Auto Akce

Vše o cestování, expedicích a výletech. Tipy na cesty, záznamy z expedic, deníčky cestovatelů, zážitky z cest. Zkrátka vše na jednom místě.
Odpovědět
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Re: Auto Akce

Příspěvek od Šaman »

A jéje, barumka.....no, asi si něco "zobnu" a Lillince taky něco naservíruju.
Posledně to byl fakt "zážitek" ožralí Poláci, quadisti na zahradě, mraky lidí některí dost povýšení a arogantní, bordel.
Nemám to rád....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

No přežiju tu, snad teda beze škod a bez nervů, minule naší chalupu jen míjely davy lidí a auta, uvidíme, bordel samozřejmě všude a i něco zůstalo neuklizeno, ožralci taky... co se dá dělat. Letos se tam nejspíš nepůjdu ani podívat, ač to mám doslova pár kroků.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav

Příspěvek od Mira »

Díky odkazu na ten proběhlý sraz jsem si všiml tohoto https://www.facebook.com/events/1526218 ... 22%3A[]%7D
Možná se sjedu mrknout, ta trať je moc pěkná.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Šaman »

Tak už to začíná: sirény, mraky pyčowoleautftunningu, vrtulníky a komerční bannery kolem cest.
Přílohy
20240817_095538.jpg
20240817_095505.jpg
20240817_095511.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Tak u nás letos susede totální klid, dá se říct, že jo, nebýt rachotu aut z protějšího kopce od vás, který mě ale nijak nevadil, jednou za rok- nejsem zace cvok, abych tohle nějak vůbec řešil- tak o Barumce ani nevím, změnila se holt základna- stanová hospoda :-) a taky trasu, směr trochu pozměnili. Jen ten debil houkal furt jak pomocník VB :-D tolik uzávěr nemohlo ani být...tak si zahoukal spokojeně no.
Tam u vás to byl hučák se vším všudy, jen mě přišlo, že letos skoro žádní lidi, teda oproti loňsku???
Zase jsi mohl krásně sledovat z okna i ty veterány, to bylo určitě na co koukat.
Já náhodně dnes otevíral na půdě střešní okna a zjistil jsem, že vidím nádherně na ten stoupák k vám, jak tam fičelo jedno auto za druhým, vzít si dalekohled jsem ale byl jednak líný a druhak jsem měl jinou práci.
Kolem nás prošlo jen doslova pár lidí, vlastně jako jindy a jen o něco víc aut, než je běžné, někdy pravda neprojede téměř nic, ale opravdu tady obecně klid.
Takže já nevím o průběhu zhola nic, musím se podívat na info, jak to celé probíhalo. Jo a ten vrtulník, či snad víc, to bylo taky teda nečekaně časté, to máš pravdu.
Edit: ta žlutá dodávka to byla možná ta s logem Mototechna, stála na "vašem" ?
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Šaman »

Jo, mělo to nějaké logo organizačního výboru - prý to byli poskoci, co stavěli reklamní bannery a brány - taky v rámci dobré komunikace mohli říct...
Už je to pryč - zase jedna zbytečná akce. Teď budou řádit na protějších kopcích.
:-/
Ludwik
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Luděk Karlovský

Příspěvek od Ludwik »

Doražte se podívat a fandit :)
Přílohy
FB_IMG_1724702366708.jpg
Subaru libero - Letní je Limpreza a zimní je Kompost a pak ještě zbytek Liber
Subaru Forester SG 2,0 XT
Subaru Leone 1,8 turbo Coupé
Daihatsu Move 0,8i
Seat Toledo 2,0 16v
Ford Sierra 1,8
Vakpak
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Jméno a příjmení: Vašek Kaplan

Příspěvek od Vakpak »

Chystá se někdo zítra do Přerova na motokrosovou trať?
Forester MY 2022 - pracovní
MB EQB MY 2022 - rodinné
BRZ MY 2017 - =)

[SUBARU]
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav

Příspěvek od Mira »

Na motokrosový trati jsem byl dnes ve Vranově u Brna. Ale nejel jsem na trať, ono tu včera i přes noc pršelo, takže do bláta se mi nechtělo. Jel jsem pouze na spanilku, která se i povedla. Soltera i jede a na silnici vypadá líp jak na fotkách. Poznal jsem pár nadšenců mimo fórum a hlavně potkal Zigiho se kterým jsme se neviděli cca, 10 let. On říkal, že i víc, ale kdo si to má pamatovat? :-D
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Odpovědět

Zpět na „Cestování“