Outback, filtr pevných částic a jiné
- kwt2000
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Jelínek
Re: Outback, filtr pevných částic a jiné
No mít Golfa tak to pro toho člověka dopadlo mnohem hůř, protože by pod návěsem skončil celý. Takhle to dopadlo celkem dobře a po čtyřech měsících je v pohodě. Jo a také se to stalo cca měsíc po tom, co ty asistenční systémy poněkolikáté reklamoval u VW.
OUTBACK Touring 2023
FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
MB W124 300CE
PONTIAC FIREBIRD - minulost
OUTBACK 2,5i SPORT 2015 - minulost
OUTBACK 2,5i Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
MB W124 300CE

furt říkám, že na dálnici je adaptivní tempomat naprd. S obyčejným docílím mnohem plynulejší jízdu a hlavně musím stále dávat pozor.
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Ten v outbacku zrovna na brzdu nehamta, kdyz ti to nekdo posled pred cumak a zrychluje. Akorat se musi hlidat, protoze kdyz do toho dupne na brzdu, tak to skonci jako na ty fotce vyselukygoofy píše:tak takhle "promakaný" adaptivní tempomat bych vypojil taky. Jako za mě ideální, že si nastavíš vzdálenost od auta před sebou ve třech vzdálenostech a ono to pak pěkně udržuje odstup. Občas ovšem nasere, jak to zahamstne, když ti to někdo pošle před čumák obvykle těsně před nějakým výjezdem z dálnice, ale za to nemůže tempomat, ale kokoti co jezdí jak kokoti, ale víc od tempomatu nechci a žádný další vyfikundace netřeba

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
i s adaptivnim davas porad pozor ..
ta situace, kdy nekdo uhne tesne pred stojicim autem ve vyssi rychlosti, je pro toho za nim v podstate neresitelna ...
adaptivni tempomat je občas fajn
ta situace, kdy nekdo uhne tesne pred stojicim autem ve vyssi rychlosti, je pro toho za nim v podstate neresitelna ...
adaptivni tempomat je občas fajn

škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Epo
- Uživatel fóra
- Jméno a příjmení: Martin
hlavně, když přes něj nevidí a jede natěsno...
já taky radši na dálnici jedu na klasický tempomat, protože mi nevyhovuje, že adaptivní začíná brzdit moc brzo a nemám na něj odhad, kdy už přejet doleva, aby se to nedělo...pak se následně v levém rozjíždět do plné rychlosti (outback není zrovna střela), mezitím mě už zezadu někdo visí na kufru...vyhovuje mi víc, když si to načasuju sám a neztratím přitom tempo. ACC je dobrej když e šnůra a jede to plynule nebo do skákání v koloně
já taky radši na dálnici jedu na klasický tempomat, protože mi nevyhovuje, že adaptivní začíná brzdit moc brzo a nemám na něj odhad, kdy už přejet doleva, aby se to nedělo...pak se následně v levém rozjíždět do plné rychlosti (outback není zrovna střela), mezitím mě už zezadu někdo visí na kufru...vyhovuje mi víc, když si to načasuju sám a neztratím přitom tempo. ACC je dobrej když e šnůra a jede to plynule nebo do skákání v koloně
Subaru Outback 2.5i Touring MY2023
Škoda Fabia 3 Combi 1.2TSI Style MY2015
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 170CV Distinctive
Škoda Fabia 3 Combi 1.2TSI Style MY2015
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 170CV Distinctive
- kwt2000
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Jelínek
Taky to tak mám. Přijemným vylepšením oproti minulé generaci je nastavení zrychlení adaptivniho tempomatu.
OUTBACK Touring 2023
MB W124 300CE
MB W124 300CE

Na dálnici to dělám taky tak. A pro adaptivní jsem si nastavil nejlínější zrychlení, abych co nejvíc vyhladil nerovnoměrnosti rychlosti při jízdě v koloně. Občas hledím, jak někdo při popojízdění vždy vystřelí jak Chiron a za pár vteřin zase stojí na brzdách.
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Tam se dá někde to zrychlení nastavit? Mně teda navzdory příspěvku výše přijde, že to na těch 130 z 80 zrychlí až moc rychle. Klidně bych to snesl pomaleji, nemám úplně potřebu se montovat natěsno před rozjetá auta, lhostejno jestli na to ten výkon mám nebo ne 

Z hlavy už nevím, kde přesně se to nastavuje, ale když prošmejdíš menu, tak to určitě najdeš.
-
- Uživatel fóra
- Jméno a příjmení: Tom
Dnes první návštěva servisu na výměnu oleje. Nájezd 6200km za rok... Cena 5047kč s dph.
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Radek Kasal
- Kontaktovat uživatele:
Řek bych, že se na to na infotainmentu mačká vlevo dole malá kulatá ikonka s autem, jak je pak vedle ní AVH a Start/Stop. Je furt vidět a dá se, logicky k významu využití, použít za jízdy. No a pak třetí volba, něco jako Akcelační charakteristiky tempomatu, kde se dá nastavit Eko, Komfort, Standard a Dynamicky. V pořadí od nejpomalejšímu k nejrychlejšímu zrychlení.