Kde dobře vaří a kde Vám uvaří šlichtu

Odpovědět
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde dobře vaří a kde Vám uvaří šlichtu

Příspěvek od puschpull »

sima píše: ned zář 01, 2024 12:30 am Petře, rozumím ti, ...
Se svou chutí k jídlu a nedostatku pohybu po tom výhřezu a páteří celkově, bych byl za čas jako koule na dvou kolebajících se nohou.
A tak jsem spojil cvičení a nové stravování zhruba od konce června po skoro 6 měsících kdy jsem se dával do kupy.

Za těch 62 roků jsem poznal takovou spoustu různých výborných hospod a restaurací, na dovolených to bylo vždy také velmi poznávací za novými jídli. A vždy velký masožravec a milovník piva (ale i vína a slivovice). A vždy hodně pohybu, ale základní poznatek, pupek roste i když je hodně pohybu a jediné co na něj platí je změna stravy!
Zatím jen lituji, že jsem nezačal někdy před 15 lety když mě bylo nějakých 47 roků. To by šlo vše snáze. Ono je tady u nás holt tradice, že tělo je v 60 zhuntované a začíná období lékařů, kulhání, hekání při zvedání ze židle, bolavá kolena do schodů a ze schodů, problémy se zavázáním tkaniček u bot a nedejbože dřepnutí nebo kleknutí .... Jsou případy kdy začínají mít někteří chlapi problémy už po 50 roce.

A já jsem se rozhodl, že půjdu proti proudu.
To neznamená že si už nikdy nedám pivo a také do dobrých hospod budu chodit i nadále. Holt si dám stejk s kupou zeleniny a na nějaký blbý hranolky (které mě stejně nechutnají) se vykašlu. Pocit v břiše bude lepší než s tou přílohou. A bude tam i víc místa na maso. (*_^) |,,,,
:-|
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek

Příspěvek od vita1kulisek »

puschpull píše: ned zář 01, 2024 8:04 am Se svou chutí k jídlu a nedostatku pohybu po tom výhřezu a páteří celkově, bych byl za čas jako koule na dvou kolebajících se nohou.
A tak jsem spojil cvičení a nové stravování zhruba od konce června po skoro 6 měsících kdy jsem se dával do kupy.

Za těch 62 roků jsem poznal takovou spoustu různých výborných hospod a restaurací, na dovolených to bylo vždy také velmi poznávací za novými jídli. A vždy velký masožravec a milovník piva (ale i vína a slivovice). A vždy hodně pohybu, ale základní poznatek, pupek roste i když je hodně pohybu a jediné co na něj platí je změna stravy!
Zatím jen lituji, že jsem nezačal někdy před 15 lety když mě bylo nějakých 47 roků. To by šlo vše snáze. Ono je tady u nás holt tradice, že tělo je v 60 zhuntované a začíná období lékařů, kulhání, hekání při zvedání ze židle, bolavá kolena do schodů a ze schodů, problémy se zavázáním tkaniček u bot a nedejbože dřepnutí nebo kleknutí .... Jsou případy kdy začínají mít někteří chlapi problémy už po 50 roce.

A já jsem se rozhodl, že půjdu proti proudu.
To neznamená že si už nikdy nedám pivo a také do dobrých hospod budu chodit i nadále. Holt si dám stejk s kupou zeleniny a na nějaký blbý hranolky (které mě stejně nechutnají) se vykašlu. Pocit v břiše bude lepší než s tou přílohou. A bude tam i víc místa na maso. (*_^) |,,,,
:-|
No máš tu svou obhajobu neobhajitelného krásně sesumírovanou, sofistikovanou, snad i mustr vytvořen. :-D
Dobře ty! Jen jedno mi tam chybí. A to kdy ses naposled pořádně a dle chuti najedl. Tím nemyslím ty amarouny nevábné barvy, servírované na okurkovém řezu. :-DDD
Víťa Kulíšek :-S
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

vita1kulisek píše: ned zář 01, 2024 10:37 am No máš tu svou obhajobu neobhajitelného krásně sesumírovanou, sofistikovanou, snad i mustr vytvořen. :-D
Dobře ty! Jen jedno mi tam chybí. A to kdy ses naposled pořádně a dle chuti najedl. Tím nemyslím ty amarouny nevábné barvy, servírované na okurkovém řezu. :-DDD
Víťa Kulíšek :-S
Včera, předevšírem, minulý týden. Já si žeru pořád, až si myslím, že to přeháním! :-)
Škoda Fabia Combi (2004)
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel

puschpull píše: ned zář 01, 2024 10:46 am Včera, předevšírem, minulý týden. Já si žeru pořád, až si myslím, že to přeháním! :-)
Vtipná odpověď, už jsem měl o tebe v Korozklukách obavy, že se permanentně dávíš tou hmotou, již jsem tuhle v parku rozšlápl a dost tam pak smrděla. Už obavy nemajíce, jen též nemajíce žádné foto tvé dnešní kávy, coby nedělního majstrštyku kávového guru na zdejších stránkách. *_*=*_*
Já zrovna mám kávu z Jura E8. A https://www.mohaji.cz/kava-limitka/
Že tys měl na gymplu v Mostě z ČJ vždy 1*? ;-D
Pozdrav do Korozkluk =)(=
Víťa Kulíšek >:-@
[WINNER]
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

vita1kulisek píše: ned zář 01, 2024 11:18 am Vtipná odpověď, už jsem měl o tebe v Korozklukách obavy, že se permanentně dávíš tou hmotou, již jsem tuhle v parku rozšlápl a dost tam pak smrděla. Už obavy nemajíce, jen též nemajíce žádné foto tvé dnešní kávy, coby nedělního majstrštyku kávového guru na zdejších stránkách. *_*=*_*
Já zrovna mám kávu z Jura E8. A https://www.mohaji.cz/kava-limitka/
Že tys měl na gymplu v Mostě z ČJ vždy 1*? ;-D
Pozdrav do Korozkluk =)(=
Víťa Kulíšek >:-@
... to je ta moje eng klávesnice bez cz popisek , ... samý překlep... :-|
Škoda Fabia Combi (2004)
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Petře z Korozkluk, kde máš dnešní ranní kávu? :-| Inspirace v koflíčku, ani tu nemám při pondělku, dadada ☕️☕️☕️
Dnes konečně klidová noc. Paňáři mazali konečně se zdělávat do svých ústavů. ,,,,| (*_^) |,,,,
Víťa Kulíšek zdraví Korozkluky *_*=*_*
[WINNER]
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

Výborná restaurace, hezké prostředí (tak trochu ve stylu 20000 mil pod mořem od Julese Vernea)!) :-)
Včera v Liberci
https://photos.app.goo.gl/yqLhGY1mYZguEczP6
https://www.pizzerie-galerie.cz/
Škoda Fabia Combi (2004)
MirekK
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav Kokinda

Příspěvek od MirekK »

My jsme se v sobotu na výletě stavili v Bistru Čtyřka v Novém Městě na Moravě. Moc hezké prostředí, hezká skalka na zahrádce. Jídlo taky skvělé. Chutnalo i vnučce, která je dost vybíravá.
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

Dnes Kladno, Indická restaurace.
:-)
https://photos.app.goo.gl/ykemB3a11JgkrmoN6
https://namastaeyindia.cz/
Výborné. Moc jsmed si pochutnali. (*_^) |,,,,