Origo autorádio outback gx204lef
- Šamot
- Nováček
- Jméno a příjmení: Tomáš Vágner
Origo autorádio outback gx204lef
Ahoj.Nemá někdo origo rádio Outback gx204lef?Díky
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
Re: Origo autorádio outback gx204lef
ahoj, vitej, peknej nick
musis jeste napsat dva prispevky abys nemusel cekat na schvaleni a mohl posilat zpravy

musis jeste napsat dva prispevky abys nemusel cekat na schvaleni a mohl posilat zpravy
Čo je tomu pôvodnému?
Už sme tu riešili opravu panelu klimatizácie
Už sme tu riešili opravu panelu klimatizácie
Subaru Impreza 2.0GX, 5MT, rv2001...
Subaru Legacy 2.5i, AT, rv2005...
- Šamot
- Nováček
Ahoj.Nič.Mám jen model gx201lh nebo le.Teď nevím přesně.Jen vím, že je jen pouze na cd bez MP3 a taky vím ,že na něj nelze ani dopojit USB Nechci tam něco bastlit.Mám rád věci tak jak jsou.
- Šamot
- Nováček
![diky [THNX]](./images/smilies/w8658.gif)
Díky za přijetí do klubu.Jsem čerstvý majitel Subaru do té doby pouze cca 23 let VW koncern.A jsem nadšený...
- martinant
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Martin Antoš
Zdravím a vítej v klubu s diagnozou. Zdraveni se poddá časem. Uvidíš tu radost když dostaneš odpověď.
Odesláno z rozežranýho jabka.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,0l/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,0l/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
Tu ťa trošku sklamem, to novšie origo má dvojzonovú klimatizáciu a bude ti svietiť len jedna polovica, čo by sa ešte nejak dalo prekusnúť, ale tie rádia sú dosť nekvalitné - dosť mizerná kvalita zvuku a navyše odchádza panel klimatizácie - mne skapali dva behom pol roka.
Rádii z faceliftu je v ponuke málo aj napriek tomu že darcov by malo byť habadej
Ono je fakt lepšie tam dať niečo iné čo aspon trochu kvalitnejšie hrá, problém je s prerábkou, pretože origo panel klimatizácie je jeden plošný spoj s predným panelom rádia a napájanie panelu klimatizácie ide cez rádio.
Najjednoduchšie riešenie je dorobenie AUX do origo rádia, je to funkčné a najmenej utrpí estetika
Subaru Impreza 2.0GX, 5MT, rv2001...
- Šamot
- Nováček
Tak to je velký špatný.O AUX provedení vím.Ale nebaví mě pořád něco spouštět.Neni nad to otočit klíčkem a vše hraje tam kde to naposledy skončilo.Jinak bych chtěl USB Changer akorát s tím mým modelem je nekopatibilní.viz zde:https://www.autodesignplus.cz/usb-adapt ... aux-vstup/
Já mám gx201lh.Je ještě gx201jh a tam to prý funguje,ale jaký je mezi těmi modely rozdíl nevím.
Já mám gx201lh.Je ještě gx201jh a tam to prý funguje,ale jaký je mezi těmi modely rozdíl nevím.
- Šamot
- Nováček
No zrovna dnes mne u křižovatky dojel novější OTB.Koukam do zpětného a říkám přítelkyni za námi stojí Subaru a sotva jsem to dořekl tak spolujezdkyně v tom druhém autě na nás mávla tak jsem taky mávl a hned potom mávl i šofér
- Šamot
- Nováček
Tak autorádio netřeba dá se koupit USB changer i na základní model a funguje skvěle a zvuk je o 100% lepší.problem je asi v předzesilovači autaradia. Jak u radia tak CD.Po připojení changeru to má basy,výšky hraje to fakt dobře a to se mne po změně z passata do OTB chtělo brečet jak mizerné to rádio mělo zvuk.