2.0 92kw netáhne do 2200ot

Odpovědět
JantarGEO
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Jan Gajdzica

2.0 92kw netáhne do 2200ot

Příspěvek od JantarGEO »

Zdravím,
jakožto nový majitel subaru, přicházím se svýma neduhama.
pořídil jsem Subaru Impreza 2004 2.0 92kw za 7500 nájezd 300k dovoz z německa v roce 2012 :D
auto mělo udělaný celý motor, ale pořád to nebylo perfektní, bylo to po starším pánovi co nevěděl 80% věci o autě
jdu k věci, na autě jsem dělal novou plynovou bombu a seřízení, nová škrtící klapka se všema senzorama, přední lambdu předešla měla nalítáno 300k :-/ koupil jsem Denso DOX-0307 řídil jsem se podle čísel OE, potom kabely NGK, svíčky NGK, seřídil ventily, vyměnil všechny oleje a kapaliny, vyměnil ramena na které tyto modely trpí, všechny filtry a auto i přes všechny tyto věcí prostě netáhne do 2200otáček, po výměně lambdy jelo prostě jak by mělo, ale asi jen 5-10km? :-D, auto je teď mnohem dravější neškube nic, ale pořád mi nějak nejde do hlavy proč to nejede do těch 2200ot, slyším jak se to zachcává a nejede, jak přesáhnu 2200ot, letí to jak "střelené"
někdo moudřejší kdo by mi byl schopen poradit? děkuju moc
kraxna
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Vojta K.

Re: 2.0 92kw netáhne do 2200ot

Příspěvek od kraxna »

Ahoj, mám stejný problém. Netuším co s tím, budu rád za jakékoliv rady :) Někdy to dělá, někdy ne - konkrétní podmínku pro tohle chování jsem nezjistil.

Vojta
Subaru Libero 1.2 93´
Subaru Outback 2.5 06´
Subaru Impreza 2.0 03´
Majklaz
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Jméno a příjmení: Michal

Re: 2.0 92kw netáhne do 2200ot

Příspěvek od Majklaz »

Ahoj, jestli ti to chvíli po výměně lambdy jelo normálně, nemůže být ta nová vadná? Kdysi se mi to stalo na Felicii. Škubalo to, nejelo to, zkusil jsem mj. vyměnit lambdu a nic. Pak jsem to dal do servisu, tam vyměnili lambdu zase a najednou to jelo tak, jak mělo. A to jsem kupoval Denso, žádnou noname čínu.
Odpovědět

Zpět na „II. gen. GD/GG (00-07)“