Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 21462
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

no ty blaho ... to je nádhera .. ,,,,| (*_^) |,,,,
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5197
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

alsova píše: úte led 07, 2025 1:34 pm ať Vám to vaří i v roce 2025!
chodím vás sem očumovat :-)
něco málo od nás - ještě z Vánoc :-)
Nádhera!! ,,,,| (*_^) |,,,,
A mě osobně ta polévka rajcuje nejvíc! (I ta rýže s omáčkou a závitkem ....)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6600
Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
Jméno a příjmení: Míla
Bydliště: Sokolovsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tsakabaru »

slovy klasika
"dejte mne to vsechno od shora dolu..."
nadhera (*_^) |,,,,
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03 - "Réza" - vlakno
Forester SF 2.0 '01 - "Forejs" - vlakno
Niva 1.7 '06
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5197
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

... dlouho jsem vás neobšťastnil snídaní!
https://photos.app.goo.gl/mHhYEgSqeWDVxe1QA
:-)
A zase dám pokoj na delší dobu.
P.S. kafe je opět Tanzania AA, moje dlouhodobě nejoblíbenější.

P.P.S
delší dobu koketuji s tímto:
ECM Puristika PID, anthracite
https://www.bunacafe.cz/ecmpupa-ecm-pur ... anthracite
Osatní ECM jsou moc velké (hlavně o 10cm hlubší) a navíc slouží i na práci s mlékem, která mě naprosto nezajímá. Líbí se mi to čisté pragmatické, technické řešení, jednoduchost a čistota provedení.
:-)
... až doslouží moje Gaggia Classic (je už cca 16 roků stará) tak mám favorita na následovníka. (*_^) |,,,, [COFFEE]
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 7508
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Nudný pátek. Kontrola a úklid mrazáku a také šuplík se zeleninou. Honem rychle zpracovat ať to nemusím vyhodit. Kuřecí plátky na zelenině. Pečená řepa, plněná bylinkami a česnekem. No a pečený čaj 🤷🏻‍♀️
Přílohy
IMG20250110201413.jpg
IMG20250110201350.jpg
IMG20250110201245.jpg
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6600
Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
Jméno a příjmení: Míla
Bydliště: Sokolovsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tsakabaru »

parada! taky nerad vyhazuju (*_^) |,,,,
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03 - "Réza" - vlakno
Forester SF 2.0 '01 - "Forejs" - vlakno
Niva 1.7 '06
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 26275
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Petře, snídaně opět luxusní, tj ono a ta káva poté =)
Zuzko, nudný pátek, já teda nevím kde jsi se ještě mezitím stihla nudit, jo jakože jsi se nudila a tak si vyrajbovala mrazák, před tebou taky nic a nikdo neuteče :-) tak to jooo a rovnou tolik chodů, pěkně =)
Já dnes spáchal totálně rychlou polévku a protože jsem opravdu polévkový závislák, tak mě stačí málo, i nějaká ta opravdu našizená, jen šmrnclá rychlovka, tahle polévka, jakoby lehký vývarek je hotový opravdu za 10-20 minut max i bez papíňáku. Mražená zelenina, hrášek, kostky zelen. i masového bujonu, zeleninu jen krátce povařit, nerestovat, přidat trochu těstovin, koření jen sůl a pepř, vše v jednom hrnci, přidal jsem tam sám o sobě máslo, pažitku pak na talíř navrch a jooo, je to jedlé a dobré a hlavně zahřeje to. Taková odlehčená kruto dietní polévka, hlavně, že je nějaká, jsem fakt maniak polévkový =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 21462
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Už to bude Obrázek

Obrázek
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5197
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

hamoun píše: sob led 11, 2025 1:11 pm Už to bude Obrázek
Obrázek
Extáze! :-) ,,,,| (*_^) |,,,,
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3419
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Jé, Hamoune, to vypadá na dosti nádherné oškvarky! To vych si taky rád dal, ale musím opatrně.
Proto jedu v avokádu s vajíčkem, orestované je to moc dobré.
Přílohy
20250111_183039.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 862
Registrován: úte zář 03, 2019 6:34 am
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od RudaK »

Šaman píše: sob led 11, 2025 6:41 pm Jé, Hamoune, to vypadá na dosti nádherné oškvarky! To vych si taky rád dal, ale musím opatrně.
Proto jedu v avokádu s vajíčkem, orestované je to moc dobré.
Škvarky jsou klasika a patří k počasí co panuje ,,,,| (*_^) |,,,,
Ale taky musím zvolnit s tukem… tak mě zaujalo avokádo, @ Šaman to jen osolíš a restuješ na sucho ?
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3419
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Solim, teda přiměřeně a restuju na pár kapkách slunečnicového oleje a ono to chytne takový, mně příjemný, šmak! Takto orestované dávám i do zeleninového salátu.
S tím válcem je to taková jednohubka :-)
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 51152
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od VDC »

Ty jo, většinou, když nahlídnu do tohohle vlákna, tak to jen prohlídnu a jdu zase dál. Ale teď na mě hned vyskočila ta Hamounovo fotka. Já škvarky vůbec nemůžu a sádlo taky ne. A ta mastnota na mě dejchla i z tý fotky.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5197
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Šaman píše: sob led 11, 2025 7:09 pm Solim, teda přiměřeně a restuju na pár kapkách slunečnicového oleje a ono to chytne takový, mně příjemný, šmak! Takto orestované dávám i do zeleninového salátu.
S tím válcem je to taková jednohubka :-)
Já tedy avokádo: jen tak, na plátky s okurkou či paprikou ...
Nebo rozmačkané s citrónem, kapkou olivového oleje a s chilli a pepřem
Prostě poslední půlrok snídám avokádo často a spotřebuji ho tak 4-5 kusů za týden.
(*_^) |,,,,
https://photos.app.goo.gl/SBjfCXHRHUixnvYEA
Naposledy upravil(a) puschpull dne sob led 11, 2025 8:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 862
Registrován: úte zář 03, 2019 6:34 am
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od RudaK »

Šaman : vyzkouším děkuji ….. dnes byla zabijačka ale od zítra budu zase hodný 😉😁
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“