Muzika a hudební tipy
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Re: Muzika a hudební tipy
Že jo já ti pustil už vícekrát a líbí se mě to čím dál víc a tj dobrá známka. Jinak kluci jsou už pěkně "vyhraní", mají toho za s sebou fest. Níže další ukázky, je vidět, že kytaráci taky pěkně smaží, přitom nepředvádějí zdaleka zdaleka ne vše co umí, bo kapela...jde o song, ne o solisty.
Mě hlavně překvapil Mára- zpěvák, když jsem s ním ne tak dávno mluvil, asi rok? Tak čerstvě odešel z Elektrickmannu a že už chce klid, no a hned naskočil do tohohle a rovnou teda hodně překvapivě jako zpěvák
I ten můj starý známý mě překvapil, nyní i soused, toho si ještě pamatuji jak začal hrát pár let po nás, tj zpět v čase takových 33 let ve zkušebnách zdejšího tehdy krásně oprýskané, nádherného, obrovského zámku přímo u náměstí ve valmezu. Bušil tehdy do těch bicích jako náctiletý doslova jak zběsilý, šílená energie, rychlost a neskutečná vytrvalost, ix hodin...a neměl dost, taky pěkný chaos, zpočátku jo, ale pak se protloukl velice rychle do kvality a nyní valí teda už slušně. Já a mé okolí jsme se jen vždy usmívali, brali ho a jejich pokus o muziku tehdy jako poslední jakost, my jsme byli jakože někdo, oni nic inu zpupné mládí
https://bandzone.cz/poisonedmind/video/ ... -casy.html
Mě hlavně překvapil Mára- zpěvák, když jsem s ním ne tak dávno mluvil, asi rok? Tak čerstvě odešel z Elektrickmannu a že už chce klid, no a hned naskočil do tohohle a rovnou teda hodně překvapivě jako zpěvák
I ten můj starý známý mě překvapil, nyní i soused, toho si ještě pamatuji jak začal hrát pár let po nás, tj zpět v čase takových 33 let ve zkušebnách zdejšího tehdy krásně oprýskané, nádherného, obrovského zámku přímo u náměstí ve valmezu. Bušil tehdy do těch bicích jako náctiletý doslova jak zběsilý, šílená energie, rychlost a neskutečná vytrvalost, ix hodin...a neměl dost, taky pěkný chaos, zpočátku jo, ale pak se protloukl velice rychle do kvality a nyní valí teda už slušně. Já a mé okolí jsme se jen vždy usmívali, brali ho a jejich pokus o muziku tehdy jako poslední jakost, my jsme byli jakože někdo, oni nic inu zpupné mládí
https://bandzone.cz/poisonedmind/video/ ... -casy.html
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
toho frontmana jsem asi dneska (včera ) potkal v Rožnově ve Vrátnici na CLOCK DVA. Některé lidi tam nešlo přehlídnout
Výborný lokál.
Výborný lokál.
IMPREZA 2,0i cvt sport MY18 naše dvanácté subaru
LEGACY kombi BPE H6 5AT MY2008 letní auto
Outback 2019 BS exec cvt 2,5i
93, RXL, LR series
LEGACY kombi BPE H6 5AT MY2008 letní auto
Outback 2019 BS exec cvt 2,5i
93, RXL, LR series
-
- Člen_SubaruFanClubu
Rožnov taky žije slušnou kulturou, ten club neznám, znám jen staré místa, kde se kdysi hrávalo, hrávali jsme, nicméně díky za info
Forester 2.0 SG 2002
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
slusny, dobre jim to hraje a frontman ma paradni hlas - ti se neztratej
jinak na akce v krytech dodnes s velkou nostalgii vzpominam, hojne se to jeden cas vyuzivalo a vzdycky to melo mimoradnou atmosku, at uz jsem sel hrat nebo parit... joooo to byly casy
-
- Člen_SubaruFanClubu
Mílo uvidí kluci, uvidí
Ty akce ti věřím, jo to byly časy, nejlepší časy, vzpomínám na to pořád, tohle se už nikdy nevrátí, stejně jako jiné věci
Ty akce ti věřím, jo to byly časy, nejlepší časy, vzpomínám na to pořád, tohle se už nikdy nevrátí, stejně jako jiné věci
Forester 2.0 SG 2002
I když su unavený jak prase, vyrazil jsem za kulturou. Společné vystoupení MidiLidi a Ventolin.
