TPMS - senzory tlaku v pneumatikách

Jaké nejvhodnější pneumatiky na léto, na zimu, do terénu ? Jaké nejvhodnější ET disků ? Jaké jsou nejlepší řetězy ? To vyřešíme v této sekci
Odpovědět
George
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Jiří Otisk

Re: TPMS - senzory tlaku v pneumatikách

Příspěvek od George »

Ahojte, dneska jsem na aliku objednal 4ks za 20usd. Koukal jsem ze delphi na BS umi naprogramovat id snimacu tak uvidime.
Subaru Outback BS 2019 FB25
Obrázek
Subaru BRZ 2016 MT Sport Limited - vlakno o aute.
Obrázek
EX Subaru Legacy Wagon 2.0R MY07, motor EJ20F (DOHC, 121kW), 4AT,SportShift,VTD,VDC
Obrázek
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

Jj, jenom to id musis znat :-) jinak service manual k BS rika, ze se ma akorat pustit learning procedure a pak postupne aktivovat vsechny snimace. Na aktivaci se bud da koupit jednoucelova krabice asi za litr nebo to podle me jde vyvolat i tim, ze tu gumu ufouknes a ono to ten ventilek probudi. (Nicmene ja nakonec skoncil u toho xtoolu, protoze s tim je za minutu hotovo a zas tak drahy to nebylo :-D)

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
George
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Jiří Otisk

Příspěvek od George »

spm píše: pon dub 14, 2025 7:49 pm Jj, jenom to id musis znat :-) jinak service manual k BS rika, ze se ma akorat pustit learning procedure a pak postupne aktivovat vsechny snimace. Na aktivaci se bud da koupit jednoucelova krabice asi za litr nebo to podle me jde vyvolat i tim, ze tu gumu ufouknes a ono to ten ventilek probudi. (Nicmene ja nakonec skoncil u toho xtoolu, protoze s tim je za minutu hotovo a zas tak drahy to nebylo :-D)

Jj tak nejak to bude.
Subaru Outback BS 2019 FB25
Obrázek
Subaru BRZ 2016 MT Sport Limited - vlakno o aute.
Obrázek
EX Subaru Legacy Wagon 2.0R MY07, motor EJ20F (DOHC, 121kW), 4AT,SportShift,VTD,VDC
Obrázek
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Makovica »

spm píše: pon dub 14, 2025 7:49 pm Jj, jenom to id musis znat :-) jinak service manual k BS rika, ze se ma akorat pustit learning procedure a pak postupne aktivovat vsechny snimace. Na aktivaci se bud da koupit jednoucelova krabice asi za litr nebo to podle me jde vyvolat i tim, ze tu gumu ufouknes a ono to ten ventilek probudi. (Nicmene ja nakonec skoncil u toho xtoolu, protoze s tim je za minutu hotovo a zas tak drahy to nebylo :-D)

Na aktivaciu som uz davno kupil jednoucelovy EL-50449 za nejakych 8E. Lacno, ale zato aspon nefunguje :) Uz nemam k dispozicii spektrak, aby som zistil, ci to vobec tych 125kHz vysle a ci na spravnej frekvencii.
Ale je dost mozne, ze som vtedy netrafil model, lebo skor spominaju teraz EL-50448.
Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 ,,,,| (*_^) |,,,,)
Obrázek
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od spm »

No já když to hledal, tak jsem našel právě dva: jeden byl asi za 10€ a podle popisu na nějaký ameriky. A pak ten dražší co měl umět všechno...

Já to jinak ze začátku zkoušel flipperem. Ale ta aplikace, co jsem na to splašil, evidentně taky posílala blbý signál na probuzení, protože to evidentně nic neposlalo (když jsem to pak scannoval s flipperem při probouzení tím xtoolem, tak ta aplikace ve flipperu sice data pořád nerozkódovala, ale alespoň bylo vidět, že tam něco na těch 433MHz komunikuje).
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Makovica »

spm píše: pon dub 14, 2025 6:47 pm To si myslím že půjde, akorat se skrz ni budes muset proklikat :-) cena super

Tak som sa pobavil. Objednaval som TS508 za 138 , dnes stoji 163 a realne mi teraz prisla verzia TS508WF, co tam je za 253E.
Ok, moze byt, potom nemaj rad polstinu :)
Este som ale neskusal.
Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 ,,,,| (*_^) |,,,,)
Obrázek
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od spm »

Dobře ty :-D
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Makovica »

spm píše: čtv dub 17, 2025 11:38 amDobře ty :-D
A menu nabehlo v cestine :)
Edit: Ale aby to nebolo take easy, tak co som si k tomu objednal jeden senzor za 25, tak ten pre zmenu neprisiel :) Ale nebudem do toho rypat.
Ale mam doma iny testovaci cinsky Schrader a ten ide.
Obrázek
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Makovica »

Funguje, databazu ma obrovsku a nebolo treba updatovat (cez wifi).
IMG_20250417_144328904_AE~2.jpg
IMG_20250417_144310436_HDR_AE~2.jpg
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pneumatiky, Disky, Řetězy“