OUTBACK 2023

Odpovědět
Ivooos
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Ivoš

Re: OUTBACK 2023

Příspěvek od Ivooos »

Fleggy píše: úte zář 10, 2024 10:28 am Prosím tě, ten fullscreen režim pro Android Auto se musí nějak zapínat? Mám MY2024, AA funguje, ale nezdá se mi, že by byl fullscreen a zatím jsem nenašel nic, čim bych mohl měnit režim zobrazení. Díky moc
Možná trošku nedorozumění. U verzi do MY22 bylo zobrazení AA pouze v horní polovině obrazovky a to na šířku fungovalo to sice dobře, ale bylo to hodně male a blbě čitelné, nemluvě že menu AA zabralo třetinu zobrazení. Po aktualizaci je AA přes celou obrazovku na výšku, tedy shodně jako u MY23,24. Nejedná se tedy o to, že by se to roztáhlo i přes horní a spodní fixní menu. Myslím, že to čemu já říkám fullscreen je pro tebe normální zobrazení a dál to roztahnou nejde.
Subaru Outback 2.5i CVT MY22 Obrázek
Subaru Outback 2.5i CVT MY17 (prodáno) 85t km Obrázek
Subaru Legacy 2,5i CVT MY12 (prodáno) 90t km (8.5)
Subaru Outback 2.0D MY11 (prodáno) 90t km (7,4)
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Aha, a já si škrabal hlavu, jak to roztáhnout na plnou výšku displeje :D
Epo
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Martin

Příspěvek od Epo »

Ahoj, máte někdo zkušenost, jak fungují ty vyhřívané stěrače? Na předchozím autě jsem to neměl, tak nevím, co od toho čekat. Pomalu se blíží doba, kdy to asi bude aktuální...
Subaru Outback 2.5i Touring MY2023
Škoda Fabia 3 Combi 1.2TSI Style MY2015
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 170CV Distinctive
kwt2000
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Jelínek

Příspěvek od kwt2000 »

Teď nevím jestli to funguje na tlačítko výhřevu předního nebo zadního okna, ale stačí ho stisknout a už se hřeje topná spirála ve skle v místě stěračů.
OUTBACK Touring 2023
FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
MB W124 300CE

PONTIAC FIREBIRD - minulost ::-(((
OUTBACK 2,5i SPORT 2015 - minulost
OUTBACK 2,5i Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
Epo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Epo »

Podle návodu je to spolu se zrcátky tlačítkem na ohřev zadního okna.
Takže by to mělo zamezit přimrznutí stěračů ke sklu? A pak možná dalšímu namrzání. Škrábat okno ale budu muset tak jako tak?
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák

Příspěvek od podvlada »

Nevim jak to funguje na novým Outbacku, ale na mym BP, kde mám ohřev pod stěrači taky, mam zkušenost, že když jsou namrzlý okna, nastartuju motor, pustím výhřev zadního okna, max ofuk předního. S tím vším se zapne i výhřev zrcátek a pod stěrači. Začnu bočními okny, ty se musí škrábat ručně tak jako tak. Než mám hotový boční, tak už je zadní okno povolený, udělám to, a za tu dobu už bejvá trochu povolený i to přední - hlavně ale už nejsou přilepený stěrače, takže nehrozí, že jim při škrabání poškodím přimrzlou gumičku.

Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde> Obrázek
ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
Epo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Epo »

kwt2000 píše: stř úno 07, 2024 3:23 pm Najeto cca 4500km a už mám první nedostatky >:-f Při couvání ve tmě couvačky tak špatně svítí, že je za autem vidět hůř (myšleno úplný hovno) jak u Forestera který má jen jednu. Zkoušel jsem dát LEDky a vůbec to nepomohlo, couvací kamera je ve tmě úplně k ničemu. Proč není přední kapota na písty? Zvyk z předchozího auta a z Forestera, v jedný ruce vodu do ostřikovačů a druhou jsem odjistil kapotu. Teď mám v jedný ruce vodu, druhou odjistím kapotu, položím vodu, zvednu a zajistím kapotu......Tvl vlajková loď automobilky..... >:-& >:-& >:-& A za třetí je to rádio. Už třikrát jsem dával do paměti stanice a oni už se mi třikrát po nějaké době smazali. Stejný problém jsem měl i u předchozího, po několikeré aktualizaci to přestalo.
Můžu se zeptat, co to bylo za LEDky? Hlásilo to nějakou chybu, nebo stačí vyměnit a hotovo? Fakt to nepomohlo? Přijde mi, že ty žárovky jsou děsný bludičky, ale u LEDek by rozdíl přece jen mohl být znát... Koukal jsem na Alze na nějaké OSRAMy, ale píšou u nich, že jsou jen Off-road bez homologace na silnici... imho u couvaček by to snad nemusel být až takový problém...?
kwt2000
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od kwt2000 »

LEDky jsem kupoval tady svetzarovek.eu a když je to do couvaček tak homologaci neřeš. Stačí vyměnit a hotovo. Ale pokud chceš vidět lepší obraz z kamery ve tmě, stáhni si v nastavení displeje kontrast. Bohužel už to není jako u předchozího modelu kde se dal kontrast a rozlišení kamery nastavovat nezávisle na zobrazování displeje.
OUTBACK Touring 2023
MB W124 300CE

Epo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Epo »

