Tak mě dnes Allianz odpověděla. Přepočet havarijka na mého téměř 23 let starého, já to furt beru, že celkem mladého

Forejse prý už neumí, nepustí jí systém

dobrá, beru to, systém je tak nejspíš nastaven, staré auta už se v tomto neoplatí, s námi skoro veterány se už moc nepočítá

sice si myslím, že by to měla být jednoznačně věc majitele, jestli si pojistí havarijně své auto, nehledě na stáří, je to přeci jen furt o ceně, o domluvě, ale holt nejsme na trhu, na tržišti, ale v moderním světě

Asi by to šlo jinde, nicméně tam nehledám, protože mám stále havarijko za 6351 kč a tak to tak i nechám, nejspíš jo. Tak levné by to nejspíš nikde nebylo, i přes ono stáří auta i podmínky pojištění, krytí, všemožné ne.
Ještě to zvážím, nabídka povinného by byla 2866, zatím mě ty 3500 kč navrch za to ale stojí, zatím jo.
Nicméně další nejasnost, spíš zajímavost teda, nakolik by pojišťovna vyčíslila případnou totálku, to byl můj dotaz a to ten hlavní teda, no tak paní hledala a nenašla přesně moje forestra, onen ročník, že už takové auta v nabídce už nejsou k dohledání

jen přibližně a že dávají tržní průměr, pak jsem jí našel dva forestry SG myslím, že přesně mého roku výroby, na bazoši, jeden cirka za pajsku a druhý za 152000 kč

jenomže dle mě pojišťovny čerpají z jiných auto inzercí, z baozoše ne, ne primárně, to si tedy tak nějak představuji, můžu se mýlit a určitě to pravda nejspíš neplatí sakum prdum u všech.
No prostě nevím, něco bych dostal, to je tak vše co s určitostí vím

mám svůj cenový tip, ale nebudu zveřejňovat, není třeba našeptávat
Proto jsem se zde i tázal námořníka, jak dopadl-dopadne teda.
Já si to havarijko zatím nechám, zaplatilo mě to už pěkných pár peněz a taky mám dle mě zvýšené riziko škody na autě, tam kde jezdím minimálně jo.
Mám tam pojištěné i 25 let staré citro saxo, saxíka a tam se mám ozvat, když mě dojde nabídka pojištění, nové ceny, klasika, to taky udělám, ač jsem v tomto mezek líný, sem tam se k tomu přeci jak ostatně vidno přeci jen dokopu. Tam to půjde upravit, je to jen PV.