Se svou chutí k jídlu a nedostatku pohybu po tom výhřezu a páteří celkově, bych byl za čas jako koule na dvou kolebajících se nohou.
A tak jsem spojil cvičení a nové stravování zhruba od konce června po skoro 6 měsících kdy jsem se dával do kupy.
Za těch 62 roků jsem poznal takovou spoustu různých výborných hospod a restaurací, na dovolených to bylo vždy také velmi poznávací za novými jídli. A vždy velký masožravec a milovník piva (ale i vína a slivovice). A vždy hodně pohybu, ale základní poznatek, pupek roste i když je hodně pohybu a jediné co na něj platí je změna stravy!
Zatím jen lituji, že jsem nezačal někdy před 15 lety když mě bylo nějakých 47 roků. To by šlo vše snáze. Ono je tady u nás holt tradice, že tělo je v 60 zhuntované a začíná období lékařů, kulhání, hekání při zvedání ze židle, bolavá kolena do schodů a ze schodů, problémy se zavázáním tkaniček u bot a nedejbože dřepnutí nebo kleknutí .... Jsou případy kdy začínají mít někteří chlapi problémy už po 50 roce.
A já jsem se rozhodl, že půjdu proti proudu.
To neznamená že si už nikdy nedám pivo a také do dobrých hospod budu chodit i nadále. Holt si dám stejk s kupou zeleniny a na nějaký blbý hranolky (které mě stejně nechutnají) se vykašlu. Pocit v břiše bude lepší než s tou přílohou. A bude tam i víc místa na maso.