spm píše: ↑čtv led 30, 2025 1:38 pm
No, celej ten příběh je ještě o dost (tragi)komičtější. Když mi to připomenete někdy v Milovicích u piva, tak to řeknu, veřejně se to ani publikovat nedá
Tak to zní zajímavě, u toho nesmim chybět
Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde>
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde> ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde> ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
Jinak, mně ty elaboráty od spm a podvlady přišly docela informačně kvalitní.
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Já děkuju za odborné poznatky. Beru do úvahy. Na NASku zatím nedosáhnu, nějak jí zatím nepotrebuju. Kamery budu řešit až bude tepleji.
4TB disk by mi snad mohl stačit....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
Na druhou stranu zase vem v úvahu, že velká část ceny tý NASky je právě ten disk (nebo disky), které na to NVR potřebuješ tak jako tak. V případě té NASky to kombinuješ - tam prostě z disku máš úložný prostor a do něj nahráváš jak ty záznamy z kamer, tak to můžeš použít jako NASku. Zatímco u toho dedikovaného NVR s tím nic jiného neuděláš, protože to nic dalšího neumí.