Kdo nebo co vám udělalo radost?

Odpovědět
StandaB
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Stanislav Becvar

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od StandaB »

Joo, Milosi, to potesi. ,,,,| (*_^) |,,,, :-)
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Příspěvek od hamoun »

presne .. krasna prace!!! :)
škoda superb
ex WRX 2008
strider
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jakub D.

Příspěvek od strider »

Tak jsem si dal k vanocum samodarek v podobe voucheru na 30 minut s Mysakem Evo 9. Proste uz jsem to musel udelat abych ten hype zkusil pochopit, nez budou vsechny ty auta nadobro nepojizdny. A ted v nedeli to konecne klaplo a sel sem.
Logisticky vse probiha na jednicku, kluci jsou absolutne v pohode, a to i kdyz sem se s tim autem napoprvy ani nerozjel a hned mi to chciplo, protoze keramicka spojka. Takze kdyz uz jsem byl za blbce, tak sem se uklidnil a zacal v klidu premyslet, a uz to slo. Pedaly jsou na moje ploutve trochu moc blizko u sebe, ale szil jsem se s tim.
Samozrejme ono tech 30 minut v aute znamena, ze maj kluci spocitano a zprumerovano na zakazniky, ze to bude cca 1min na km, takze 30km okruh kolem komina pres Karlicke udoli atd. No, netrvalo mi to 30 minut :)
Navnimat sem se pokousel co nejvic, ale nesel sem ani trochu za hranu, ale to pro me nejdulezitejsi sem asi pobral.
Ale vezmeme to od zacatku. Motor byl naladeny a tahl moc pekne, sedelo to i s civilnim podvozkem na zimacich, brzdy s deskama Endless fajn. Kvuli motoru a brzdam jsem ale nadsenim nikterak neoplyval. Ok, pockame az vyjedeme ze vsi na nakou silnici, at se to auto konecne ukaze. A taky ze jo, stacilo v rychlosti trochu zatocit. Bez plynu, a pak i pod plynem.
To auto pusobi oproti tem imprezam hrozne kratky vepredu! Jakoby tam nebyla skoro zadna vaha, jenom kola a vzduch. Nevim, to je ten motor o tolik lehci? Nebo je to jen o tom ze neni dlouhej ale sirokej? Kdyz to zkousim popsat tak pro predstavu - v impreze ma clovek pocit, ze tlaci pred sebou trakar plnej boxeru prevyslej pres predni napravu. Tenhle pocit vahy kterou nekam tlacim ale mam i ve starym Peugeotu 206 kterym ted jezdim. A ten pocit tady v evu komplet chybi. Takze pocit pri zatoceni je bezprostrednejsi, pocitove hrozne snazsi, ze to auto to dela rado a bez namahy, a to i presto, ze rizeni je stejne 'tupe' jako v blobu, specialne kolem stredove polohy, a stejne tak mekke. Zlaty tuhy a presny rizeni z VA STI! Ale i tak, zataceni v evu hodne bavi. Hodne.
A je to, hotovo, projizdka skoncila.

Jsem rad, a to je ta nejlepsi zprava, ze sem nebyl zas az tak moc ohromen abych si rekl 'prodavam imprezu, potrebuju radsi tohle'. Urcite bych si ale pujceni eva nekdy rad zopakoval, a specialne v nakym vracaku zkusil tu ctyrkolu, k tomu ted nebyl prostor ani odvaha :) A asi to chce treba aspon tu hodku v aute, ikdyz $$$..
photo_2025-03-17_20-04-46.jpg
WRX STI Active MY18
Forester XT Sport MY17
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Příspěvek od hamoun »

dik za paradni shrnuti :-D radost cist :)
škoda superb
ex WRX 2008
bushman1
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od bushman1 »

Zajímavá zkušenost.
Také bych se s tím rád svezl a ta varianta na 30 minut se mi zdá rozumná i z pohledu financí.
Subaru WRX STI 2.5 2012
viewtopic.php?f=39&t=7756
Kia ProCeed GT 1.6 2021
Mini Cooper Clubman S ALL4 2.0 2016
Mazda MX5 NA 1.8 1995
BMW 330i E46 2000
Ex Subaru Legacy 2.5 2008
https://www.instagram.com/fova.bushman/
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Kubo super report !!
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Ondřej

Příspěvek od OZP »

Ten usmev na fotce znam-> Budu se usmivat, abych vas neurazil, ale jako uz si to nedam, diky.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
strider
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jakub D.

