Naše auta

Diskuse o vozidlech jednotlivých členů fóra na jednom místě.
Odpovědět
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Re: Naše auta

Příspěvek od hamoun »

o dost lepší :-D
škoda superb
ex WRX 2008
Doro
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doro »

Zehnal sem jiné jeté pneu a osadil místo tých monstrózních. Srandovní je, že pro převoz pneu + kol do servisu sem využil skorem celý kufr ML, no a že ten je fakt velký.... Jinak sem mosel vzíť vozík.
Aj na velkém vozíku je to viděť, jak sú ty kola masakrální. :-D

Tomáši, co ty na to? Sic menčí, ale aj tak to vypadá myslím dobře =) .
Přílohy
DSC08538.JPG
DSC08540.JPG
DSC08547.JPG
DSC08546.JPG
Forester 2.0 SG Comfort 2003
Forester 2.0 SG Active 2003 (vyřazeno)
Impreza combi 1,8 76kW, 1993 (zrušeno)
MB ML320i, V6 160kw ....dělník vz SG
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Jo, vypadá to pořád dobře, i když ty větší kola mu slušely víc. :-) Ale holt se nedá nic dělat, je třeba koukat na to, co je napsáno v dokumentech....
Doro
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doro »

Auto skýtá mnoho možností a mnoho záhad ;-D .
U měďoura je problém s únikem benzínu z nádrže, takže od cca 1/2 nádrže a neco už to dole teklo a věc sem nabrať nemoh. Při náklonu dopředu, to teklo eště při menším množství, což jak jistě uznáte, je závada nahowno >:-& .....při delší cestě je to flustrující a omezující.
Tož sem nádrž spustil dolů, což byl taky zajímavý počin :-D a očekával sem výměnu těsnění u té velké zátky, kde to nejčastějš teče. K překvapení sem uviděl neco, co sem fakt eště neviděl......je tam koleno, keré hadicou spojuje spodní prostor nádrže s prostorem nádrže úplně nahoře (beztak odvětrání apod). Koleno bylo v ohybu prodřené... v kolenu byl jakýsik špunt v gumové hadičce..... 8() . Ten otvor byl taký šelijaký, takže moselo byť jasné, že to hadička neutěsní, no a ten špunt s otvorem uprostřed to myslím dorazil :-DDD .
Koleno je zalisované, takže výměna nehrozí, takže ani jako díl to vedené nikde není. Dyž sem vyloučil tepelné metody (teplota samovznícení kola 220 ° a do teho fakt neidu), zbyly edem mechanické metody. Takže odříznuto, pak převrtané a závit, vyrobiť koleno na propojení s hadiců a šecko namontovať.
Vzhledem k přístupu na prase to bylo zajímavé, ale šlo to, dyž sem nádrž znásilnil a šprajcnul co nejníž to šlo.
Včilej to už snad nepoteče, tak až bude zaco :-D , nacpu tam benzínu a nechám stáť z kopca...... buďto bude repete nebo vyřešeno ;-D .
Přílohy
DSC00263.JPG
DSC00266.JPG
DSC00276.JPG
DSC00304.JPG
DSC00306.JPG
DSC00309.JPG
DSC00311.JPG
DSC00326.JPG
DSC09767.JPG
Forester 2.0 SG Active 2003 (vyřazeno)
Impreza combi 1,8 76kW, 1993 (zrušeno)
MB ML320i, V6 160kw ....dělník vz SG
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

To byla teda závada pěkně na prd. Ale poradil sis parádně !!
outback
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od outback »

Mám kolegu mercedesáře a vždycky jsem překvapený tím, co vypráví. Obecně jsem vždycky považoval mercedesy za kvalitní auta a držáky, ale těch historek o podivných opravách už je nějak moc - a vždycky řekne, že to je u toho modelu známý problém. A to jezdí zánovními auty. Když slyším o několikahodinové demontáži zámku řízení, která se dříve nebo později týká každého auta, protože tam selhává poddimenzovaný motor, běhá mi studený pot po zádech. Stejně tak elektrická ruční brzda - pravidelná rozborka, protože soudruzi z NDR někde udělali chybu. A to prosím u V-Klasse, co ho stála dva roky stará o deset tisíc éček víc, než můj nový busík. Viděl jsem dva roky starý géčko pětikilo s rezatými A sloupky - konstrukční závada. Přijde mi to jako Subaru nebo Babetta, když jí miluješ, není co řešit, ale musíš umět trpět.
Subaru XV 2.0 Exclusive r.v.2018, facelift EyeSight CVT nonhybrid
Busík Hyundai H1
Fendt Platin 470 (ne, není to traktor)
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Míla

Příspěvek od Tsakabaru »

@Doro hukot.. a pekna prace!
@outback mam znameho co dela ve fabrice MB, co dela autobusy - prej uz to zdaleka neni bez kompromisu, spis naopak a je to prolezly celou firmou :(
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03 - "Réza" - vlakno
Forester SF 2.0 '01 - "Forejs" - vlakno
Niva 1.7 '06
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Láďo já mám taky kamaráda mercedesáře. Nekupuje to nový, ale zánovní. Aktuálně má na ježdění S klasse zhruba kolem 5 let stáří, s nějakým velkým benzínovým motorem a jeho paní jezdí s GL s nějakou naftou. Nadává na to pokaždý, když se vidíme, že jsou to hrozný sráče a je to furt v servisu. Obvykle s nějakou kravinou.
Aby měl aspoň nějaký spolehlivý auto, tak si pořídil E klasse z roku 2005 v úpravě Lorinser, tuším s 5,5 litrovým osmiválcem, nebo něco takovýho.
Když se o tom spolu bavíme, jaký to jsou dneska sráče, tak si vždycky vzpomenu na to, co se vyprávělo mezi Citroenářema o modelu XM. To bylo dokonalý auto, ale každej den mělo nějakou závadu. Aspoň žárovka mu praskla. A takhle je to dneska s Mercedesem.
marzi
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: martin

Příspěvek od marzi »

doufam, že to nezakřiknu ale ja mam lehce pres 110 000 km na GLC 43 AMG a jedinej problem byl, že praskal naka trubka od klimy a neklimovalo to. A to vyřešil znamej mimo autorizak za "pár korun".... vyšší jednotky tisíc. Jinak zavady nic. Je to rok 2018....
Subaru Outback 2.0D MY 2008 prodáno
Subaru Legacy kombi 2,5GT MY 2010 prodáno
Subaru Impreza WRX STi MY 2006
BMW 330 Ci cabrio MY 2001
MB GLC 43 AMG MY 2018
Jaguar XK8 MY 1998
Porsche 911 Carerra S MY 2009
Odpovědět

Zpět na „Vozidla členů SFC“