Řidičské chyby a zlozvyky
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Řidičské chyby a zlozvyky
Na těch našich silnicích je poslední dobou doopravdy zábava Jižní spojka, 3 pruhy, všechny stojí v koloně. Jsem v tom prostřednim a pomalu se ploužim kolonou, asi se přede mnou dělá i vícemetrová mezera, kterou si nechávám, abych to mohl řídit plynem a nemusel furt přešmatlávat brzda/plyn. Samozřejmě v pravém pruhu je blbeček s Včkovým Mercedesem, kterému se mezera zalíbí a vlítne do ní tak že musím na brzdu. Nic neobvyklého. Akorát v levém pruhu je blbeček číslo 2 s dodávkou, který dostane ten stejný nápad, takže letí akorát do sebe. Nějak se na poslední chvíli všimnou, strhnou to zpátky, ke střetu nedochází, akorát rozhodí ty svoje pekáče tak, že zablokujou všechny 3 pruhy. Načež, ačkoliv kolona se rozjede a dělá se před nimi mezera o dost větší, než co jsem tam měl já, tak blbeček ve Včku něco divoce gestikuluje na blbečka číslo dvě a nejede. To mě doopravdy od srdce rozesmálo, když mu nadává za něco, co přesně 0,2 sekundy předtím udělal mě Tak jako správnej agresivní kretén na ně rozsvěcím dálkovky, ať taky kurva jedou, když oba tak hrozně spěchali
- lojzmen
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Lojza
Pokud jsi musel zabrzdit prudce, ohrozili tě oba.
Jinak podle zák.361, § 12, odst. 6 nesměl ten přijíždějící zleva ohrozit toho přijíždějícího zprava. O to asi šlo tomu v Mercedesu. Ale já považuji nějaké gestikulováni za chybu (jemně řečeno).
Jinak podle zák.361, § 12, odst. 6 nesměl ten přijíždějící zleva ohrozit toho přijíždějícího zprava. O to asi šlo tomu v Mercedesu. Ale já považuji nějaké gestikulováni za chybu (jemně řečeno).
Subaru XV 2,0i Active 6MT 110kW r.2012
Ex:Daihatsu Sirion 1,3L r.2005, Legacy 2,0 AT r.2000, Impreza 1,8 MT asi 1995, nic, Š100, nic, Š440, Tatraplán T600 s motorem 603
Ex:Daihatsu Sirion 1,3L r.2005, Legacy 2,0 AT r.2000, Impreza 1,8 MT asi 1995, nic, Š100, nic, Š440, Tatraplán T600 s motorem 603
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
No navic v tomhle pripade nesmi ani omezit. Takze ani jeden z tech debilu se tam nemel cpat. Ale o to vic me bavi, kdyz pak blokuje provoz a nadava, kdyz ja bych na nej mel byt nasranej uplne stejne
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Tak mi dneska dalo přednost auto na kruháči. Jako že jsem dojel ke kruháči, dávám přednost autu, co už na kruháči je (nějaký Audi SUV), a on najednou zastaví a ještě na mne bliknul, abych jel. Jako bylo to od něj hezký, ale stejně mám pocit, že v ČB začali něco přidávat do vody...
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Nesnáším tyhle zbytečné "Dobré skutky" ... kdyby raději všichni jezdili tak jak mají...
Někdy se to hodí a neublíží to těm dalším ve frontě... ale to je fakt výjimečně..
Někdy se to hodí a neublíží to těm dalším ve frontě... ale to je fakt výjimečně..
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Kdyby z jeho směru byl štrůdl aut a za mnou fronta, tak je to sice blbě, ale může to situaci pomoct. Ale za ním jedno auto, za mnou nikdo a stál jsem tam asi 2 vteřiny, viděl mě na ten kruháč dojíždět a zastavovat. Kdyby to na prázdným kruháči někdo takhle zakufroval přede mnou, asi by mě dost překvapil. No řidič za ním naštěstí nečuměl do mobilu, tak to dobře dopadlo.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
@Tapan jo, to je presne ono ...
navic většinou, kdyz v provozu nekdo takto pusti 2 auta, rozhodi vsecky za sebou, kteri udelaji hned mikrokolonu, ktera pak v podstate uplne odstrani moznost vjíždět z vedlejsi ..
to se netyka situaci, kdy oba smery jiz stoji. resim to, ze se na hlavni nejak plynuje jede v kolone a nekdo brzdi ...
a ta situace, co pises, to je druha takova ..
navic většinou, kdyz v provozu nekdo takto pusti 2 auta, rozhodi vsecky za sebou, kteri udelaji hned mikrokolonu, ktera pak v podstate uplne odstrani moznost vjíždět z vedlejsi ..
to se netyka situaci, kdy oba smery jiz stoji. resim to, ze se na hlavni nejak plynuje jede v kolone a nekdo brzdi ...
a ta situace, co pises, to je druha takova ..
