Hradubické minisrazy
- quickly
- Místopředseda klubu
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hradubické minisrazy
@Antony Dnes Jolana - Jalapenos ??
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Legacy BR 2.0 MY15
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Jste si opět užili a s Hamounem v čele stolu jídelního skvělé raporty, Dan jak si dělá průběžně poznámky a Metuzalém má holt talent, pobavili jste, taky opět jo
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Antony
- Uživatel fóra
Moc jsem rozvažoval, ale nakonec jsem zopakoval Lenku (na foto není, protože jsem byl čtvrtej...) - tak vynikající fakt byla. Jolanu dám za dva roky na stejném místě
Subaru Outback 2.5i Active
Alfa Romeo 155 Sport 1.8 Twin Spark
Suzuki Swift Mk IV
Alfa Romeo 155 Sport 1.8 Twin Spark
Suzuki Swift Mk IV
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Bych vam ty zlomky pokratil ale dobrej trik, taky budu pak rikat, ze jsem mel jenom 23 dvanactin, aby to na prvni pohled nevypadalo, ze jsem sezral dve pizzy
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Milan P.
To je naopak ještě dokonalejší, protože to nejde krátit
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák
- quickly
- Místopředseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
111. Hradubický pokec je zítra v 18:00 Po Kuňkou
quickly
Legacy BR 2.0 MY15
Legacy BR 2.0 MY15
- quickly
- Místopředseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
111. hradubický pokec je za námi. Hlavní informace pro @hamouna , další pokec se sejdeme na 5. května . Na Gobův popud jsme se potkali Pod Kuňkou. Všichni jsme se shodli, že prostředí i jídlo ok, takže jsme tam nebyli naposled.
Bohužel jsem si nedělal průběžně zápisky, takže musím vařit z břucha
Eliška s Álou si klasicky udělali drbací koutek, který se rozrostl ještě o Alču veterinářovu. Anthony pozdějším příjezdem (dělal kočího pro celou rodinu k frizérovi a zpět ) byl vyobcován do drbacího koutku, kde to vydržel asi 3 minuty a následně ho stařešinové zachránili a poskytli mu azyl na druhém "normálním" konci stola. Holky dnes jely hlavně fermentací - Eliška Ále donesla kimchi a Ála Elišce česnek v sádle. Kimchi oběhlo celý stůl a každý si mohl sklenku otevřít a čuchnout, když Metuzalém zkusil vytáhnout vidličku na ochutnání, tak Ála vyloudila na tváři tak krásnou a mírumilovnou grimasu, že Metuzalem ihned vidličku položil . Holky potom probíraly ještě další podzimní úpravy jídel a nakonec skončily u intolerancí.
Zbytek stolu jsme jeli "normální" diskusi, vzpomínali jsme dobu, kdy byl naposled na Seči . Potom jsme probírali zámeček Klokočov u Seče, kde se pořádají svatby a Anthony tam má zítra zrovna akci. Také jsme probírali naše psy, protože Alča došla s trhačem .
Bylo toho mnohem víc, ale bohužel jsem si nezapisoval, možná Metuzalém ještě doplní.
Další sraz bude 12.12. v Hradci v Etně, parkovat se bude na 5. května
galerie je na https://photos.app.goo.gl/rEYai6nfNqCHviPk7
Bohužel jsem si nedělal průběžně zápisky, takže musím vařit z břucha
Eliška s Álou si klasicky udělali drbací koutek, který se rozrostl ještě o Alču veterinářovu. Anthony pozdějším příjezdem (dělal kočího pro celou rodinu k frizérovi a zpět ) byl vyobcován do drbacího koutku, kde to vydržel asi 3 minuty a následně ho stařešinové zachránili a poskytli mu azyl na druhém "normálním" konci stola. Holky dnes jely hlavně fermentací - Eliška Ále donesla kimchi a Ála Elišce česnek v sádle. Kimchi oběhlo celý stůl a každý si mohl sklenku otevřít a čuchnout, když Metuzalém zkusil vytáhnout vidličku na ochutnání, tak Ála vyloudila na tváři tak krásnou a mírumilovnou grimasu, že Metuzalem ihned vidličku položil . Holky potom probíraly ještě další podzimní úpravy jídel a nakonec skončily u intolerancí.
Zbytek stolu jsme jeli "normální" diskusi, vzpomínali jsme dobu, kdy byl naposled na Seči . Potom jsme probírali zámeček Klokočov u Seče, kde se pořádají svatby a Anthony tam má zítra zrovna akci. Také jsme probírali naše psy, protože Alča došla s trhačem .
