Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6309
Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
Jméno a příjmení: Míla
Bydliště: Sokolovsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tsakabaru »

Šaman píše: ned lis 03, 2024 5:37 pm Už dlouho ne...:-) , páč nosím X̌Andy....:-))), když řežu husqvarnou....
:D jen se ujiszzǐuju

vypadaji naramne dobre =) (*_^) |,,,,
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03 - "Réza" - vlakno
Forester SF 2.0 '01 - "Forejs" - vlakno
Niva 1.7 '06
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 25905
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

vita1kulisek píše: ned lis 03, 2024 3:48 pm No comment, Radku? >:-f
Víťa Kulíšek :-D
Nepanikař! >:( :-) na tebe jsem chtěl zareagovat až večer, já si o víkendu přečtu forum vždy po snídani u kávy a jen na mobilu, nepíšu tam, to až vždy večer, v případě Alsove jsem zcela náhodně zapl notes dřív, skrz údržbu a oko sklouzlo na její výtečnou domácí gastronomii a to prostě reakce musela být! Opravdu paráda =)
Takže k tomu tvému zklamání vůči mě, jak říkáš, chybí tam chybí... >>:-@@ když ne zhusta, tak aspoň posypat tím hnusným slizem =)
Vypadá náramně, já sladké domácí tak tuze ráááád :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2646
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

sima píše: ned lis 03, 2024 8:41 pm Nepanikař! >:( :-) na tebe jsem chtěl zareagovat až večer, já si o víkendu přečtu forum vždy po snídani u kávy a jen na mobilu, nepíšu tam, to až vždy večer, v případě Alsove jsem zcela náhodně zapl notes dřív, skrz údržbu a oko sklouzlo na její výtečnou domácí gastronomii a to prostě reakce musela být! Opravdu paráda =)
Takže k tomu tvému zklamání vůči mě, jak říkáš, chybí tam chybí... >>:-@@ když ne zhusta, tak aspoň posypat tím hnusným slizem =)
Vypadá náramně, já sladké domácí tak tuze ráááád :-)
Bohužel je bez hrozinek, to by Radkovi nešmakovalo. Jak sám říká, že nejsilnější orgastický zážitek má, když hrozinky macerované v rumu mu pukají mezi zuby ještě v horkém koláči, vyndaném právě z kachláčů...
Dobrou chuť přeje na paseku Víťa Kulíšek ☕️😃☕️
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5081
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Dnešní nádherná snídaně.
:-)
https://photos.app.goo.gl/XMJtKtckZpo4P6sP7
Samozřejmě i s kafíčkem (Víťo!)
Počítám, že k tomu kousku perníku si ještě udělám dvojité ristretto z Papua New Guinea.
K obědu bude zbyek segedínu.

P.S. po týdnu další kilo dole a jsem pod pro mě magickou hranicí, ráno 79,5 kg
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
Metuzalem
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 3252
Registrován: pát zář 22, 2017 5:52 pm
Jméno a příjmení: Milan P.
Bydliště: venkov u Jaroměře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Metuzalem »

Tak teď už jen nechodit ven, až bude foukat vichr z hor :-)
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 7178
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Metuzalem píše: pon lis 04, 2024 8:27 am Tak teď už jen nechodit ven, až bude foukat vichr z hor :-)
:-DDD
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5081
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Metuzalem píše: pon lis 04, 2024 8:27 am Tak teď už jen nechodit ven, až bude foukat vichr z hor :-)
:-D (*_^) |,,,,
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24414
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od spm »

sima píše:Myslíš taky použít prst? :-D
No třeba a právě :-D ale takové levely už nejsou pro mě, nejspíš ne, i když já pálivé mám taky rád a rád se sem tam posunuji, něco vyzkouším, ale ty jsi teda úplně jinde :-) píše se o smrtelných dávkách papriček, ale tj už nejspíš opravdu mega nálož, to mě určitě nehrozí a snad ani tobě :-)
Hlavne kdyz ho pak vezmes do ruky :-DDD

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2646
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

puschpull píše: pon lis 04, 2024 8:24 am Dnešní nádherná snídaně.
:-)
https://photos.app.goo.gl/XMJtKtckZpo4P6sP7
Samozřejmě i s kafíčkem (Víťo!)
Počítám, že k tomu kousku perníku si ještě udělám dvojité ristretto z Papua New Guinea.
K obědu bude zbyek segedínu.

