To není žádná moje výmluva. Psal jsem o LC a motorizaci, ty jsi zmínil 4R, já napsal, že se u nás ofiko neprodává. To je prostě fakt. Navíc se mi oproti LC 250 ani moc nelíbí.
BP s 4EAT a VTD byly např. Legacy 2.0R. Dál to mohlo být i v BH a SG... a kdo ví, kde ještě.
Jinak kde ses ptal nevím. A i kdybych věděl, tak to neznamená, že ti musím odpovědět.
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
tak ještě jedno z podobnýho soudku, vypadá to na agresivní ochranu cvt... za mě ten kopec neni až tak brutální aby to s klasickym nezamknutym měničem nešlo vyject i bez redukce. Klasická automatka by motor pustila do věčích otáček (a výkonu a krouťáku).
Možná sem s tou ochranou variátoru tady "objevil Ameriku" a vy to považujete za normální, ale mě to příde poněkud podivný (kdysi sem viděl video, kde s oťasem s cvt nemohli na zpátečku přeject obrubník chodníku a považoval to za fejk, dneska už tomu začínám věřit...)
offroadforum.cz
Otloukánek = legacy outback BP 2004
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac