Sníh, bláto, zářezy, aneb koho (a jak) jsem vytáhnul...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Re: Sníh, bláto, zářezy, aneb koho (a jak) jsem vytáhnul...
není co dodat, teda měl bych, ale jsme jinde
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- milosv
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Miloslav Všetička
Tak dnes 2x.
Při cestě do Velkých Hostěrádek za poslední zatáčkou dodávka Iveco DPD napříč zasněženou silnicí. Měl jsem co dělat zastavit, nakonec f poho. Pán to trochu nechápal, proč se nabízím, že ho vytáhnu. Nasadil jsem tažný hák, vytáhnul subaru kurtnu, rozjel se a na cuk byla naložená dodávka venku. Že to pán nechápal - nedivím se. Ale i mě překvapilo, jak ta dodávka vyjela ven. Pán odjížděl s tím, že mě miluje . Spletl se - láska má být k . A na cestě dom Vojkovice - Syrovice - zasněžená silnice a octa1 ve škarpě. Hák jsem měl nasazenej, tak jsem najel, zapřáhl a octa byla venku. Forestřík se ani v jednom případě nezapotil . A je pravda. Jak jsem vylezl z auta, habrůvky se mi hned rozjely.....
Při cestě do Velkých Hostěrádek za poslední zatáčkou dodávka Iveco DPD napříč zasněženou silnicí. Měl jsem co dělat zastavit, nakonec f poho. Pán to trochu nechápal, proč se nabízím, že ho vytáhnu. Nasadil jsem tažný hák, vytáhnul subaru kurtnu, rozjel se a na cuk byla naložená dodávka venku. Že to pán nechápal - nedivím se. Ale i mě překvapilo, jak ta dodávka vyjela ven. Pán odjížděl s tím, že mě miluje . Spletl se - láska má být k . A na cestě dom Vojkovice - Syrovice - zasněžená silnice a octa1 ve škarpě. Hák jsem měl nasazenej, tak jsem najel, zapřáhl a octa byla venku. Forestřík se ani v jednom případě nezapotil . A je pravda. Jak jsem vylezl z auta, habrůvky se mi hned rozjely.....
Forester SJ 2.0i Comfort CVT ES 2018
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
Tak dnes zajtra asi bude vela zarezov.
- Omega23
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Miloš Těsnohlídek
Super akce,gratuluji!
přepínám
přepínám
Forester 2.0D SJ 2015 MT
Legacy II BG 2,2 1994 MT
Ex.3 x Octavia 1,9TDI
- Holaňďanka
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Také chválím za pomoc. U nás to dnes bylo šílené . V 5h padaly krupky zmrzlé,.než jsem prošla ranním procesem koupelna, cvičení, šatní skříň a lednice, tak napadla hromada sněhu. Cesta do práce trvá 8min, tentokrát to bylo 25min za hustého sněžení. Jednou mi pěkně ujela prdka až jsem myslela, že už to neustojím a bouchnu to do zaparkovaného auta, naštěstí mě má nahoře někdo rád. Zprávy asi sledujete, tak že na Ústecku masakr, autobusy, trolejbusy to nedali, dálnice na Německo stála kvůli jedné nehodě. V průběhu dne druhá nehoda, tentokrát na druhou stranu a bohužel smrťák, vzdušnou čarou 1km od nás,tak že cesta z práce se protáhla na 40min, páč vše odkláněli přímo u Chlumce.
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Zuzi fuj ! Ještě, že je to tam u vás a ne tady u nás.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
@milosv pekna prace!
@Holaňďanka masakr, hlavne zes to zvladla
@Holaňďanka masakr, hlavne zes to zvladla
- wenzel
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Václav Šikl
I já jsem dneska nasadil tažné, provázal kurtu a snažil se dostat ze škarpy Fabii. Nicméně jsme se nedohodli jak je vhodný točit volantem a borec to dousadil během cca deseti metrů k dokonalosti a na střed břicha pomohla až druhá odtahovka s ramenem. Tohle se stalo cestou na venčení pejsků... Po cca hodině a půl se vracíme a vidím toho borca šlapat bludovský kopec. Tak zastavím a ptám se co se děje a prej mu řekl odtahovkar:Já tenhle kopec s tím autem nevyjedu,tak vám to hodím dolů do Šumperku a vy to do Bludova přeběhnete... No, nezdálo se že by kecal a vzhledem k tomu, že znám borca co ho tahal se vlastně ani nedivím. Je to tady samej z*rd.....
Forester 2.0 AT, 2006
Superb VR6, 3.6, AT, 2012
Superb VR6, 3.6, AT, 2012
-
- Člen_SubaruFanClubu
Miloš dobřeee!
