Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 21462
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
no ty blaho ... to je nádhera ..
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5197
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nádhera!!
A mě osobně ta polévka rajcuje nejvíc! (I ta rýže s omáčkou a závitkem ....)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6600
- Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
- Jméno a příjmení: Míla
- Bydliště: Sokolovsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
slovy klasika
"dejte mne to vsechno od shora dolu..."
nadhera
"dejte mne to vsechno od shora dolu..."
nadhera
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5197
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
... dlouho jsem vás neobšťastnil snídaní!
https://photos.app.goo.gl/mHhYEgSqeWDVxe1QA
A zase dám pokoj na delší dobu.
P.S. kafe je opět Tanzania AA, moje dlouhodobě nejoblíbenější.
P.P.S
delší dobu koketuji s tímto:
ECM Puristika PID, anthracite
https://www.bunacafe.cz/ecmpupa-ecm-pur ... anthracite
Osatní ECM jsou moc velké (hlavně o 10cm hlubší) a navíc slouží i na práci s mlékem, která mě naprosto nezajímá. Líbí se mi to čisté pragmatické, technické řešení, jednoduchost a čistota provedení.
... až doslouží moje Gaggia Classic (je už cca 16 roků stará) tak mám favorita na následovníka.
https://photos.app.goo.gl/mHhYEgSqeWDVxe1QA
A zase dám pokoj na delší dobu.
P.S. kafe je opět Tanzania AA, moje dlouhodobě nejoblíbenější.
P.P.S
delší dobu koketuji s tímto:
ECM Puristika PID, anthracite
https://www.bunacafe.cz/ecmpupa-ecm-pur ... anthracite
Osatní ECM jsou moc velké (hlavně o 10cm hlubší) a navíc slouží i na práci s mlékem, která mě naprosto nezajímá. Líbí se mi to čisté pragmatické, technické řešení, jednoduchost a čistota provedení.
... až doslouží moje Gaggia Classic (je už cca 16 roků stará) tak mám favorita na následovníka.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- Holaňďanka
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 7508
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nudný pátek. Kontrola a úklid mrazáku a také šuplík se zeleninou. Honem rychle zpracovat ať to nemusím vyhodit. Kuřecí plátky na zelenině. Pečená řepa, plněná bylinkami a česnekem. No a pečený čaj
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6600
- Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
- Jméno a příjmení: Míla
- Bydliště: Sokolovsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
parada! taky nerad vyhazuju
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 26275
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Petře, snídaně opět luxusní, tj ono a ta káva poté
Zuzko, nudný pátek, já teda nevím kde jsi se ještě mezitím stihla nudit, jo jakože jsi se nudila a tak si vyrajbovala mrazák, před tebou taky nic a nikdo neuteče tak to jooo a rovnou tolik chodů, pěkně
Já dnes spáchal totálně rychlou polévku a protože jsem opravdu polévkový závislák, tak mě stačí málo, i nějaká ta opravdu našizená, jen šmrnclá rychlovka, tahle polévka, jakoby lehký vývarek je hotový opravdu za 10-20 minut max i bez papíňáku. Mražená zelenina, hrášek, kostky zelen. i masového bujonu, zeleninu jen krátce povařit, nerestovat, přidat trochu těstovin, koření jen sůl a pepř, vše v jednom hrnci, přidal jsem tam sám o sobě máslo, pažitku pak na talíř navrch a jooo, je to jedlé a dobré a hlavně zahřeje to. Taková odlehčená kruto dietní polévka, hlavně, že je nějaká, jsem fakt maniak polévkový
Zuzko, nudný pátek, já teda nevím kde jsi se ještě mezitím stihla nudit, jo jakože jsi se nudila a tak si vyrajbovala mrazák, před tebou taky nic a nikdo neuteče tak to jooo a rovnou tolik chodů, pěkně
Já dnes spáchal totálně rychlou polévku a protože jsem opravdu polévkový závislák, tak mě stačí málo, i nějaká ta opravdu našizená, jen šmrnclá rychlovka, tahle polévka, jakoby lehký vývarek je hotový opravdu za 10-20 minut max i bez papíňáku. Mražená zelenina, hrášek, kostky zelen. i masového bujonu, zeleninu jen krátce povařit, nerestovat, přidat trochu těstovin, koření jen sůl a pepř, vše v jednom hrnci, přidal jsem tam sám o sobě máslo, pažitku pak na talíř navrch a jooo, je to jedlé a dobré a hlavně zahřeje to. Taková odlehčená kruto dietní polévka, hlavně, že je nějaká, jsem fakt maniak polévkový
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5197
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jé, Hamoune, to vypadá na dosti nádherné oškvarky! To vych si taky rád dal, ale musím opatrně.
Proto jedu v avokádu s vajíčkem, orestované je to moc dobré.
Proto jedu v avokádu s vajíčkem, orestované je to moc dobré.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Škvarky jsou klasika a patří k počasí co panuje
Ale taky musím zvolnit s tukem… tak mě zaujalo avokádo, @ Šaman to jen osolíš a restuješ na sucho ?
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Suzuki Swift 2015 mama car
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Solim, teda přiměřeně a restuju na pár kapkách slunečnicového oleje a ono to chytne takový, mně příjemný, šmak! Takto orestované dávám i do zeleninového salátu.
S tím válcem je to taková jednohubka
S tím válcem je to taková jednohubka
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 51152
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ty jo, většinou, když nahlídnu do tohohle vlákna, tak to jen prohlídnu a jdu zase dál. Ale teď na mě hned vyskočila ta Hamounovo fotka. Já škvarky vůbec nemůžu a sádlo taky ne. A ta mastnota na mě dejchla i z tý fotky.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5197
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já tedy avokádo: jen tak, na plátky s okurkou či paprikou ...
Nebo rozmačkané s citrónem, kapkou olivového oleje a s chilli a pepřem
Prostě poslední půlrok snídám avokádo často a spotřebuji ho tak 4-5 kusů za týden.
https://photos.app.goo.gl/SBjfCXHRHUixnvYEA
Naposledy upravil(a) puschpull dne sob led 11, 2025 8:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Šaman : vyzkouším děkuji ….. dnes byla zabijačka ale od zítra budu zase hodný
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Suzuki Swift 2015 mama car