Zatím odehrál svůj set Petr Marek a jeho družina. Uši už mám na půl cesty do věčných lovišť. Ventolin mne "dorazí"
Zatím odehrál svůj set Petr Marek a jeho družina. Uši už mám na půl cesty do věčných lovišť. Ventolin mne "dorazí"
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Si to užij, my tu máme punkovej advent. V neděli tu byla Jasná páka, zítra valím na Visáče a před vánocema ještě ZNC.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- samvaculik
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Samuel Vaculík
- Kontaktovat uživatele:
Reportér Šaman. Jsem tu i já a @MaSlo
▶︎ Subaru Outback BP 2.5i 127kw MT 2008, vlákno zde
▶︎ Suzuki Swift SPORT 1.6 92kw 2007
▶︎ Ex Mazda 323f BJ 1.5 65kw 2000
- samvaculik
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Samuel Vaculík
- Kontaktovat uživatele:
Ventolin
▶︎ Subaru Outback BP 2.5i 127kw MT 2008, vlákno zde
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Ventolín! Dejte pak report a dojmy
Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde>
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde>
ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
-
- Člen_SubaruFanClubu
to je fajn, že jste se potkali i při muzice.
Ventolin, MidiLidi tj pro mě peklo, ne muzika, mě osobně tohleto by spíš zabilo, než bavilo, ale jasné, každý dle svého gusta. Je tu hodně vás co Ventolina žerou, okej já si jedu taky po svém notičce
Jo to "Mírovo" muzika, tj pro mě je pro mě jiný, záživný zážitek.
Forester 2.0 SG 2002
Tak ono to mělo několik úrovní. Ventolina už jsem jednou viděl a proti tomu vidím progres, zvukově / nástrojově paráda. Samotný David je příjemný borec kypíci energií. Zvuk v sále byl hutný. Prostě bylo to nahlas a dunělo to a některé frekvence řezaly do hlavy fest. Videoprojekce - příjemně dokreslovala. Vokál byl utopený, ale u Ventolína to tolik nevadilo jako u Petra Marka a MidiLidí. Tam šlo docela dost o ty texty, které jsou teda svérázné. Prokop na svém synťáku taky občas nakroutil brutální zvuk .
Po dlouhé době zážitek, výživný. Jen ty uši budu ještě chvilku léčit
Po dlouhé době zážitek, výživný. Jen ty uši budu ještě chvilku léčit
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
to vypada na slusnou akci i tak
-
- Člen_SubaruFanClubu
Hlavně, že jsi odcházel spokojený, slechy neslechy, to k muzice patří
Já si teda teď znovu pustil oboje...něco mě holt totálně a nadobro míjí, taky se mě nemůže líbit všechno, že jo, jednoduše tohle není můj styl, šálek pro mě zajímavé muziky. A to se vyjadřuji kulantně jak to jen jde! v reálu když jsem to opět shlédl tomu tak nebylo
Já si teda teď znovu pustil oboje...něco mě holt totálně a nadobro míjí, taky se mě nemůže líbit všechno, že jo, jednoduše tohle není můj styl, šálek pro mě zajímavé muziky. A to se vyjadřuji kulantně jak to jen jde! v reálu když jsem to opět shlédl tomu tak nebylo
Forester 2.0 SG 2002
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Milan P.
U muzikantů jsou slechy neslechy k stáru už jen ty neslechy
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák