Celomáčenej škatulewagon - Alči Forester 2005 (SG) 2.0

Diskuse o vozidlech jednotlivých členů fóra na jednom místě.
Odpovědět
aligator
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Alča Hájková
Kontaktovat uživatele:

Re: Celomáčenej škatulewagon - Alči Forester 2005 (SG) 2.0

Příspěvek od aligator »

Ahoj vespolek, jmenuju se Forester, je mi 20 let a jsem z Plzně. Píšu vám, protože hledám nový domov. Máma si domů přitáhla nějakýho mrňavýho japončíka, no a bohužel pro nás pro oba tu prý není místo. Máma mě má moc ráda, jenže mi moc nerozumí, jsem na ní prej moc “komplikovanej”. No jo, to jsou holt ty ženský, pro který je vrchol péče o auto, že si dokážou dolejt směs do ostřikovačů a dojet pro benzín. To když jsem měl ještě tátu (podvlada), to byla jiná liga! Ten mě rozmazloval a staral se o mě, rozuměl mi, byla s ním sranda a poskytoval mi prvotřídní péči. Máma mi holt tolik péče dát neumí a tak by chtěla, aby si mě adoptoval novej táta, kterej se o mě bude umět hezky postarat.

Jezdím na LPG, občas si cucnu benzínu, olej nežeru.

Mám slušně nalítáno (skoro 440 tisíc), ale ještě nepatřím do starého železa. Pár let zpátky mi strejda Aleš z Dobřan (teď už z Nýřan) dělal výbrus válců a to vám teda povím, cítil jsem se zase jak za mlada! Na čem je ale můj věk znát jsou blatníky nad zadními koly, s těmi bude práce. Holt už nejsem zas takovej mládenec.

Kdybych byl týpek, rozhodně nejsem žádnej napomádovanej frajírek, spíš postarší dřevorubec, co se ale pořád nebojí žádný těžký práce.

Mám už v tomhle věku trochu horší trávení, na emisích ze mě nejsou úplně nadšený. Technickou mám do 9/2025 - máma prej kdyžtak zařídí novou.

Strejda Ludwík mi na konci listopadu 2024 měnil olej, dával nový zadní tlumiče a stabilizátor zadní nápravy (modrej, heč).

No co bych vám o sobě ještě tak mohl povědět…
Mám kouli - jo, jen jednu, ale i tak jsem pořádnej chlapák. Taky mám automatickou klimu, aby se ti v létě tolik nepařil zadek.
Mám pětistupňový manuál s redukcí a taky el. předehřev motoru.
Dá se ve mně úplně v pohodě přespat, ale teda ne když měříte dva metry. Máma má 175 cm a má to jen tak tak.
Táta mi ve 2023 přidělával dopředu světla navíc, který mi propojil s dálkovkama, takže ti z noci udělám den.
Pod sedadlem spolujezdce mám od táty namontovaný držák na hasičák - praktická věcička.
Mám do palubky našroubovaný magnetický držák na mobil, který mi máma prý bude nechávat.
Na zrcátku mám nalepenou samolepku “Zdravím Subaru!”, protože máma samozřejmě není žádná slepice, která neví, co řídí!
Jo a taky mám fakt parádní klakson, co mi koupil táta, takže pokud tě někdo nasere, můžeme mu to dát spolu najevo s patřičnou důstojností.

Mám letní i zimní obutí a taky rezervu, kterou s sebou ale nevozím, její místo zabral můj druhý žaludek (ne ten dezertní, ale na plyn).

Stojím pevně a jistě na všech 4 kolech. A taky stojím 55 000 Kč.
Další info o mně najdeš kdyžtak v tomhle vlákně - táta to tu všechno zdokumentoval.

Jestli si mě chceš adoptovat, napiš mojí mámě Alče na WhatsApp. Její číslo je 724 836 431.
Teď jsem jako dobytek, ale až mě umyje, dá sem nějaký fotky.

Zatím čuuuus.
Odpovědět

Zpět na „Vozidla členů SFC“