:D jen se ujiszzǐuju
vypadaji naramne dobre
:D jen se ujiszzǐuju
Nepanikař! na tebe jsem chtěl zareagovat až večer, já si o víkendu přečtu forum vždy po snídani u kávy a jen na mobilu, nepíšu tam, to až vždy večer, v případě Alsove jsem zcela náhodně zapl notes dřív, skrz údržbu a oko sklouzlo na její výtečnou domácí gastronomii a to prostě reakce musela být! Opravdu paráda
Bohužel je bez hrozinek, to by Radkovi nešmakovalo. Jak sám říká, že nejsilnější orgastický zážitek má, když hrozinky macerované v rumu mu pukají mezi zuby ještě v horkém koláči, vyndaném právě z kachláčů...sima píše: ↑ned lis 03, 2024 8:41 pm Nepanikař! na tebe jsem chtěl zareagovat až večer, já si o víkendu přečtu forum vždy po snídani u kávy a jen na mobilu, nepíšu tam, to až vždy večer, v případě Alsove jsem zcela náhodně zapl notes dřív, skrz údržbu a oko sklouzlo na její výtečnou domácí gastronomii a to prostě reakce musela být! Opravdu paráda
Takže k tomu tvému zklamání vůči mě, jak říkáš, chybí tam chybí... když ne zhusta, tak aspoň posypat tím hnusným slizem
Vypadá náramně, já sladké domácí tak tuze ráááád
Hlavne kdyz ho pak vezmes do rukysima píše:Myslíš taky použít prst?
No třeba a právě ale takové levely už nejsou pro mě, nejspíš ne, i když já pálivé mám taky rád a rád se sem tam posunuji, něco vyzkouším, ale ty jsi teda úplně jinde píše se o smrtelných dávkách papriček, ale tj už nejspíš opravdu mega nálož, to mě určitě nehrozí a snad ani tobě
Nevychloubej se stále svou muší váhou, akorát tu nasíráš nás, co nejsme líní se řádně najíst, dada. Ty obžérské fotofejky tu vyvěšuješ, abys nás zmátl, ty kluku jeden z Korozkluk!puschpull píše: ↑pon lis 04, 2024 8:24 am Dnešní nádherná snídaně.
https://photos.app.goo.gl/XMJtKtckZpo4P6sP7
Samozřejmě i s kafíčkem (Víťo!)
Počítám, že k tomu kousku perníku si ještě udělám dvojité ristretto z Papua New Guinea.
K obědu bude zbyek segedínu.
P.S. po týdnu další kilo dole a jsem pod pro mě magickou hranicí, ráno 79,5 kg