Zuzko, ještě, že jsi to dala, tj hned...tak opatrně, opatrně...já tu chtěl už pár dní zpět napsat, že jak jsem starý, tak jsem blbý. V minulých dnech cestou z chalupy mě párkrát pěkně zacvakalo taky, takový ten známý lehce, ale přitom fest nebezpečně klouzající pocit, prdel prostě někam divně ujede, zhoupne se říkám si prvně, co to bylo, že by kola, podvozek...??? pak mě to hned došlo, tvl námraza, fakt bych jí nečekal, bylo to nejvíc v lese, ale i mimo něj, bylo furt přes den tak dva plus i víc, dokonce i v noci kolem sotva kolem nuly...to jsou ty první zimní zákeřné sem tam námrazy, bylo to opravdu nebezpečné a nebyl jsem sám komu se to stalo, člověk rychle zapomíná, nečeká to, vždy opravdu ne. Taky zapadlé neoznačené svody vody pod cestou, tj taky achtung veliký.
Taky známá z práce mě říkala, jak jela ráno do práce a před ní se někdo vlekl snad čtyřicet, byly nepříčetná, nestihla příchod, ale pak cestou zpět už poznala proč tak pomalá jízda, málem skončila pod náklaďákem, ujelo jí to v mírné zatáčce při rychlosti ne moc vyšší, než oněch čtyřicet, normální sáně a hrnula si to rovnou proti tomu náklaďáku, malý fiátek Panda...pak díky bohu pneu zabraly, či něco se prostě stalo a vrátila se zpět na svou polovinu.
Jinak tu dopoledne dnes na chalupě zpočátku jen poprašek, ale pak už hustě chmelilo a vichr veliký, cestou zpět a jen na otočku do města jsem si projel první stopu, paráda, auto jsem skoro nepotkal, byl už večer a začlo to namrzat, jel jsem místy opravdu opatrně a samozřejmě místy i zkoušel, staré pneu se držely tentokrát statečně, ufoukl jsem tlak o blbou desetinku, dvě, jsou už opravdu tvrdší a furt je nemám podhuštěné.
TOŽ opatrně a dobře dojedťe i při těch prvních kalamitách.
Zuzko, ještě, že jsi to dala, tj hned...tak opatrně, opatrně...já tu chtěl už pár dní zpět napsat, že jak jsem starý, tak jsem blbý. V minulých dnech cestou z chalupy mě párkrát pěkně zacvakalo taky, takový ten známý lehce, ale přitom fest nebezpečně klouzající pocit, prdel prostě někam divně ujede, zhoupne se říkám si prvně, co to bylo, že by kola, podvozek...??? pak mě to hned došlo, tvl námraza, fakt bych jí nečekal, bylo to nejvíc v lese, ale i mimo něj, bylo furt přes den tak dva plus i víc, dokonce i v noci kolem sotva kolem nuly...to jsou ty první zimní zákeřné sem tam námrazy, bylo to opravdu nebezpečné a nebyl jsem sám komu se to stalo, člověk rychle zapomíná, nečeká to, vždy opravdu ne. Taky zapadlé neoznačené svody vody pod cestou, tj taky achtung veliký.
Taky známá z práce mě říkala, jak jela ráno do práce a před ní se někdo vlekl snad čtyřicet, byly nepříčetná, nestihla příchod, ale pak cestou zpět už poznala proč tak pomalá jízda, málem skončila pod náklaďákem, ujelo jí to v mírné zatáčce při rychlosti ne moc vyšší, než oněch čtyřicet, normální sáně a hrnula si to rovnou proti tomu náklaďáku, malý fiátek Panda...pak díky bohu pneu zabraly, či něco se prostě stalo a vrátila se zpět na svou polovinu.
Jinak tu dopoledne dnes na chalupě zpočátku jen poprašek, ale pak už hustě chmelilo a vichr veliký, cestou zpět a jen na otočku do města jsem si projel první stopu, paráda, auto jsem skoro nepotkal, byl už večer a začlo to namrzat, jel jsem místy opravdu opatrně a samozřejmě místy i zkoušel, staré pneu se držely tentokrát statečně, ufoukl jsem tlak o blbou desetinku, dvě, jsou už opravdu tvrdší a furt je nemám podhuštěné.
TOŽ opatrně a dobře dojedťe i při těch prvních kalamitách.
