Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25903
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Uvařeno pro mě na víkend, zkusil jsem jeden recept a trochu ho samozřejmě po svém upravil, to až ale postupně dle toho co z pánve lezlo za chutě, chutná to báječně, nejen mě... knedlíček k tomu musí být, ta chuť k tomu přímo vybízí, plecko na žampionech.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1559
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No jo, houbičky pod masem a trochu omáčky/smetánky, to je tutová bašta... A knedlíček už jsme probírali
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25903
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jooo, přesně jsi to vystihl, jen tu smetanu jsem měl jen tak v záloze, zbyla v lednici a končila, no a ta tomu dala teda nakonec korunu, protože jsem to měl trochu víc kořeněné, tak krom vody a vývaru jsem ji tam pleskl, pak se to celé spojilo, akorát zneutralizovalo a je z toho teda lahoda, ten knedlíček tam musí být, původně jsem chtěl rýži, ale ne, ne ne ne taková až bych řekl polodivoká falešná svíčková téměř, ale jen okrajově
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1559
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No s rýží mi ty houby taky dost pasujou, jako hovězí nebo roštěnky na houbách, to jde bez smetany, tmavý výpek si o rejži přímo říká, když tam není dost omáčky, tak radši bez knedlu
Občas mě to chytne a navařím Kubu, takové to chudé staročeské rizoto, slanina nebo jen sádlo houby česnek a šup s tím do rejže, lepší uvařit pšenici nebo kroupy,když máš, pak je to origo
Občas mě to chytne a navařím Kubu, takové to chudé staročeské rizoto, slanina nebo jen sádlo houby česnek a šup s tím do rejže, lepší uvařit pšenici nebo kroupy,když máš, pak je to origo
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25903
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Kubu dělává moje žena, s kroupami, miluji to! I v obyč vývařovně v práci jí dělají slušnou. Mám to tuze rád.
Jooo, jak my vaříme ve dvou domáctnostech, stále něco převážíme, tak kámen úrazu je furt vše mít dvakrát, nejen koření, mouky, všechno, ale i techniku, třeba obyčejnou palici na maso máme jednu z dob komára a ta je teda úplně top, to co jsme pořídili pak je horor, nepoužitelné, musíme se podívat po snad nějaké kvalitě, ale kde...ono ve finále je pak kolikrát něco i rovnou třikrát, ale kde se to zrovna nachází, že jo...furt nakupovat nádzásoby nechcem a vést si na tohle nějaké záznamy, tabulky je pro mě peklo, to nedám
Tak jsem začal doma v paneláku ono jídlo vařit a ej, došel i obyčejný olej, byl jen olivový, to jsem úplně nechtěl, tak sádlo, později nutné máslo, oukej, ale pak nebyla po ruce žádná palička na maso, jen kladívko z vercajku tak jsem dal na maso folii (kterou jsem pak stejně ve finále sundal, zbytečně překážela ) a zmlátil ho pěstními klouby a tak dál...ale to není nic proti ničemu, dřív si lidi poradili se vším a za jakých podmínek.
Jooo, jak my vaříme ve dvou domáctnostech, stále něco převážíme, tak kámen úrazu je furt vše mít dvakrát, nejen koření, mouky, všechno, ale i techniku, třeba obyčejnou palici na maso máme jednu z dob komára a ta je teda úplně top, to co jsme pořídili pak je horor, nepoužitelné, musíme se podívat po snad nějaké kvalitě, ale kde...ono ve finále je pak kolikrát něco i rovnou třikrát, ale kde se to zrovna nachází, že jo...furt nakupovat nádzásoby nechcem a vést si na tohle nějaké záznamy, tabulky je pro mě peklo, to nedám
Tak jsem začal doma v paneláku ono jídlo vařit a ej, došel i obyčejný olej, byl jen olivový, to jsem úplně nechtěl, tak sádlo, později nutné máslo, oukej, ale pak nebyla po ruce žádná palička na maso, jen kladívko z vercajku tak jsem dal na maso folii (kterou jsem pak stejně ve finále sundal, zbytečně překážela ) a zmlátil ho pěstními klouby a tak dál...ale to není nic proti ničemu, dřív si lidi poradili se vším a za jakých podmínek.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 7178
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nešlo odolat
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25903
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
nejde, to nejde nikdy! Začíná čas zimního uzení, kamarádi budou zas udit v malém i větším stylu, to zas bude boj.
Dnes jsem ládoval ten svůj výtvor, chutnal moc i mé ženě, ač klasicky si tohle odpírá, já si naopak neodpíral boží fit zdravý dezert, nízký tvaroh, ořechy, ovesné vločky, borůvky na druhé půplce plechu, vanilkový puding v tom a já nevím co vše, tak tohle teda můžu, jak jinak
Dnes jsem ládoval ten svůj výtvor, chutnal moc i mé ženě, ač klasicky si tohle odpírá, já si naopak neodpíral boží fit zdravý dezert, nízký tvaroh, ořechy, ovesné vločky, borůvky na druhé půplce plechu, vanilkový puding v tom a já nevím co vše, tak tohle teda můžu, jak jinak
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 7178
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Když je ta neděle, tak jen zlehka něco nachystat.
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 21135
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No nádhera všechno .. super
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1559
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Koleno v remosce novym mobilem, ten foťák trochu zkresluje úplně to zesvetluje. Kari jsem tam sice taky dával, ale to foto je trochu moc žluté.
Cibule česnek kečup pivo koření a koleno porcovane predvarene
Cibule česnek kečup pivo koření a koleno porcovane predvarene
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 7178
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hmmm tak to by taky šlo
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25903
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ha, já když už koleno, tak jedině luxusní a tohleto přesně tak vypadá
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1559
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jednou ovarek a druhé pečené, povedlo se díky
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 21135
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hovezi žebro a brambor ..
Už se těším
Už se těším
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1559
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Paráda, líbí se mi jídla, kde nemusíš dumat žádnej recept, jak to ten hamoun asi udělal koukneš a vidíš
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010