TPMS - senzory tlaku v pneumatikách
- George
- Zkušený uživatel
- Jméno a příjmení: Jiří Otisk
Re: TPMS - senzory tlaku v pneumatikách
Ahojte, dneska jsem na aliku objednal 4ks za 20usd. Koukal jsem ze delphi na BS umi naprogramovat id snimacu tak uvidime.
Subaru Outback BS 2019 FB25

Subaru BRZ 2016 MT Sport Limited - vlakno o aute.

EX Subaru Legacy Wagon 2.0R MY07, motor EJ20F (DOHC, 121kW), 4AT,SportShift,VTD,VDC

EX Subaru Legacy Wagon 2.0R MY07, motor EJ20F (DOHC, 121kW), 4AT,SportShift,VTD,VDC

- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Jj, jenom to id musis znat
jinak service manual k BS rika, ze se ma akorat pustit learning procedure a pak postupne aktivovat vsechny snimace. Na aktivaci se bud da koupit jednoucelova krabice asi za litr nebo to podle me jde vyvolat i tim, ze tu gumu ufouknes a ono to ten ventilek probudi. (Nicmene ja nakonec skoncil u toho xtoolu, protoze s tim je za minutu hotovo a zas tak drahy to nebylo
)
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

- George
- Zkušený uživatel
- Jméno a příjmení: Jiří Otisk
Jj tak nejak to bude.spm píše: ↑pon dub 14, 2025 7:49 pm Jj, jenom to id musis znatjinak service manual k BS rika, ze se ma akorat pustit learning procedure a pak postupne aktivovat vsechny snimace. Na aktivaci se bud da koupit jednoucelova krabice asi za litr nebo to podle me jde vyvolat i tim, ze tu gumu ufouknes a ono to ten ventilek probudi. (Nicmene ja nakonec skoncil u toho xtoolu, protoze s tim je za minutu hotovo a zas tak drahy to nebylo
)
Subaru Outback BS 2019 FB25

Na aktivaciu som uz davno kupil jednoucelovy EL-50449 za nejakych 8E. Lacno, ale zato aspon nefungujespm píše: ↑pon dub 14, 2025 7:49 pm Jj, jenom to id musis znatjinak service manual k BS rika, ze se ma akorat pustit learning procedure a pak postupne aktivovat vsechny snimace. Na aktivaci se bud da koupit jednoucelova krabice asi za litr nebo to podle me jde vyvolat i tim, ze tu gumu ufouknes a ono to ten ventilek probudi. (Nicmene ja nakonec skoncil u toho xtoolu, protoze s tim je za minutu hotovo a zas tak drahy to nebylo
)

Ale je dost mozne, ze som vtedy netrafil model, lebo skor spominaju teraz EL-50448.
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
No já když to hledal, tak jsem našel právě dva: jeden byl asi za 10€ a podle popisu na nějaký ameriky. A pak ten dražší co měl umět všechno...
Já to jinak ze začátku zkoušel flipperem. Ale ta aplikace, co jsem na to splašil, evidentně taky posílala blbý signál na probuzení, protože to evidentně nic neposlalo (když jsem to pak scannoval s flipperem při probouzení tím xtoolem, tak ta aplikace ve flipperu sice data pořád nerozkódovala, ale alespoň bylo vidět, že tam něco na těch 433MHz komunikuje).
Já to jinak ze začátku zkoušel flipperem. Ale ta aplikace, co jsem na to splašil, evidentně taky posílala blbý signál na probuzení, protože to evidentně nic neposlalo (když jsem to pak scannoval s flipperem při probouzení tím xtoolem, tak ta aplikace ve flipperu sice data pořád nerozkódovala, ale alespoň bylo vidět, že tam něco na těch 433MHz komunikuje).
Tak som sa pobavil. Objednaval som TS508 za 138 , dnes stoji 163 a realne mi teraz prisla verzia TS508WF, co tam je za 253E.
Ok, moze byt, potom nemaj rad polstinu

Este som ale neskusal.
A menu nabehlo v cestine

Edit: Ale aby to nebolo take easy, tak co som si k tomu objednal jeden senzor za 25, tak ten pre zmenu neprisiel

Ale mam doma iny testovaci cinsky Schrader a ten ide.
Funguje, databazu ma obrovsku a nebolo treba updatovat (cez wifi).