Bylo toho mnohem víc, ale bohužel jsem si nezapisoval, možná Metuzalém ještě doplní.
Další sraz bude 12.12. v Hradci v Etně, parkovat se bude na 5. května
galerie je na https://photos.app.goo.gl/rEYai6nfNqCHviPk7
quickly
Legacy BR 2.0 MY15
Legacy BR 2.0 MY15
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
parádní info díky. po pivu bylo koukám, podle fotek, evidentně dost veselo
a to jídlo vypadá nádherně!!!
a to jídlo vypadá nádherně!!!
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu
Metuzalem nedoplní, je línej a kromě toho si už nic nepamatuje. Snad jen postřeh, že Ála veterinářovic už vypadala o dost míň zničeně, než když jsem jí viděl naposled před prázdninami. Zdá se, že buď to šílené tempo, co nasadili s manželem ve své nové ordinaci, trochu polevilo, nebo se to nějak zaběhlo a oni si zvykli. Je pravda, že Míra veterinářojc tu nebyl, abych mohl posoudit, jak vypadá on, ale on vypadal vždycky stejně, protože je to bodrý moravák.
Jinak ten můj zvěčněný smích nebyl vyvolán pivem, protože jsem pil čepovný Birell a tentokrát byl fakt skoro nepitelný, ke guláši s karlovarským knedlíkem jsem dal jen dva a skoro jsem to nedopil. Smál jsem se něčemu, co řekla Ála Čahounovic, ale co to tak úžasně veselého řekla, to už nevím, stejně jako quickly jsem si nedělal poznámky
Ještě si pamatuju, že se bavili o vypuštěné přehradě na Seči (viděli jste v TV), ale diskuze šlo mimo mě, protože se dohadovali o tom, kudy se kam jde o co je odtud vidět a kde je jaká chata a loděnice, což pro někoho, kdo na Seči v životě nebyl, byly takové ty dědkovské pindy
Už musím končit, na stole je polívka
Jinak ten můj zvěčněný smích nebyl vyvolán pivem, protože jsem pil čepovný Birell a tentokrát byl fakt skoro nepitelný, ke guláši s karlovarským knedlíkem jsem dal jen dva a skoro jsem to nedopil. Smál jsem se něčemu, co řekla Ála Čahounovic, ale co to tak úžasně veselého řekla, to už nevím, stejně jako quickly jsem si nedělal poznámky
Ještě si pamatuju, že se bavili o vypuštěné přehradě na Seči (viděli jste v TV), ale diskuze šlo mimo mě, protože se dohadovali o tom, kudy se kam jde o co je odtud vidět a kde je jaká chata a loděnice, což pro někoho, kdo na Seči v životě nebyl, byly takové ty dědkovské pindy
Už musím končit, na stole je polívka
-
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
On to nebyl Birell, co ti nechutnalo,když hospoda jede Staropramen, proto točený grep a ne pomelo, no a u čistého je to výrazně horší, nealko starouš je jeden z těch bidnejsich
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Birell je uz obecný název .. ze jo ....stejně, jako minule podával sice Birell, ale jako pito
Naposledy upravil(a) hamoun dne sob lis 16, 2024 12:13 am, celkem upraveno 1 x.
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu
@Goba Dík, měl jsem se tě zeptat, protože já už začal přemýšlet o tom, že se mi nějak změnily chutě a jestli na mě neleze covid
@hamoun Máš recht, doma tomu říkáme dodnes pito, ale pro klid okolí už jsem se naučil říkat birell, a on najednou nealko Staropramen, to je skoro podraz
@hamoun Máš recht, doma tomu říkáme dodnes pito, ale pro klid okolí už jsem se naučil říkat birell, a on najednou nealko Staropramen, to je skoro podraz
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Ale porad chutna lip nez jejich desitkaGoba píše:On to nebyl Birell, co ti nechutnalo,když hospoda jede Staropramen, proto točený grep a ne pomelo, no a u čistého je to výrazně horší, nealko starouš je jeden z těch bidnejsich
- clay
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Michal Šprachta
- Kontaktovat uživatele:
No v zápise chybí zábavná věc...servírka byla na rozsypání a měli jsem obavu co kdyby...co s tím.
Všichni jsme odborníci na tu startovací procedůru a ne na porod
Všichni jsme odborníci na tu startovací procedůru a ne na porod
Sny se mají plnit.....Subaru bez kompromisů !!!
Subaru Outback H6 3,6 2010
Subaru Outback H6 3,6 2010