Naposledy upravil(a) hamoun dne pát lis 29, 2024 10:01 am, celkem upraveno 1 x.
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Tadydleta zbytečná šlechetnost je tak akorát k nasrání, přesně jak píšete.
Já teď za poslední dva dny vytroubil 2 mladý krávy, který stály první na odbočovacím semaforu doleva, který má typicky interval tak na 4 auta, pokud se všichni rozjedou včas. Krávy samozřejmě čuměly do mobilu a když tam ta šipka skočila, tak nic. Zareagovaly až na troubení. V jednom případě to stihlo ještě auto za mnou, v druhém už jenom já na oranžovou.
Další troubení, který jsem si musel dopřát bylo, když jsem vyvážel hlínu. Stál jsem druhej na semaforu, přede mnou zase nějaká kráva ve Fábiji. Jela sanitka a potřebovala projet. Nebylo kam uhnout, obzvlášť já s tou károu. Zatroubil jsem na tu slepici přede mnou, tak popojela asi půl metru, k hovnu. Tak jsem se o ten klakson musel opřít a vyhnat jí až do křižovatky, abych já a auta za mnou mohly pouhejbat a sanitka mohla projet. Paranoia z toho, že najede do křižovatky, když jí tam svítí červená.
Přiznávám se, že ženy za volantem ve mě velmi často vyvolávají negativní emoce. Těch, které jedou tak, aby nebylo poznat, že za volantem sedí ženská, je opravdu jako šafránu.
Já teď za poslední dva dny vytroubil 2 mladý krávy, který stály první na odbočovacím semaforu doleva, který má typicky interval tak na 4 auta, pokud se všichni rozjedou včas. Krávy samozřejmě čuměly do mobilu a když tam ta šipka skočila, tak nic. Zareagovaly až na troubení. V jednom případě to stihlo ještě auto za mnou, v druhém už jenom já na oranžovou.
Další troubení, který jsem si musel dopřát bylo, když jsem vyvážel hlínu. Stál jsem druhej na semaforu, přede mnou zase nějaká kráva ve Fábiji. Jela sanitka a potřebovala projet. Nebylo kam uhnout, obzvlášť já s tou károu. Zatroubil jsem na tu slepici přede mnou, tak popojela asi půl metru, k hovnu. Tak jsem se o ten klakson musel opřít a vyhnat jí až do křižovatky, abych já a auta za mnou mohly pouhejbat a sanitka mohla projet. Paranoia z toho, že najede do křižovatky, když jí tam svítí červená.
Přiznávám se, že ženy za volantem ve mě velmi často vyvolávají negativní emoce. Těch, které jedou tak, aby nebylo poznat, že za volantem sedí ženská, je opravdu jako šafránu.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Milan P.
Těch, kteří jedou tak, že se zdá, že za volantem sedí hovado (bez ohledu na pohlaví), je zato nadbytek.
Dneska jsem na 7 kilometrech z jaroměřského Kauflandu cestou domů zachránil 2x Šedivákovi čumák prudkým brzděním. Jednou tam vjel nějaký šikula z vedlejší, jako kdybych ani neexistoval, tomu jsem se částečně vyhnul a částečně zabrzdil. A pak jsem se na kruháči hodně radoval, že nikdo za mnou, protože mi tam hodně natěsno vjela holčina, co se snad vůbec nekoukala na cestu. A jak se lekla, tak ještě zastavila, abych se jí jako jó neměl kudy vyhnout. Šedivák našttěstí brzdí a já jezdím soustředěně
Dneska jsem na 7 kilometrech z jaroměřského Kauflandu cestou domů zachránil 2x Šedivákovi čumák prudkým brzděním. Jednou tam vjel nějaký šikula z vedlejší, jako kdybych ani neexistoval, tomu jsem se částečně vyhnul a částečně zabrzdil. A pak jsem se na kruháči hodně radoval, že nikdo za mnou, protože mi tam hodně natěsno vjela holčina, co se snad vůbec nekoukala na cestu. A jak se lekla, tak ještě zastavila, abych se jí jako jó neměl kudy vyhnout. Šedivák našttěstí brzdí a já jezdím soustředěně
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Trénujou tvůj postřeh koukám.
Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde>
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde>
ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
Já dneska málem rozstřelil Camry. Vyjížděl z areálu, narval mi to těsně přímo pod auto. Vůbec poslední dobou těch Camry vidim víc než Octavií, tak nevím jestli Toyota nemá nějakou akci, že dává na ně 50% slevu při doložení IQ testu s výsledkem 50 a nižší. Protože to přesně tak vypadá
- VDC
- Předseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě, že to dobře dopadlo !!
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
To je otazka, furt z toho i po moji oprave chcije benzin, navic neco rezonuje pri 2500rpm a stve me to... kdybych nebrzdil, tak jsem to mohl z jeho pojistky vymenit za neco jinyho a jeste bych tomu kikotovi zlamal haxny naraznikem
- VDC
- Předseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
To jsi jel Kundajem ?