Stavění, budování, úpravy a různé kutilské počinky...
- fox
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr
Re: Stavění, budování, úpravy a různé kutilské počinky...
Tak tady máme další recyklaci lavičky, ale necham si to jako projekt až na jaro.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Petře rekonstrukce lavičky bude pro tebe, nebo někam na veřejný prostranství ?
Sice jsem tuhle psal, že jsem zhustil ty moje reporty na týdenní, abych vás zbytečně nehltil, ale nedá se nic dělat, musím podat report už po čtyřech dnech. Událo se toho moc.
V úterý jsem hupsnul do díry a svařoval jsem výztuž. Měl jsem tam na hromádce zbytky různých profilů, připravených přesně na tuhle výztuž, tak jsem je zpracoval na příčné prvky.
.
.
Ve středu jsem to zabetonoval a tím mám hotovej poslední základ !! Teď už to opravdu jen pojede nahoru !!
.
.
Zabetonováno jsem ve středu měl brzo, tak jsem se ve zbývajícím čase pověnoval pásovým dopravníkům.
Zadání, které dostaly, splnily měrou více než vrchovatou. Svého úkolu se zhostily se ctí a udělaly mi obrovskou radost. Je úžasný, že pár pet lahví, vodovodních trubek a kus starý plachty, dokázalo přemístit desítky tun zeminy. Ale účel splněn a tak nastal čas na rozborku. Takže z dopravníků už jsou zase žebříky a celý mechanismus dopravníků je složen ve dvou bedničkách. Tedy pochopitelně s výjimkou násypek, výsypek a podvozku. Pásy měly odslouženo, tak jsem je vyhodil.
Díly dopravníků zatím uložím a uvidíme. Možná z toho vznikne někdy něco úplně jinýho...
.
.
No a včera ? Včera byly vánoce !!
Včera ráno jsem skočil do auta a vyrazil do Prahy za námořníkovo synem Jirkou, od nějž jsem dostal nabídku, která se neodmítá. Gumové podlahové desky. Podle fotky jsem myslel, že to jsou nějaký desky z gumy z pásovejch dopravníků, co se někdy používají na stavbách, i takový bych bral. Ale ve skutečnosti je to mnohem lepší. Jsou to desky z recyklovaný gumy 85x65 cm, v moc pěkným stavu, přesně určený do takovejch prostor, jako jsou dílny a garáže. Jen zaprášený a některý od oleje. Asi už v nějaký dílně byly. Běžná cena takový desky je cca 750 Kč/m2. Přivezl jsem jich 101ks !!
.
.
Odpoledne jsem desky složil doma a protože byla příznivá hodina, naložil jsem bordel, že ho hodím do sběrnýho dvora a zastavím se vedle v mé oblíbné sběrně, jestli by tam nebylo nějaký železo. Byl jsem tam v sobotu a to tam nebylo nic. A vono jo !! Vyzobal jsem tam 200 kg radosti a štěstí !!
K večeru jsem porovnal ohnutce, tak už to mám zase připraveno na svařování další výztuže.
Byly tam i nějaký tlusťochy, 18-32 mm ty jsem si vzal taky a střádám si je na výztuž do nosníků.
.
.
Takže to byly 4 dny plné intenzivních a pozitivních zážitků a událostí !!
Není na tom světě krásně ??
Sice jsem tuhle psal, že jsem zhustil ty moje reporty na týdenní, abych vás zbytečně nehltil, ale nedá se nic dělat, musím podat report už po čtyřech dnech. Událo se toho moc.
V úterý jsem hupsnul do díry a svařoval jsem výztuž. Měl jsem tam na hromádce zbytky různých profilů, připravených přesně na tuhle výztuž, tak jsem je zpracoval na příčné prvky.
.
.
Ve středu jsem to zabetonoval a tím mám hotovej poslední základ !! Teď už to opravdu jen pojede nahoru !!
.
.
Zabetonováno jsem ve středu měl brzo, tak jsem se ve zbývajícím čase pověnoval pásovým dopravníkům.
Zadání, které dostaly, splnily měrou více než vrchovatou. Svého úkolu se zhostily se ctí a udělaly mi obrovskou radost. Je úžasný, že pár pet lahví, vodovodních trubek a kus starý plachty, dokázalo přemístit desítky tun zeminy. Ale účel splněn a tak nastal čas na rozborku. Takže z dopravníků už jsou zase žebříky a celý mechanismus dopravníků je složen ve dvou bedničkách. Tedy pochopitelně s výjimkou násypek, výsypek a podvozku. Pásy měly odslouženo, tak jsem je vyhodil.
Díly dopravníků zatím uložím a uvidíme. Možná z toho vznikne někdy něco úplně jinýho...
.
.
No a včera ? Včera byly vánoce !!
Včera ráno jsem skočil do auta a vyrazil do Prahy za námořníkovo synem Jirkou, od nějž jsem dostal nabídku, která se neodmítá. Gumové podlahové desky. Podle fotky jsem myslel, že to jsou nějaký desky z gumy z pásovejch dopravníků, co se někdy používají na stavbách, i takový bych bral. Ale ve skutečnosti je to mnohem lepší. Jsou to desky z recyklovaný gumy 85x65 cm, v moc pěkným stavu, přesně určený do takovejch prostor, jako jsou dílny a garáže. Jen zaprášený a některý od oleje. Asi už v nějaký dílně byly. Běžná cena takový desky je cca 750 Kč/m2. Přivezl jsem jich 101ks !!
