Garmin

Odpovědět
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Re: Garmin

Příspěvek od Chorche »

tak jsem bohužel nikde nenašel ke stažení žádnej soubor s jakýmkoli FW. A navíc zjistil, že hodinky nenajde garmin express kterej sem kvůli tomu nainstaloval do kompu :-( něco je opravdu pojebaného zatraceně... no počkám, jestli vyjde update (mam 8.3 a existuje beta 8.4, tak je šance). Jestli ne, tak s nima budu chvíli ještě žít a dumat jestli je něčim nahradit nebo od nošení sporttrackeru úplně upustit... garmin mě vyhovoval, ale po pročtení diskuzí o problémech (dřív sem problémy neměl a tudíž neměl potřebu takový diskuze studovat) si nejsem jistej jestli investovat prachy do něčeho co se může takle pitomě posrat. A je celkem jedno jesli se to posere pádem z metru na prkno nebo skurvenou aktualizací.
offroadforum.cz

Otloukánek = legacy outback BP 2004
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

jen pro zajímavost, kontaktoval sem servis garmin s dotazem, jestli je možný u nich přehrát fw, popsal sem jim, že dotyk přestal fungovat po updatu. Aniž by hodinky viděli (chtěli poslat jen SN) mi napsali, že je v hajzlu dotyková vrstva a že opravit to nejde (?! proč by nešlo když by stačilo vyměnit displej) a nabídli mi výměnu za vivoactive 5 (nechci kvůli amoled) za 3600Kč. Takže sem jim teď napsal, jak přišli na to že je v hajzlu ta dotyková vrstva, jestli jí update fyzicky odpálil nebo co a jestli maj podobnejch případů víc (jediný co mě napadlo, jak by na to mohli přijít). Zatim s nima žiju, přenastavil sem si všechno tak, aby mi šlo ovládat co potřebuju a čekám jestli příde update. Jestli nepříde, asi koupím dvojky endura (poměr cena/výkon). Nebo se na hodinky vykašlu jak sem psal dřív.
offroadforum.cz

pufko
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel

Příspěvek od pufko »

A aký je problém s Amoled displayom?
Každá technologia displayu má svoje výhody aj nevýhody, aj MIP má nevýhody.
Hodinky si vyberáš v prvom rade podla funkcií a nie podla displayu
Subaru Impreza 2.0GX, 5MT, rv2001...
Subaru Legacy 2.5i, AT, rv2005...
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

jo? vážně? Představ si, že já si je vybírám v první řadě podle displeje...
offroadforum.cz

hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Příspěvek od hamoun »

tak jim napis, ktere hodinky chces .. nabidnou ti slevu urcite i na ty ...
za me je to vyborna nabidka :)

furt jen prskas .. :)
škoda superb
ex WRX 2008
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

sem psal že chci primárně počkat jestli to nespraví update, protože sem přesvěčenej, že je to softwarová chyba... až když to nespraví, budu řešit co dál.
offroadforum.cz

Odpovědět

Zpět na „Hobby, sport“