A proč myslíte, že se extrahovaný sójový mouce říká sójové maso? Aby to lidem evokovalo to maso, aby si to někdo vůbec koupil. To samé sójový párek. To je ukázkový, účelový klamání spotřebitele, protože kdo by si jinak koupil odtučněnou sójovou mouku ve formičkách?
Smíšené pocity
- Mira
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Miroslav
Re: Smíšené pocity
Za mne je nejvíce matoucí název dršťková polévka s hlívou ústřičnou. Správně je z hlívy, ale i tak ten název je špatně, protože když tam nejsou žaludky, tak jakápak dršťková. Já si pod tím názvem představuju pravou dršťkovou (s žaludky) a s hlívou (je výborná). Mám poslat podnět na ministerstvo, aby v rámci řešení kokotin měli co dělat?
A proč myslíte, že se extrahovaný sójový mouce říká sójové maso? Aby to lidem evokovalo to maso, aby si to někdo vůbec koupil. To samé sójový párek. To je ukázkový, účelový klamání spotřebitele, protože kdo by si jinak koupil odtučněnou sójovou mouku ve formičkách?
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
Vakpak
- Zkušený uživatel

- Jméno a příjmení: Vašek Kaplan
Včera jsem byl na Slovensku. Ta země mě nepřestává fascinovat.
Policie se na D1 u Trenčína moc netrápila. Uzavřela všechny pruhy, poslala všechny!! auta do odpočívky. Kamiony nalevo, osobáky nalevo a kontrola. Kamiony všechny, osobní auta tak 2/3. Několik stovek metrů kolony je vůbec nezajímá ... hustý.
Policie se na D1 u Trenčína moc netrápila. Uzavřela všechny pruhy, poslala všechny!! auta do odpočívky. Kamiony nalevo, osobáky nalevo a kontrola. Kamiony všechny, osobní auta tak 2/3. Několik stovek metrů kolony je vůbec nezajímá ... hustý.
Forester MY 2022 - pracovní
MB EQB MY 2022 - rodinné
WRX STi MY 2017
Ex BRZ MY 2017
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
MB EQB MY 2022 - rodinné
WRX STi MY 2017
Ex BRZ MY 2017
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
- gerda
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Michal Gerych
Prokletí rodu
Na mou obranu, ta ručka už byla původně na 2 části 
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
Z tohohle už jsem vyrost. Plast se zláme, nebo rozteče, když to náhodou sklouzne do pánve. Železné jsou z tenoučkého plechu, dvakrát se ohnou a pak zlámou. Zlatý dřevený.
Peugeot ION elektro (rv.12, najeto 100 tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
- gerda
- Závislý uživatel

@dracekvo naběračku jsme měli hodně dlouho a už jsem pomalu začínal myslet, že je nesmrtelná
@hamoune, když on to člověk chce nabrat tak, aby dole zbylo co nejméně odpadu a pak následné škrábání..
@hamoune, když on to člověk chce nabrat tak, aby dole zbylo co nejméně odpadu a pak následné škrábání..
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Zdraví vás BezSubarista. Včera jsem lesníka odevzdal dětem. Až ho potkáte někde mezi Zlínem a Uherským Brodem, nejsem to já…. 
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík Yamaha Nmax 125 + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- Mira
- Závislý uživatel

A místo Sasanky už máš KaGaManku. No aspoň, že bude festr dál jezdit.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Ano, mám čím jezdit, korejka je fajn střela (125kW je pro mne ažaž) ještě máme postaru ssangjonga, KGM je to, myslím, teď nějak druhým rokem....
No vzhledem k tomu, že děti již dřív odmítly xsaru Picasso, kvůli velikosti, tak on ten Lesník hraje dost podobnou roli ve velikosti a "neobratnosti'
Teď, jak je to pěkné počasí tak už jsem pár set km nakroutil i na skutřikovi...je to zas jiný styl...a napadají mne různé hovadiny, protože 110ccm je málo a "A" papíry nechcu dělat...
Tak uvidím, jak se to vyvrbí...
No vzhledem k tomu, že děti již dřív odmítly xsaru Picasso, kvůli velikosti, tak on ten Lesník hraje dost podobnou roli ve velikosti a "neobratnosti'
Teď, jak je to pěkné počasí tak už jsem pár set km nakroutil i na skutřikovi...je to zas jiný styl...a napadají mne různé hovadiny, protože 110ccm je málo a "A" papíry nechcu dělat...
Tak uvidím, jak se to vyvrbí...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík Yamaha Nmax 125 + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- Mira
- Závislý uživatel