.
.
Odpoledne jsem desky složil doma a protože byla příznivá hodina, naložil jsem bordel, že ho hodím do sběrnýho dvora a zastavím se vedle v mé oblíbné sběrně, jestli by tam nebylo nějaký železo. Byl jsem tam v sobotu a to tam nebylo nic. A vono jo !! Vyzobal jsem tam 200 kg radosti a štěstí !!
K večeru jsem porovnal ohnutce, tak už to mám zase připraveno na svařování další výztuže.
Byly tam i nějaký tlusťochy, 18-32 mm ty jsem si vzal taky a střádám si je na výztuž do nosníků.
.
.
Takže to byly 4 dny plné intenzivních a pozitivních zážitků a událostí !!
Není na tom světě krásně ??
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- námořník
- Místopředseda klubu
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
to je fakt pecka ... beru to jako scifi literaturu bavi me to
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- fox
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr
Bude pro mě, našel jsem ji v hromadě šrotu a bylo mi jí zase líto jí tam nechat.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
- VDC
- Předseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju
Petře tak to jo, chápu.
Petře tak to jo, chápu.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
A nedají si říct, a nedají si říct... Dnes zase na cizím. Chtěl jsem si taky zkusit pořádnou díru. Ale dělat to ručně, na to nemám morál :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Protože mě nebavilo celý den koukat na bagr, udělal jsem si přípravu na elektroměrové pilířky. Budu dělat oba dva, na obou stranách pojistkové skříně. To jsem se trochu nasral. Oni tam dají pojistkovou skříň a z obou stran naserou obrubník. Jako já chápu, že chlapi, co dělají zámkovku, to jednak mají na banánu, druhak to mnohdy nejsou úplně duševní velikáni, ale tak aspoň jako stavbyvedoucího by mohli sehnat člověka, jehož rodiče nebyli sourozenci. Takže odsekat beton, obrubník ven, odsekat další beton, zbavit se geotextilie a vyhrabat díru. No zanadával jsem si na ně, ale zvítězil jsem. Pilířky příště. Finální díru vyfocenou nemám, ona zas tak zajímavá nebyla.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
- námořník
- Místopředseda klubu
No nenudíš se
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Jebačka, jebačka, zbytečná, nicméně typická, málokdo myslí byť jen krok dopředu.
Já si dnes vzal dovču a maloval jsem nadvakrát pokojíček na chalupě, na nové omítky, topil, větral a maloval, dva nátěry nakonec vyšly, schlo to překvapivě mega rychle, tak snad to bude v poho a nepřehnal jsem to, odstup mezi nátěry dvě až čtyři hodiny. Dulux acryl matt, můj oblíbený. Jen jsem bojoval s nedostatkem přirozeného světla, pak ještě slunce zapadlo...doslova jsem maloval poslepu, pomohla trochu výkonná čelovka, všudepřítomné ty stíny, nebylo moc vidět, kde jsem už přetáhl barvu a kde jí přetáhl dokonale, či naopak, to se uvidí, ale myslím, že to už bude OK.
Venku bylo krásně, zlatavé barvy zimy za slunce- božííí, já si to nicméně užíval jen za oknem. Příště pokračování s dodělky, podlahové lišty, jedna zeď ještě ma modro atd, snad zítra po práci.
Krásně jsem si to užil, tu samotu všude okolo, doslova ani živáček
Já si dnes vzal dovču a maloval jsem nadvakrát pokojíček na chalupě, na nové omítky, topil, větral a maloval, dva nátěry nakonec vyšly, schlo to překvapivě mega rychle, tak snad to bude v poho a nepřehnal jsem to, odstup mezi nátěry dvě až čtyři hodiny. Dulux acryl matt, můj oblíbený. Jen jsem bojoval s nedostatkem přirozeného světla, pak ještě slunce zapadlo...doslova jsem maloval poslepu, pomohla trochu výkonná čelovka, všudepřítomné ty stíny, nebylo moc vidět, kde jsem už přetáhl barvu a kde jí přetáhl dokonale, či naopak, to se uvidí, ale myslím, že to už bude OK.
Venku bylo krásně, zlatavé barvy zimy za slunce- božííí, já si to nicméně užíval jen za oknem. Příště pokračování s dodělky, podlahové lišty, jedna zeď ještě ma modro atd, snad zítra po práci.
Krásně jsem si to užil, tu samotu všude okolo, doslova ani živáček
Naposledy upravil(a) sima dne pon pro 02, 2024 10:08 pm, celkem upraveno 1 x.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- námořník
- Místopředseda klubu
bez světla to je oser. Já si beru klidně stavební reflektor.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Myslel jsem na něj, zkoušel jsem i výkonný aku Lidl reflektor, ale marně, nakonec nejvíc pomohla výkonná čelovka s optikou Ledlenser, možná ten stavební reflektor, ale těžko říct, stíny jsou při malbě peklo. Nicméně čekal jsem to, v chalupě je méně světla, už jsem to zažil, přesto jsem se toho nevyvaroval
Forester 2.0 SG 2002
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Kdybys do tý lampy našrouboval pětikilo, tak bys viděl a rychleji by to schlo.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- VDC
- Předseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ty pilířky jsou teda voser. Tvoji nasranost chápu !!
Šímo pěkný !! Stavební reflektor je zásadní výbava. Bez toho bych byl v prdeli.
Šímo pěkný !! Stavební reflektor je zásadní výbava. Bez toho bych byl v prdeli.