánovní) produkt je asi tento:
Yamaha A-S201 černý
https://www.datart.cz/bazar/zesilovac-y ... aruka.html
do něj bych možná šel. Bonus by bylo dálkové ovládání.
Samozřejmě by se mi líbil Accuphase, Bryston, Naim Audio, nebo nějaký vyšší NAD (Ten jejich streamer za cca 40 tisíc se mi moc líbí ...)
Ale v mém případě u těchto komponentů vítězí pragmatismus nad chtěním.