Díky! Takže nemusí to být nějaké ty CANBUS? Vím, že u koncernu to házelo chyby, ale jestli tady to funguje, tak super.
Ještě možná, co se týče výměny - aby se dalo dostat k žárovce - musí se vyndat celý ten zadní světlomet, že? Z návodu jsem to úplně nepochopil a v autě to ještě nezkoušel. Jsou tam nějaká úskalí nebo to jde bez problému?
Jinak s kamerou ani tak problém nemám, ale vyzkouším... Předtím jsem žádnou neměl, takže většinou ze zvyku koukám do zrcátek a na kameře jen kontroluju když je to natěsno. I ta přední/boční je fajn, ale občas za tmy je ten obraz tak přesvícený od světel, že tam stejně moc vidět není.
kwt2000
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od kwt2000 »

Nene, u Subaru to chybu nehlásí. Teď nejsem u auta, ale tuším že jsou na vnitřní časti zadních dveří víčka kterýma se dostaneš na objímku žarovky.
OUTBACK Touring 2023
MB W124 300CE

Epo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Epo »

Stekem píše: úte pro 26, 2023 8:24 am Jo ty světla jsou super. Zatím se mi taky nestalo, že by na mě někdo bliknul a dle mého pocitu ty vypíná celkem brzo, respektive buď bych ty dálky vypnul manuálně sám ve stejný čas, nebo pouze o chvilinku dříve. Natáčení světlometů je taky super. Mě osobně přijde, že to svítí fakt dobře.
Ale souhlasím, že někdy je to s protijedoucimi auty s Led světly docela nepříjemné. Nicméně ještě víc nepříjemný je pakosta s bílými žárovkami do halogenů z aliexpresu, lterýmu to svítí všude a nikde, ale oslňuje to neskutečně. ;-D
Tak nevím... jak se začaly zkracovat dny a víc se jezdí za tmy, tak mám pocit, že na dálnici na mě bliká každý druhý kamion z protisměru :-(
Myslím, že na vině bude ta snaha přisvěcovat boky - to je super na okreskách, u předchozího auta jsem muset zapínat mlhovky, abych viděl do pangejtů jestli tam nečíhá nějaká srnka nebo prase, Oťas svítí do stran jak blázen. Taky má tendenci svítit na cedule - někdy je to až nepříjemné, protože to oslňuje. No a nejspíš takhle šikmo nahoru svítí i doleva a kamioňáci v protisměru, jak sedí výš, to schytávájí plnou palbou (auto nevidí přes středová svodidla/křoví jejich světla, tak je nevystínuje)...
Dřív jsem dálnici jezdil jen na potkávačky, ale s Oťasem jsem si rychle zvyknul na automatické dálky, takže se mi moc nechce vracet zpět, ale asi budu muset...
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

podvlada píše: pon říj 21, 2024 3:23 pm Nevim jak to funguje na novým Outbacku, ale na mym BP, kde mám ohřev pod stěrači taky, mam zkušenost, že když jsou namrzlý okna, nastartuju motor, pustím výhřev zadního okna, max ofuk předního. S tím vším se zapne i výhřev zrcátek a pod stěrači. Začnu bočními okny, ty se musí škrábat ručně tak jako tak. Než mám hotový boční, tak už je zadní okno povolený, udělám to, a za tu dobu už bejvá trochu povolený i to přední - hlavně ale už nejsou přilepený stěrače, takže nehrozí, že jim při škrabání poškodím přimrzlou gumičku.
Dělám to skoro stejně, jen nepouštím ohřev zadního okna, většinou ne, to ho když už, tak případně někdy radši škrábnu, tam to jde dobře a nevadí mě případné poškrábáni skla a taky ho nemusím škrábat do čista, jinak ano, to přední sklo se i díky nahřívání pod stěrači a okolo nich rozmrazí rychleji a jde to teda dost rychle, jak sám líčíš. Připomnělo mě to, jak přišly teď první mrazíky, tak jednu známou zastavili policajti, někde na vsi, skoro vyjela z lesa a prý průser, má namrzlé zadní sklo, že to bude za 1500kč...jasně, to se dá přeci pochopit, bezpečnost provozu :-D ale že prý teda nedají nakonec nic, možná to má co dočinení se současným štrajkem orgánů policejních.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Vakpak
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Jméno a příjmení: Vašek Kaplan

Příspěvek od Vakpak »

@sima

Namrzlé zadní okno není na pokutu (zbylá okna to je jiná), to k bezpečnému výhledu za auta nepotřebuješ.
Forester MY 2022 - pracovní
MB EQB MY 2022 - rodinné

[SUBARU]
Ex BRZ MY 2017 - hledám náhradu ;)
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Já se nikde nedíval, jak to přesně je, není to tedy tak že auto máš mít očištěné, co se týče výhledu tak dle mě komplet skla ne? Je to samozřejmě blbost, taky bych byl rád, kdyby tomu v případě zadního okna nebylo.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Vakpak
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Jméno a příjmení: Vašek Kaplan

Příspěvek od Vakpak »

sima píše: pon lis 11, 2024 8:19 pm Já se nikde nedíval, jak to přesně je, není to tedy tak že auto máš mít očištěné, co se týče výhledu tak dle mě komplet skla ne? Je to samozřejmě blbost, taky bych byl rád, kdyby tomu v případě zadního okna nebylo.
Dle zákona mas povinnnost bezpečného výhledu. Ale to při jízdě vpřed zadní okno není. To by šlo pokutovat dodávky a skříňova auta ze zadní okno ani nemají.
Forester MY 2022 - pracovní
MB EQB MY 2022 - rodinné

[SUBARU]
Ex BRZ MY 2017 - hledám náhradu ;)
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
Odpovědět

Zpět na „VII. gen. BW/BT (19-)“