Příspěvek od strider »

:)))
WRX STI Active MY18
Forester XT Sport MY17
zhor
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Standa H.

Příspěvek od zhor »

Shodou okolností jsem měl taky voucher na hodinu. Jezdilo se kolem Přerova, a tam ty silnice neznám, což je celkem kličové (jel jsem to celé na oči, a upozorněný jsem byl jenom na jeden vracák), a ješte v cizím autě. Spojka v pohodě, nechcípla mi ani jednou. Ty diferáky dělají asi největší rozdíl, prostě se to chová na brzdách a celkově v zatáčce jinak, chce to víc samo zatáčet, Subaru se k tomu musí více pomoci volantem nebo jet více čistější stopu. Motor chvíli trvá než tam natalčí 1.7 baru, kvalty jsou kratší, takže to působí živeji, brzdy slušné (vepředu má ty větší brzdiče než STi), takže to auto vesměs ničím nepřekvapilo. A že bych chtěl to svoje hodit ze skály, a koupit si tohle, to se taky nestalo. A zbytek napsal Kuba.
evo.jpg
Subaru Impreza WRX STi 221kW 2008
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Michal Gerych

Příspěvek od gerda »

Že už den bude dnes od 10:01 delší, než noc =)
Naposledy upravil(a) gerda dne čtv bře 20, 2025 6:49 am, celkem upraveno 1 x.
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.

Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Jo tak tuhle radost sdílím taky
gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od gerda »

a toto je taky příjemné [3GEARS]

Benzin v Česku je nejlevnější za tři a půl roku
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/do ... oku-359210
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.

gerda
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od gerda »

Dnes třetí radost a to [SUBARU] butik. Konečně nemusím pít v kanceláři ze skla, ale z keramiky [COFFEE] K tomu zajímavé pero s doživotní náplní, přívěsek a bonus gumový medvídci a Subaru magazín (*_^) |,,,, A nechtěný? přídavek sušený hmyz nebo že by příště místo medvídků? :-/
Přílohy
PXL_20250320_104147209.jpg
PXL_20250320_104106098.jpg

Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Šaman »

Dnešní Happyend story s neznámým pejskem..... Šíma na chalupě komunikoval s nějakým ztraceným chundeláčem. Běhal mu tam kolem, motal se mu pod nohama :-)
Šíma to řešil s institucemi, pes však asi zmizel, přesunul se o dům dál k sestřence. Dostal nažrat a usadil se u nich, asi měl rád společnost.
No a dnes zpráva od sestřenice, že pro pejska si k večeru přijela majitelka, její děti budou mít zpátky parťáka. A radost.
Víc takových příběhů se šťastným koncem.
Šímo, dobrá intervence, máš to u pejska dobře zapsané...:-)
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Jejda tak to jsem opravdu rád!!! Ufff. Byl to chytrý puňta, zábavný, furt se kolem mě při práci na chalupě- včera- motal, dostal nějaké ty pamlsky, ukázal jsem mu přetok ze studny, hned se napil, no byl to boj, nevědět, že si ustlal v stodole u souseda, tak jsem jen tak neodjel, běžel za mým autem dobrý kilometr, než jsem zastavil :-/ a opět jsem začal řešit další možnosti. Mezitím to hafík se mnou dočasně vzdal a zmizel v lese na Ojičné, na místní vrchol.
Domluvil jsem ještě včera večer zdejší útulek, sousedka tam tomu šéfuje, pracuje v jedné osobě, totální milovnice psů...dnes jsme se sousedem dohodli, že bude přes víkend u něj a po neděli ho když tak odvezem do útulku. Dnes bych to dal na fejs, místní stránky, maminky valmez, tam to frčí i ohledně psů...
Pobavila mě včerejší sms souseda, ptal jsem se zda k němu opět večer došel na nocleh. Napsal: pes je tu. Sežral kočce večeři. :-D
Kočka se ježila, utekla, sousedovo pes šílel... :-)
Tj fakt moc dobře, už jsem se chystal, že mu budu muset o víkendu vzít vodítko, abych ho přivázal, ať na něj nespadnou velké větve při ořezu stromů. Určitě by tam s náma trávil čas a dostal by všechno možné, i péči :-)
Přílohy
IMG-20250320-WA0001.jpg
IMG_20250319_153250.jpg
Naposledy upravil(a) sima dne čtv bře 20, 2025 8:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Žvanírna“