Forester 2.0 SG 2002
-
- Člen_SubaruFanClubu
Jakože ho nevzal do kabiny??? Tvl Bludov a okolí, tam jezdívám, tam to znám, pěšky v tomhle počasí, to si teda fakt chudák lehce přeběhlwenzel píše: ↑pát pro 06, 2024 9:36 pm I já jsem dneska nasadil tažné, provázal kurtu a snažil se dostat ze škarpy Fabii. Nicméně jsme se nedohodli jak je vhodný točit volantem a borec to dousadil během cca deseti metrů k dokonalosti a na střed břicha pomohla až druhá odtahovka s ramenem. Tohle se stalo cestou na venčení pejsků... Po cca hodině a půl se vracíme a vidím toho borca šlapat bludovský kopec. Tak zastavím a ptám se co se děje a prej mu řekl odtahovkar:Já tenhle kopec s tím autem nevyjedu,tak vám to hodím dolů do Šumperku a vy to do Bludova přeběhnete... No, nezdálo se že by kecal a vzhledem k tomu, že znám borca co ho tahal se vlastně ani nedivím. Je to tady samej z*rd.....
Forester 2.0 SG 2002
- Holaňďanka
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
A tu je někdo nadšený ze sněhu . Ten kluk má nápady, izolepa na drifty
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
pekny, taky jsem to delaval
- gerda
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Michal Gerych
Již několikrát se mi podařil u nás v kopci kolem baráku ruční zářez ať už potlačením auta nebo že se sousedka nějak šprajcla a bála se cokoliv udělat, tak mi bylo auto svěřeno a že když ho škrábnu nebo s ním cokoliv udělám, že to jde na její vrub - nic jsem mu naštěstí neudělal a sjel k nám na parkoviště
Dnes byl ale poprvé v akci SubMilWay Sice ne tak, jak by si většina z vás představovala, ale posloužil jako taxi pro sousedku s jejími 2 malými dětmi a plným kufrem věcí. Chystal jsem se s dětmi hrát deskovou hru a vidím, jak do kuchyně svítí z cesty nějaké auto. Vzápětí telefon (sousedka), že nevyjela kvůli sněhu na cestě a u nás se chtěla vytočit a jet aspoň dolů, ale asi se šprajcla a potřebovala by pomoct. Tož se obleču a jdu omrknout situaci. Byla na půl vjetá na spodní parkoviště a boji se couvat, že ji to asi nevyjde a zasekne se o patník. Dívám se a asi to vyjde, tak pomalu couvá, ale trochu to klouže a srovná auto přesně podél patníku. Vysedla z auta, že s tím mám nějak sjet dolů. Zkontroloval jsem vzorek a tak nějak asi na hraně nebo lehce za hranou 4 mm. Domluvili jsme se, že se jí pokusím odstrčit od patníků při pomalém couvání. Furt se nedařilo, až u souseda, kde má nájezd k domu se pomalu začalo dařit, tak sjela dolů k hospodě na parkoviště. Prosí mě, jestli bych ji nepomohl aspoň s dětmi. Jenže 1 spalo, tak říkám, že jí odvezu autem s dětma a věcma. SubMilWay se ani nezapotil jak při výjezdu, tak při couvání do kopce k domu při návratu. Tož tak k prvnímu zářezu SubMilWaye
Dnes byl ale poprvé v akci SubMilWay Sice ne tak, jak by si většina z vás představovala, ale posloužil jako taxi pro sousedku s jejími 2 malými dětmi a plným kufrem věcí. Chystal jsem se s dětmi hrát deskovou hru a vidím, jak do kuchyně svítí z cesty nějaké auto. Vzápětí telefon (sousedka), že nevyjela kvůli sněhu na cestě a u nás se chtěla vytočit a jet aspoň dolů, ale asi se šprajcla a potřebovala by pomoct. Tož se obleču a jdu omrknout situaci. Byla na půl vjetá na spodní parkoviště a boji se couvat, že ji to asi nevyjde a zasekne se o patník. Dívám se a asi to vyjde, tak pomalu couvá, ale trochu to klouže a srovná auto přesně podél patníku. Vysedla z auta, že s tím mám nějak sjet dolů. Zkontroloval jsem vzorek a tak nějak asi na hraně nebo lehce za hranou 4 mm. Domluvili jsme se, že se jí pokusím odstrčit od patníků při pomalém couvání. Furt se nedařilo, až u souseda, kde má nájezd k domu se pomalu začalo dařit, tak sjela dolů k hospodě na parkoviště. Prosí mě, jestli bych ji nepomohl aspoň s dětmi. Jenže 1 spalo, tak říkám, že jí odvezu autem s dětma a věcma. SubMilWay se ani nezapotil jak při výjezdu, tak při couvání do kopce k domu při návratu. Tož tak k prvnímu zářezu SubMilWaye
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00