Elektricke otevirani patych dveri - problem

Diskuse týkající se elektrické výbavy vozidla a osvětlení exteriéru i interiéru, žárovky, Led osvětlení atd.
Odpovědět
radek0cz
Nováček
Nováček

Elektricke otevirani patych dveri - problem

Příspěvek od radek0cz »

Ahoj,

snazil jsem se najit uz tady na foru ale bez uspechu (nasel jsem pouze jiny problem kdy se viko neoteviralo skoro vubec a nedelalo takove pipaci serenady jako to moje), tak se zkusim primo zeptat.

Vlastnim Outback 2022 a zlobi me elektricke otevirani a zavirani kufru. 1-2x z deseti otevreni, bez jakekohokoliv duvodu se viko pri otevreni zacne otevirat, najednou 3x pipne, zastavi se, zkusi se znovu otevrit vic, zase se zastavi, dlouze pipne a je konce - v poloze nekde kolem pulky. To stejne se deje i pri pokusu o zavreni.
Pamet polohy vika neni nastavena, tzn. viko se normalne otevira do maximalni polohy. Neni zadny rozdil v tom zda oteviram viko tlacitkem na klici, z auta a nebo tlacitkem na viku - kdyz uz to dela, tak u vsech moznosti.

Ve chvili kdy se bud neotevre naplno a nebo se nechce zavrit je mozne ho rucne "pretlacit" a pomoct mu se otevrit a nebo dovrit - jinak by zustalo otevrene a nic bych nenadelal.

Nesetkal se tady nekdo se stejnym problemem a vedel by poradit co s tim? Zkousim samozrejme i servis ale problem je v tom, ze se to nedeje vzdycky a pokazde kdyz jim to prijedu ukazat tak to samozrejme funguje ...

Diky predem za jakykoliv komentar.
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektricke otevirani patych dveri - problem

Příspěvek od quickly »

@radek0cz vítej u nás na SFC *_*=*_* , musíš napsat ještě další 2 příspěvky, které schválí někdo z moderátorů a potom budeš psát bez schvalování a posílat interku
¨
Já mám generaci BS 2019 a během 5 let se mi něco podobného stalo asi 6x, naposled asi před 2 týdny. Bohužel se mi nikdy nepodařilo zo zopakovat :-/ . Přijde mi to jako problém toho zvedacího pístu, kdy počítač vyhodnotí protisílu a proto pípá a zastaví se. Nepomohlo by nějaké vyčištění ?
quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
radek0cz
Nováček
Nováček

Re: Elektricke otevirani patych dveri - problem

Příspěvek od radek0cz »

Diky. Urcite vyzkousim (necham na to kouknout i servis). Ono se mi taky zda, ze kdyz uz to zacne blbnout tak i ten zvuk, jak se to viko otevira, je divny = rozhodne ty pisty, respektive ten motor co to otevira, nezni normalne.
Odpovědět

Zpět na „Elektrická výbava auta a osvětlení“