letní pneu
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: letní pneu
Žena je má na Toyotě... ale s tou já jezdím málo, tak nevím, ale přišlo mi to vždycky v pohodě. Na škole smyku, tý tehdejší, kde i mrzlo, se to zvenku chovalo pořád dobře. Což se o těch mých letních bridgestonech říct nedalo, ty na tom přimrzlém kluzku jezdily jak sáně 

- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Nemůžete chtít po čistě silničních gumách, který nemají vzorek, pouze podélný drážky, aby jezdili v blátě. To si kupte MT gumy, ale zase s nima nemůžete jezdit po silnici. Teda můžete, ale pouze na přesun mezi poli. Hankook na vodě velmi dobrý, v bahně nepoužitelný.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Preto su dobre ATcka.
- lukygoofy
- Zkušený uživatel
- Jméno a příjmení: Lukáš K.
Já na letní Hankooky nemůžu říct půl slova....údajně tam přidávají více siliky než ostatní výrobci, poměr nevím, ale jak říkám jsou tichý a pěkně drží na suchu i na mokru na asfaltu. Používám je už na 3 autě a v porovnání s Conti, které klouzali jak blázen nebe a dudy a cena také přívětivá. když jsem kupoval tenkrát BP, tak jsem tam byly nazutý Nokiany Z-line a ty v zatáčkách moc nedržely, sunulo se to ven, Hankooky (tenkrát K125 Ventus prime 3) držely pak pěkně
Subaru Legacy Outback 3.0R AT MY2005 - prodáno Cozmo,
Toyota Avensis 2.0L CVT - MY 2017
Toyota Avensis 2.0L CVT - MY 2017