Dneska alespoň jedna radost: jak už jsem psal, cestou ze severky jsem na dálnici dostal šutrem a na skle se objevila ošklivý, zlý, nepěkná věc. Nicméně nebylo to rupnutý skrz, bylo to u spolujezdce kam ani moc nekoukám, z představy že mi z dalšího auta zase vyndavaj čelní okno jsem úplně žhavej nebyl... no kouknul jsem se jak se to řeší, když už na tohle mám i pojistku. Po cestě jsem se zastavil v jednom z jejich smluvních servisů a zeptal se, jestli se to dá opravit. Řekli že jo. Tak jsem naposílal fotky pojišťovně, vybral si jejich smluvní servis a dnes jsem konečně přišel na řadu.
Auto jsem tam přivezl na dvanáctou, odešel o kus vedle se najíst a když jsem se vrátil zpátky, tak okno bylo zalepený. Při opravě okna ani nechtěj spoluúčast, takže jsem nic neplatil, vzal si klíčky a zase odjel. Tak alespoň něco se povedlo
Oprava jinak asi celkem dobrý. Vidět naživo to trochu je (ve stínu asi jako když je kus izolačky na okně, když do toho pere sluníčko, tak tam prosvítá trochu lom světla), na fotce to není vidět vůbec

Když to člověk nehledá, tak to prostě vypadá jak bordel a tím, že je to v místě kam vůbec nekoukám, mě to netankuje. Hlavně že se to snad nerozleze a nepraskne to úplně (na BHčku jsem taky úplně ze začátku to okno řachnul, nechal jsem to zalepit, pač jsem to pojištěný ani neměl a šetřil jsem na těsnění pod hlavou a za těch 9 let se to nerozlezlo).