Teda, nez se drbat s tim abych ty kotouce sundal, sehnal nejakyho soustruznika, vezl mu to, pak to zase vezl zpatky... tak bych tam dal radsi rovnou novy
Tak ono se Jendo předpokládá, že přesně tyhle úkony dělat nemusíš a že máš ten soustruh doma, potažmo u souseda v důchodu, co je furt doma. Já bych se na to taky vyprdnul a nebo bych to maximálně srazil flexou.
Dal jsem na vaše rady a kotouče objednal.
Před týdnem jsem třmeny naložil do petroleje, aby to rozpustilo bordel. Dnes to jdu čistit a jde to opravdu krásně, ale trochu narostly prachovky čepů:
To by se vyplatilo to v číně vyrábět menší a pak to tady namáčet v petroleji. Instantní prachovky
Já třmeny dával do kýble s jedlou sodou a pouštěl do toho elektriku. Trvalo to dost dlouho a s výsledkem jsem nebyl spokojen. Usoudil jsem, že asi jediná spolehlivá metoda bude pískování.
mnov píše: ↑pon pro 09, 2024 7:14 pm
Dal jsem na vaše rady a kotouče objednal.
Před týdnem jsem třmeny naložil do petroleje, aby to rozpustilo bordel. Dnes to jdu čistit a jde to opravdu krásně, ale trochu narostly prachovky čepů:
IMG_20241209_185834.jpg
No, pěkně to vyrostlo. Bodejť by se pak v kombinaci se špatným mazivem nezasekly ty vodící čepy s gumičkou.
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Zjistil sem, že mi na Foresteru klepají přední brzdy (při lehkém brždění a přejezdu nerovností hluk utichne - předpokládám, že se vymezí vůle a nehlučí to). Stačí vyměnit vodící pouzdra (něco takovýho)? A nebo budou vychozený i díry ve třmenu a bude to chtít i nový třmen? Případně i vychozený díry v držáku třmenu a i ten nový?
To ti takhle nikdo neporadí, může to být cokoliv z uvedeného. Zrepasuj vodicí čepy, pístky rovnou taky, jestli nejsou vyloženě OK (= jdou zatlačit rukou) a uvidíš.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Včera vyměněny vodící čepy a zjistil sem, že na spodních nebyly vnitřní gumičky vůbec. Teď při jízdě krásný ticho, takže asi opravdu tam jsou ty spodní gumičky kvůli drnčení
Michal82 píše: ↑čtv bře 24, 2022 7:38 pm
Zdravím, prosil bych o vysvětlení proč je na jednom vodícím čepu gumička a na druhém není, k čemu slouží a proč třeba není i na tom druhém , a ke jedno jestli je ten čep s gumičkou nahoře nebo dole ?...
HonzaCZ píše: ↑čtv bře 24, 2022 8:32 pm
Moje hypotéza je, že je to kvůli drnčení. Ale zřejmě to je speciální zařízení pro vynucení pravidelný údržby brzd.
I ty nový čepy mají v držáku třmenu trošku vůli, ale to je už zřejmě vychozený pouzdro a musel bych koupit nový držáky.
Můžu potvrdit, taky poklepával jeden brzdič. Po výměně čepu, i když měly v brzdiči vůli a moc jsem tomu nedával, že klepání zmizí, je zázračné po problému.