Sice jsem tuhle psal, že jsem zhustil ty moje reporty na týdenní, abych vás zbytečně nehltil, ale nedá se nic dělat, musím podat report už po čtyřech dnech. Událo se toho moc.
V úterý jsem hupsnul do díry a svařoval jsem výztuž. Měl jsem tam na hromádce zbytky různých profilů, připravených přesně na tuhle výztuž, tak jsem je zpracoval na příčné prvky.
.

.
Ve středu jsem to zabetonoval a tím mám hotovej poslední základ !! Teď už to opravdu jen pojede nahoru !!
.

.
Zabetonováno jsem ve středu měl brzo, tak jsem se ve zbývajícím čase pověnoval pásovým dopravníkům.
Zadání, které dostaly, splnily měrou více než vrchovatou. Svého úkolu se zhostily se ctí a udělaly mi obrovskou radost. Je úžasný, že pár pet lahví, vodovodních trubek a kus starý plachty, dokázalo přemístit desítky tun zeminy. Ale účel splněn a tak nastal čas na rozborku. Takže z dopravníků už jsou zase žebříky a celý mechanismus dopravníků je složen ve dvou bedničkách. Tedy pochopitelně s výjimkou násypek, výsypek a podvozku. Pásy měly odslouženo, tak jsem je vyhodil.
Díly dopravníků zatím uložím a uvidíme. Možná z toho vznikne někdy něco úplně jinýho...
.

.
No a včera ? Včera byly vánoce !!
Včera ráno jsem skočil do auta a vyrazil do Prahy za námořníkovo synem Jirkou, od nějž jsem dostal nabídku, která se neodmítá. Gumové podlahové desky. Podle fotky jsem myslel, že to jsou nějaký desky z gumy z pásovejch dopravníků, co se někdy používají na stavbách, i takový bych bral. Ale ve skutečnosti je to mnohem lepší. Jsou to desky z recyklovaný gumy 85x65 cm, v moc pěkným stavu, přesně určený do takovejch prostor, jako jsou dílny a garáže. Jen zaprášený a některý od oleje. Asi už v nějaký dílně byly. Běžná cena takový desky je cca 750 Kč/m2. Přivezl jsem jich 101ks !!
.

.
Odpoledne jsem desky složil doma a protože byla příznivá hodina, naložil jsem bordel, že ho hodím do sběrnýho dvora a zastavím se vedle v mé oblíbné sběrně, jestli by tam nebylo nějaký železo. Byl jsem tam v sobotu a to tam nebylo nic. A vono jo !! Vyzobal jsem tam 200 kg radosti a štěstí !!
K večeru jsem porovnal ohnutce, tak už to mám zase připraveno na svařování další výztuže.
Byly tam i nějaký tlusťochy, 18-32 mm ty jsem si vzal taky a střádám si je na výztuž do nosníků.
.

.
Takže to byly 4 dny plné intenzivních a pozitivních zážitků a událostí !!
Není na tom světě krásně ??