Hamounovo "auto"

Diskuse o vozidlech jednotlivých členů fóra na jednom místě.
Odpovědět
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Hamounovo "auto"

Příspěvek od spm »

Takze jsi mu proste slapl na plyn kdyz te zacal predjizdet. Asi bych potreboval osvetlit proc tohle lidi delaji, protoze pokazde kdyz mi tohle nekdo udela, tak mam hroznou chut ho pak zastavit a jit se ho na to zeptat, s klicem na kola v ruce. Tak treba nekomu ten oblicej zachranis, kdyz mi to vysvetlis ty :-D

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Štěpán Z.

Příspěvek od Tapan »

@gerda sorryjako, ale jestli původní příspěvek nechal prostor pro pochybnosti, tak ten vysvětlující to úplně nevylepšil v tvůj prospěch. Někdo se ti lepí na prdel, když jedeš na horní hranici rychlostního limitu (nevím, proč tě nepředjel v obci, možná to tam nebylo bezpečné / přehledné, možná tam byla úsekovka, možná nechtěl překračovat limit, což moc nechápu, protože jestli se vše za cedulí konec obce neodehrálo během 3 vteřin, tak jste, předpokládám, následně překročili limit oba). Pokud se na tebe lepil, není to úplně řidič, se kterým chce mít normální člověk víc interakce, než je nutné, lhostejno, zda se lepil z plezíru, nebo protože prostě spěchal a chtěl ti to tím sdělit. Ale tak jste si, klucí, zazávodili, nikomu se nic nestalo, třeba příště.
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Michal Gerych

Příspěvek od gerda »

Ne, šlápl jsem na to ještě, než začal předjíždět, protože to bylo úplně jasné, že to na konci obce udělá :-D

Vysvětlím ti to úplně jednoduše ;o)(o; Někdy se prostě s někým rád sportovněji svezeš, takže ten druhý na tebe nemusí jít hned s klíčem v ruce, >>:-@@ a jinými psychopatickými řešeními, které tady nabízíš :-/ Mrkni třeba k @bushman1 , jak se svezl STíhačkou s černou Fábií. Jezdím si svým tempem na tempomat, jak Hamoun; ten si teda ale jezdí své tempo s o dost většími průměrnými rychlostimi :-D To, že si někdo jede své tempo, ať si jede a rád ho pustím ^_~|^_^

Teda @Metuzaleme , měl bys přehodnotit toto rozhodnutí, které jsi psal:
Metuzalem píše: ned kvě 04, 2025 9:29 am Houby. Jenda je násilník jen slovní, v jádru je to mírumilovná bytost a romantik a psa, byť s ADHD, by po hlavě nemajz ani náhodou. Radši si sním hrál až do jeho úplného vyčerpání :-)
Naposledy upravil(a) gerda dne pát kvě 09, 2025 10:14 am, celkem upraveno 1 x.
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.

Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od gerda »

@Tapane nevím, jaké pochybnosti nechal, když jsem to myslím napsal celkem jasně. Ale dobře, příště to zkusím více rozvést s ohledem na bezpečnost ^_~|^_^ , protože se snažím jezdit bezpečně =)(=

Naopak @Jeník a jeho příhody se skoro bouráním co týden (neberte mě za slovo, ale jeho frekvence je opravdu obdivuhodná), vyhozením někoho ze silnice a jít na někoho s něčím v ruce mu to vysvětlit, je na zvážení navšívit nějakého psychologa :-/
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.

spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

Možná proto, že narozdíl od tebe tím autem jezdím denně a denně narážím na lidi, co se mnou asi chtějí závodit nebo já nevim, když já si jedu svým tempem nebo mi nedají přednost, abych s nimi mohl závodit a tak podobně. A ano, jsem dost alergickej na to, když dojedu pomalejší auto a to pomalejší auto mi podobnými manévry to předjíždění znemožňuje, takže se za takovým kokotem vleču hromadu kilometrů, pomaleji než bych jel normálně a ještě přes něj blbě vidím. Ale on si zazávodí, super :-D
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
Metuzalem
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Milan P.

Příspěvek od Metuzalem »

gerda píše: pát kvě 09, 2025 10:05 am Teda @Metuzaleme , měl bys přehodnotit toto rozhodnutí, které jsi psal:
Neměl. Jsem na jeho straně, držím partu :-)
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák
Levap
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Levap »

S tím zrychlováním při předjíždění bych byl opatrnej. Jednou se mi to taky povedlo a týpek mě po předjetí asi 6 x za sebou vybrzdil. A před ním nic nebylo. Fakt ze 100 prakticky úlpně do zastavení.

Tak trochu nepřiměřená obrana [ŠIBENICE]
Obrázek
Impreza 2.0 MY18
HonzaCZ
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od HonzaCZ »

@hamoun Tohle vlákno mě nějak míjelo... Máš to fakt pěkný! A je úplně jedno, jestli to je škodovka a superb, ale děláš ty úpravy způsobem, který mám rád. Dávají smysl, hlavně se zlepšuje performance, zůstává decentní vzhled (prostě sleeper, jak někdo trefně už napsal). A teda 3 kila superb mě taky překvapilo, to je hodně slušný. 😁
Paráda 👌🏻
SOLCtech
V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby!
Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) Obrázek [vlákno o autě]
Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Příspěvek od hamoun »

@HonzaCZ dík [DRIVE]
škoda superb
ex WRX 2008
gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od gerda »

spm píše: pát kvě 09, 2025 10:31 am Možná proto, že narozdíl od tebe tím autem jezdím denně a denně narážím na lidi, co se mnou asi chtějí závodit nebo já nevim, když já si jedu svým tempem nebo mi nedají přednost, abych s nimi mohl závodit a tak podobně. A ano, jsem dost alergickej na to, když dojedu pomalejší auto a to pomalejší auto mi podobnými manévry to předjíždění znemožňuje, takže se za takovým kokotem vleču hromadu kilometrů, pomaleji než bych jel normálně a ještě přes něj blbě vidím. Ale on si zazávodí, super :-D
Tak tos blbě pochopil Jeníku. Je rozdíl, když si "zazávodíš" v rámci možností a když ti někdo dělá to, co popisuješ. To taky nesnáším, když na dálnici jedu tempomatově a při předjíždění auto vpravo začne zrychlovat. Tak se zařadím z5 a když ho dojedu při stejné situaci podruhé, tak už se tato situace neopakuje, když začne zase zrychlovat a znemožňovat předjíždět. Buď ho předjedu nebo ho nechám jet [COFFEE]

gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od gerda »

Metuzalem píše: pát kvě 09, 2025 10:42 am Neměl. Jsem na jeho straně, držím partu :-)
Znáš takové to "však on byl hodný a vždycky pozdravil, to bych do něj neřekl.." :-)

Odpovědět

Zpět na „Vozidla členů SFC“