prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace
- JRJ
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: ヤン 老師 ヤクビーク
Re: prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace
Myslím, že z toho děláte zbytečnou bramboračku. Součástí práce je jistě i otázka, zda je rozdíl mezi ženami a muži. Prostě se blbě zeptala. Těch chyb tam je víc.
You cannot imagine the immensity of shit I do not give
Subaru Legacy wagon MY2004
Re: prosba o vyplneni anonymniho dotazniku ohledne nakupu automobilu - bakalarska prace
Začnu od konce. Já taky nevím, jestli to je omyl, jakože "překlep" (nevhodně použitý termín) a nebo nevědomost. Ostatně psal jsem, že znalosti se dají snadno doplnit - to to podtrhuje. Pobavil mě přístup typu "někdo se ptá na 3. pohlaví, tak to na just nevyplním, protože to je zřejmě nějakej woke ignorant a ten si mojí odpověď nezaslouží". Tak přesně to na mě působilo a to mě pobavilo.sima píše: ↑čtv dub 10, 2025 9:29 pm Mě to nevadí, že jsem dle tebe či někoho jiného k smíchu. Taky jistá další zkušenost. Mohl bych ti oponovat, hodně, ono to ale opravdu, opravdu nemá pražádný smysl, jen jedno, dost si odporuješ, na jednu stranu vždy vyžaduješ vše co nejvíc nejlépe fakty a doslovně podložené informace, diskuze, dotazy a najednou když se ti to hodí, tak nic nevadí. Hlavně mě, ani těm ostatním směšným co zmiňuješ, nejde absolutně vůbec o to, že se někdo zmýlil, tedy možná se zmýlil. To víš asi teda nejlépe ty. Mě jde o mou volbu, o mé zásady a otázka je psaná jak je, přeci to je příležitost k nápravě, třeba do budoucna, příště a ne a ne že se my tu budem vzájemně shazovat, tohle opravdu nechápu. Samozřejmě jsem se na to měl vysrat a nepsat k tomu nic, protože bylo jasné, jak to zase dopadne. Na druhou stranu jsem tomu taky věnoval čas a chtěl jsem, tak proč se neozvat,. Já chtěl opravdu taky svou troškou troškou přispět, ale když tě něco tak praští do očí a je ti to proti srsti, přesvědčení, tak to nejde, já opravdu nemůžu vědět jestli jde jen o omyl
Jinak já si rozhodně neodporuji. Vše, co jsem napsal 100% odpovídá i mým ostatním "nárokům". Psal jsem jasně, že seriózní diskuze musí probíhat pomocí korektních termínů. Tzn. když se mluví o pohlaví (anglicky sex), tak ty jsou biologicky daný a jsou prostě dvě. Když se mluví o tom, že se někdo narodil s pipinkou, ale cítí se jako chlap, tak to je gender nebo gender identity (to je ještě složitější). A rozhodně se nebavím o tom, jestli to je normální, jestli to je nemoc nebo porucha nebo co to vlastně je - bavím se o termínech, které se při diskuzi o tom mají používat a ty jsou jasně dané, to není žádné "když se mi hodí".
Takže kde přesně si odporuji?
EDIT:
PS. A kdo nepochopil, na co narážím a že vůbec neřeším, jestli je normální identifikovat se jako něco jinýho, tak zřejmě neumí interpretovat psaný text. Pak kdo je tady hlupák.
SOLCtech
V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby!
Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE)
[vlákno o autě]
Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby!
Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE)

Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
A i kdyby to bylo úplně zbytečný, aspoň to vlákno je furt nahoře a všimne si ho víc lidí, jinak by to zapadlo 

Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde>

BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde>

ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
- gerda
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Michal Gerych
@HonzoCZ
Přesně tak @Vláďo

Přesně tak @Vláďo

Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
- lukygoofy
- Zkušený uživatel
- Jméno a příjmení: Lukáš K.
ty jsi normálně kulturní barbar

omlouvám se za off_topic
Toyota Avensis 2.0L CVT - MY 2017
Subaru Legacy Outback 3.0R AT MY2005- prodáno Cozmo,
Subaru Legacy Outback 3.0R AT MY2005- prodáno Cozmo,
Jo, to je vlasně ze samotářů. To mě nějak nebavilo, stejně jako knoflíkáři. Ale na Pulp Fiction jsem koukal naposledy předevčírem 

Peugeot ION elektro (rv.12, najeto 100 tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
- JRJ
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: ヤン 老師 ヤクビーク
A já se ptám, jak se k tomuto tématu staví Ústav pro jazyk český. Zase nijak. Jakou máme českou odobu anglického "gender"? Rod asi těžko, ten patří do mluvnice.
A ano je to mnohem složitější. Už samotné polaví (sex). Z genetického hledika jsou 2 biologická pohlaví XX a XY 4 aberace pohlavních chromozómů X, XXY, XYY and XXXY. Z fenotypického hledicka jsou pohlaví 4: žena, muž, hermafrodit a intersex. Pak máme 4 základní pohlavní orrientace hetero, homo, bi a asexual. Ale někdo se může oženit s delfínicí. Pak máme pohlavní identifikaci, která je na samotném pohlaví nezávislá. Ale, někdo se může identifikovat jako kočička. A to všechno dohromady dává onen gender. A tohle člověk musí absolvovat pokaždé, když dostane EU grant. A ještě mu ti mudrlanti káží, že bezpodmínečně musí ve svých studiích zohledňovat gender, byť gender u myší je kokotina. A tím se dostávám zpět k dotazníku. Dovedu si představit, že autorka v něm "gender" nejak musela zohlednit. ze zadání.
You cannot imagine the immensity of shit I do not give