P.S. po týdnu další kilo dole a jsem pod pro mě magickou hranicí, ráno 79,5 kg
Nevychloubej se stále svou muší váhou, akorát tu nasíráš nás, co nejsme líní se řádně najíst, dada. Ty obžérské fotofejky tu vyvěšuješ, abys nás zmátl, ty kluku jeden z Korozkluk! ;-D
Bacha, abys za větrného počasí nemusel obouvat olověné boty proti vlastním i mosteckým větříkům /°b"\ .
No vedeš si fajn, závidím, co víc dodat. Jen ty tvoje super kávičky, ty mejí drajf. Holt mne zřejmně spálí in Status Quo.
Víťa Kulíšek :-D
Naposledy upravil(a) vita1kulisek dne pon lis 04, 2024 3:42 pm, celkem upraveno 2 x.
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5081
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Doplněná zásoba špeku (opět myslivecký i lovecký) a samozřejmě ranní kafíčko:
https://photos.app.goo.gl/kUm4HKkCPGmMeXXEA
(*_^) |,,,, [COFFEE]
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2646
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Hezký stůl, moc lákavý! Ta slaninka se ti moc povedla a ta zeleninová obloha k tomu jakbysmet. O kávičce je zcela zbytečné se šířit, bylo by to nošení dříví do lesa z Korozkluk.
Ale pozor Péťo, hlásili větrné poryvy z Krušných hor, takže olověné boty i ocelové slipy! Aby ses neocitl naráz z domácích Korozkluk někde kroužit zvesela nad Baltem... :-DDD
Víťa Kulíšek ,,,,| (*_^) |,,,,
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5081
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Dnes jen taková snídaňová klasika:
:-)
Přílohy
PXL_20241107_060355337.jpg
PXL_20241107_062728654.jpg
PXL_20241107_062744231.jpg
PXL_20241107_060324856.jpg
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2646
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Krásná báječná krmě v Korozklukách! Konečně dostal Péťa rozum a už tam není ta mletá extrementální kaše. Jinak vše jak na výstavní gastro hody, ty talíře vypadají skvostně a o kávičce se ani nezmiňuji, neb tam každé sebevíc vychvalující písmenko jest pro ní jen pouhou urážkou.
Jo v Korozklukách, tam si umí žít! Jen dál foť a piš....🍖🍗🥩
Víťa Kulíšek ☕️☕️☕️
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 25905
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Zrovna jsem na chalupě dovařil segedíňák, chladí se. Tentokrát z plecka bez bůčesu, příště třeba s ním. Je toho na mě ale moc :-) no co bude ještě v pondělí do práce a zbytek se zamrazí, jednoduché vaření, levné a hlavně segedín miluju, díky vám za nakopnutí zde :-) (*_^) |,,,, nedávno ho zde Goba nebo kdo dělal.
Knedlík karlovarský i obyč houskový.
Mé ženě moc moc chutná, prý je výtečný, mě taky chutná, ale vždy když vařím (tj málokdy) to sám pro sebe nejlépe zhodnotím až s odstupem, čili až se proleží, tj zítra =)(=
Tak je navařeno a v sobotu a neděli se může pracovat na čerstvém luftu na zahradě.
Přílohy
IMG_20241108_210129.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Goba
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1559
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Já jsem segedín asi nehlásil, ale taky ho mám, ještě je v lednici :-DDD
No teď je na to sezóna, dodělat staré zelí nebo ochutnávat nové ,,,,| (*_^) |,,,,
Knedlíky nedělám jedu to s chlebem
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“