Tak si pořiď to nej co s B můžeš. Konkrétně žhavá italka https://www.aprilia.com/cz_CS/models/sr ... 4s4v-2025/
Jen ta cena.
Jen ta cena.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Susede, tak prodej se nekoná a lesník si odslouží a zřejmě i zabojuje nejspíš svou poslední etapu života svého v rodině
Tak ať "chudák" vydrží co nejdéle tu dnešní mládež
Jinak jeho neobratnost jsi správně hodil do uvozovek

Jinak je to trošku od tebe nepěkné, víš to, že?
Já tě prvně poznal právě díky plejádám, našim plejádám...tu u nás na chalupě, pamatuji si to jako dnes, napsal jsi zde do fora, do mého vlákna šíma forejs...to bylo teda překvapení a ty navíc se stejným autem, všiml jsi si mého a napsal jsi...my nová chalupa, nové auto skrz ní, forejs, jedinečně hektické časy pro nás s Díťou, obrat v životě, popravdě naše spása, samozřejmě, že skrz naší chalupu a její polohu zde, nádherné prostředí, příroda, kopce a ten božský klid, to vše jsme přesně hledali tolik roků, tolik dlouhých let, asi máme anděle strážné, jinak to není možné...můj vstup sem na klub, to jsem vůbec ještě netušil, jak mě to ovlivní a kolik tu strávím času
nelituji
A teď, dnes jsi už bezplejádový, co se dá dělat s tebou, nic už
jsem strašně rád, že nás tehdy plejády sblížily, teda my by jsme se potkali tak jako tak, to věřím, že jo, ale ty plejády to teda krutě urychlily, vlastně to bylo ráz naráz
Subaru je komunita vstřícná, přátelská, snad to bude platit i nadále, no u nás dvou jo, mimochodem dlouho jsi nezahrál přes údolí na tvou trubku, vydávajíc opravdu krásné, libozvučné tony, tj taková krása...
mám tě jako kámoše rád i bez plejády, samozřejmě, že jo
Taky jsem od tebe dlouho neslyšel zprávy z kapely, jestli ještě vůbec žije, muzicíruje, musím se tě optat, při kalíšku, sakra dlouho nebyl!!!
Tak ať "chudák" vydrží co nejdéle tu dnešní mládež
Jinak jeho neobratnost jsi správně hodil do uvozovek
Jinak je to trošku od tebe nepěkné, víš to, že?
A teď, dnes jsi už bezplejádový, co se dá dělat s tebou, nic už
Subaru je komunita vstřícná, přátelská, snad to bude platit i nadále, no u nás dvou jo, mimochodem dlouho jsi nezahrál přes údolí na tvou trubku, vydávajíc opravdu krásné, libozvučné tony, tj taková krása...
Taky jsem od tebe dlouho neslyšel zprávy z kapely, jestli ještě vůbec žije, muzicíruje, musím se tě optat, při kalíšku, sakra dlouho nebyl!!!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- gerda
- Závislý uživatel

@Šamane , to nevadí, stejně si pořád náš 
Jsem a možná zas i budu....jen není stanoveno, jak dlouho bude trvat přestávka. " I had a dream... "
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Já ti forejse neprodám, kamarád, nekamarád, stačí co do mě hustí tady Petr lesák.
Forester 2.0 SG 2002
Petr už nehusti, má dáčiju firemní auto, nejlepší do terénu. Až budu veliký, třeba si pořídím XV nebo to bude krosstrek x-té generace