Wenzelova SG Karkulka

Diskuse o vozidlech jednotlivých členů fóra na jednom místě.
Odpovědět
yeti
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Re: Wenzelova SG Karkulka

Příspěvek od yeti »

Ale no tak. Dyť nárazník je od slova narážet. Nikde se nic nepohnulo, světla OK, tak jde o hovno. :(B-ooO Být to kastle, nebo třeba prasklý světlo, tak neřeknu, ale tohle je běžnej provozní šrám. Od chráněného občana stejně nic nedostaneš, maximálně si na tebe počíhají jeho soukmenovci a budeš rád, když dostaneš jen po hubě. Dej si čtvrtku, zanadávej a každej další kaufladní/lídlí šrám už bude v pohodě.
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Vašku, měl jsem sen, ovlivněn tvým příběhem. Vyjel jsem za tmy autem a měl jsem ruce olšové, nedokázal jsem se vměstnat mezi parkující auta a bral jsem je teda pěkně, hlava nehlava, chvíli jsem přemýšlel, zda zastavit a řešit, ale o bych řešil, jel jsem dál, vždyť to bylo jen škrábnutí...tak ti pěkně děkuji, připadal jsem si po procitnutí strašně :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel

Příspěvek od RudaK »

@yeti: nene, takhle to nejde, když budeme rezignovat na pravidla tak se společnost zhorší. Musíme bojovat, jde o princip. Když projde projde odřený nárazník tak co projde příště ?
Ano vyrovnat a smířit se s tím musíš, ale mávnout jen rukou nejde 😉
Nechci plevelit vlákno, nemusíme se v názorech shodnout
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
MedvedBr
Uživatel fóra
Uživatel fóra

Příspěvek od MedvedBr »

RudaK píše: čtv úno 27, 2025 6:41 am Ano vyrovnat a smířit se s tím musíš, ale mávnout jen rukou nejde 😉
Plně souhlasím. Chyba se stát může, ale je potřeba se k tomu postavit čelem, akceptovat následky a ne jen doufat že to třeba (zase) projde.
Vše je o lidech a lidi dělají společnost. A jak se chová společnost, podle toho jednají i jednotlivci. Kdyby byli všichni slušní, tak si takové chování dovolí daleko míň lidí.
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Vašku tak to nasere. Je dobře, že ho chytili !!
wenzel
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Václav Šikl

Příspěvek od wenzel »

:-| @yeti Úplně dobře si nepochopil jak jsem to myslel... X krát do mě někdo drbnul, promáčknul dveře, odřel nárazník... Ale počkal, nechal lístek a domluvili jsme se a nedělali z toho kovbojku. Max jsem vzal flašku slivovice. Když to bylo víc,tak jsme holt pojištění a dá se to vyřídit s úsměvem a propiskou za dvacet minut. Tohle je šrám, kterej za deset minut poléčím a po piči front. Ale nemám být nasranej na kripla, kterej je tak ubohej že nevydrží bez chlastu, bez jakýchkoliv skrupulí sedne za volant eMeLka kdy když trefí moje nebo i tvoje dítě tak je jasnej výsledek a když už jenom nabourá cizí auto, byť do nárazníku, kterej se jmenuje od slova narážet, ujede? A ještě bych se měl bát, že mě někdo zbije? Máš taky v trenkách ty dvě kulatý věci v pytlíku? Promiň,na tohle určitě srát nebudu a jestli to takhle nechceš vidět, je zbytečný mi navrhovat jak se k tomu mám postavit 😉
@sima nemáš zač 😄
@RudaK @MedvedBr Diky
Forester 2.0 AT, 2006
Superb VR6, 3.6, AT, 2012
wenzel
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Václav Šikl

Příspěvek od wenzel »

Malinko něco napíšu: Předchozí téma vyřešeno plněním od pojišťovny ve výši 14,3k což je super.
A dále: Jak jsem dal vědět, opustila nás naše milovaná psí babička Emička. Při cestě na její poslední místo odpočinku, jsem se, abych furt nebrečel, soustředil na Karkuli. Na Severce mi někdo z tady z klubu (bez jmenovky úplně nevím kdo nebo jsem neudržel) říkal, že naposlech, se mi to špatně sbírá a motor nejede úplně ideálně. Že to taky řešili a dalo to zabrat. Kluci byli asi táta se synem a měli SG. V minulosti jsme společně s předsedou a proffesorem vyřešili takové zvláštní drnčení, který dělal tlumič sání. Nějak jsem to podložil a nazdar bazar. V poslední době se to ovšem začalo opět ozývat a i přesto, že jsem diagnosticky nic nezaznamenal, Karkule byla v jistým rozmezí otáček taková "nerozhodná".. Dneska jsem byl teda v Polsku u tchánů pohřbít Emičku a nějak po cestě zpět domů, v tom brainstormingu, mi došlo, že je možný, že se v tom tlumiči trtká nějaká urvaná překážka a váha vzduchu v kooperaci s ECU neví co posílat na dávkování paliva. Tak jsem zastavil, odmontoval uchycení filtru, usadil pomocí nějakých věcí z auta mimo původní umístění tak, aby to nešlo skrz ten tlumič a pokračoval v jízdě . Karkule o mnoho klidnější, průběh výkonu nesrovnatelný, spotřeba podle diagnostiky padla o cca 1.8l na sto, jen je teď malinko hlučnější, ale to mi nevadí, je to skvělá kulisa k výfuku a kdybych měl o dvacet let méně, snad tam i hodím hříbek...
Přílohy
IMAGE_20250228_135625_454.jpg
Forester 2.0 AT, 2006
Superb VR6, 3.6, AT, 2012
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

No tak to je fajn, že se to podařilo takhle hezky vyřešit !!
Odpovědět

Zpět na „Vozidla členů SFC“