Outback, filtr pevných částic a jiné

Odpovědět
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Outback, filtr pevných částic a jiné

Příspěvek od spm »

Spis spinac dveri

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

spm píše: pát zář 27, 2024 5:09 pm Spis spinac dveri

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Je to sice fungl nové auto, ale vyloučit se to nedá. Akorát jako laika mě napadá, jestli by v takovém případě nesvítila ikonka otevřených dveří.
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Jaké byste doporučili zimní gumy na běžné ježdění?
tomous
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Tom

Příspěvek od tomous »

Měl jsem na předchozím auťe Nokiany VR suv, špatný určitě nebyly. Před tím Goodyear ultra grip a ty mě nenadchli.
Já teď budu řešit celoroční,ale ještě jsem nevybral.
Epo
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Martin

Příspěvek od Epo »

Poridil jsem Bridgestone Blizzak, ale zatim s nima nemam zkusennost.
Predtim na jinem aute jsem mel Conti TS850 (ty byly super) a TS860 (ty uz tak super nebyly)

Zeptam se tady na jinou vec - Outback MY2023 - da se nejak nastavit, aby se za deste, kdyz se rojedou sterace, zaroven seply i potkavacky?
Na youtube to americani nastavuji pres infotainment (a i na svoji predchozi Fabii 3 za par stovek jsem tam tu moznost mel a fungovala), ale tady u Otase tu volbu proste nemam a ani v servise mi poradit nedokazali. Prepinat to rucne u noveho auta za ty prachy mi prijde trochu jako fail :(
Subaru Outback 2.5i Touring MY2023
Škoda Fabia 3 Combi 1.2TSI Style MY2015
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 170CV Distinctive
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Díky za tipy, mrknu na ně
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Epo píše: čtv říj 03, 2024 4:22 pm Zeptam se tady na jinou vec - Outback MY2023 - da se nejak nastavit, aby se za deste, kdyz se rojedou sterace, zaroven seply i potkavacky?
Na youtube to americani nastavuji pres infotainment (a i na svoji predchozi Fabii 3 za par stovek jsem tam tu moznost mel a fungovala), ale tady u Otase tu volbu proste nemam a ani v servise mi poradit nedokazali. Prepinat to rucne u noveho auta za ty prachy mi prijde trochu jako fail :(
Podle manuálu by toto nastavení měl být schopen nastavit prodejce/servis Subaru. Ale i u Levorga jsem měl zkušenost jako ty. Navzdory popisu v manuálu to můj prodejce taky neuměl. Zkus napsat přímo na české Subaru.
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Mám flashku s letitou sbírkou MP3 do auta, víceméně bez metadat. Je to v cca 200 adresářích. Když chci procházet adresáře, tak se vždycky zobrazí jejich seznam od úplně prvního adresáře bez ohledu na to, ze kterého adresáře právě přehrávám. Vždycky v duchu hrozně nadávám, než doroluju na původní místo. Toto v Levorgovi (zase) fungovalo úplně bez problémů. Nehledě na to, že Levorg dovoluje brouzdat obsahem flashky tlačítky na volantu - to mi docela chybí.
Takže opět otázka na majitele Outbacků - dělá vám to taky?
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek

Příspěvek od vita1kulisek »

Ahoj hledači, mi se dají seřadit podle abecedy, nebo Alba nebo skladeb. Takže pokud chci např. Deep Purple, dám "D" a vyjeví se mi všechno pod "D", pak už musím rolovat v tom "D" podmenu. Nebo si dám podle alba, zobrazí se mi zase podle abecedy, najedu si na žádané, rozkliknu a vyberu si skladbu nebo přímo na albu dám přehrát a už to jede. A ještě mohu zvolit opakování skladby, nebo alba nebo náhodné přehrávání. Třeba stačí si to jen nastudovat, viz Murphyho zákon: Nejde-li vám vaše elektronika dle vašich představ, není na čase otevřít manuál? Ale tady je to fakt intuitivní, jednodušší to už být nemůže. Složitosti a záseky v infoteimentu si teď vybral VW group. :-DDD
Víťa Kulíšek ,,,,| (*_^) |,,,,
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Levap
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Levap »

@Fleggy
... a máš to potvrzené, že to co chceš nejde :-)

Nešlo to na OTB MY18, Impreza MY18. Zajímavé že Levorg to uměl.
Obrázek
Impreza 2.0 MY18
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

vita1kulisek píše: pát říj 04, 2024 12:44 pm ...Nejde-li vám vaše elektronika dle vašich představ, není na čase otevřít manuál? Ale tady je to fakt intuitivní, jednodušší to už být nemůže. Složitosti a záseky v infoteimentu si teď vybral VW group. :-DDD
Víťa Kulíšek ,,,,| (*_^) |,,,,
Manuály mám náhodou naštudované. Máš pravdu, že jednodušší to opravdu být nemůže, protože pak by to už nešlo ovládat vůbec :)
Mně by stačilo, kdyby to fungovalo normálně. Asi by se nikomu nelíbilo, kdyby jakýkoliv správce souborů při přechodu o adresář výš skákal na první řádek, což je přesně to, co dělá přehrávač médií v Outbacku.

EDIT: ještě jsem si s tím teď trochu pohrál. Když v seznamu složek konečně najdu tu aktuálně přehrávanou, tak vidím, že je zvýrazněná. Můžu do ní vstoupit a dokonce přehrávaná skladba je zvýrazněná. Oboje zvýraznění se dynamicky posouvá, ale seznam se automaticky neposouvá, takže po čase je zvýraznění mimo viditelnou část. Takže tomu chybí opravdu jen maličko - posunout seznam na zvýrazněnou položku anebo aspoň dodat možnost možnost rychlého vyhledání jako u procházení podle alb nebo umělců. Tyhle metody nejsou v mém případě moc použitelné, protože metadata tam nemám, a to co se mi tam nabízí, je celkem binec
tomous
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomous »

jen se zeptám,ty plastový oválný krytky co se dávají zespoda do prahů: Na zimu dát nebo nedávat vůbec ani v létě?
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

V manuálu jsem o těch krytkách nenašel ani slovo. Asi se nepředpokládá, že by je měl člověk vytahovat. Zeptám se v servisu, až budu mít cestu kolem a nezapomenu
tomous
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomous »

Já je právě mám od nova vydělaný a zabalený v igelitu. Tak je tam asi dám. V nějakým vlákně se to řešilo a já nevím kde...
kwt2000
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Jelínek

Příspěvek od kwt2000 »

Jo, řešil jsem to tady https://subarufanclub.cz/forum/viewtop ... 4&start=15 a tuším že na pytlíku bylo napsáno že se to má před prodejem ucpat
OUTBACK Touring 2023
FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
MB W124 300CE

PONTIAC FIREBIRD - minulost ::-(((
OUTBACK 2,5i SPORT 2015 - minulost
OUTBACK 2,5i Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
Odpovědět

Zpět na „Legacy, Outback“