Outback, filtr pevných částic a jiné
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Outback, filtr pevných částic a jiné
Spis spinac dveri
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Jaké byste doporučili zimní gumy na běžné ježdění?
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Tom
Měl jsem na předchozím auťe Nokiany VR suv, špatný určitě nebyly. Před tím Goodyear ultra grip a ty mě nenadchli.
Já teď budu řešit celoroční,ale ještě jsem nevybral.
Já teď budu řešit celoroční,ale ještě jsem nevybral.
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Martin
Poridil jsem Bridgestone Blizzak, ale zatim s nima nemam zkusennost.
Predtim na jinem aute jsem mel Conti TS850 (ty byly super) a TS860 (ty uz tak super nebyly)
Zeptam se tady na jinou vec - Outback MY2023 - da se nejak nastavit, aby se za deste, kdyz se rojedou sterace, zaroven seply i potkavacky?
Na youtube to americani nastavuji pres infotainment (a i na svoji predchozi Fabii 3 za par stovek jsem tam tu moznost mel a fungovala), ale tady u Otase tu volbu proste nemam a ani v servise mi poradit nedokazali. Prepinat to rucne u noveho auta za ty prachy mi prijde trochu jako fail :(
Predtim na jinem aute jsem mel Conti TS850 (ty byly super) a TS860 (ty uz tak super nebyly)
Zeptam se tady na jinou vec - Outback MY2023 - da se nejak nastavit, aby se za deste, kdyz se rojedou sterace, zaroven seply i potkavacky?
Na youtube to americani nastavuji pres infotainment (a i na svoji predchozi Fabii 3 za par stovek jsem tam tu moznost mel a fungovala), ale tady u Otase tu volbu proste nemam a ani v servise mi poradit nedokazali. Prepinat to rucne u noveho auta za ty prachy mi prijde trochu jako fail :(
Subaru Outback 2.5i Touring MY2023
Škoda Fabia 3 Combi 1.2TSI Style MY2015
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 170CV Distinctive
Škoda Fabia 3 Combi 1.2TSI Style MY2015
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 170CV Distinctive
Díky za tipy, mrknu na ně
Podle manuálu by toto nastavení měl být schopen nastavit prodejce/servis Subaru. Ale i u Levorga jsem měl zkušenost jako ty. Navzdory popisu v manuálu to můj prodejce taky neuměl. Zkus napsat přímo na české Subaru.Epo píše: ↑čtv říj 03, 2024 4:22 pm Zeptam se tady na jinou vec - Outback MY2023 - da se nejak nastavit, aby se za deste, kdyz se rojedou sterace, zaroven seply i potkavacky?
Mám flashku s letitou sbírkou MP3 do auta, víceméně bez metadat. Je to v cca 200 adresářích. Když chci procházet adresáře, tak se vždycky zobrazí jejich seznam od úplně prvního adresáře bez ohledu na to, ze kterého adresáře právě přehrávám. Vždycky v duchu hrozně nadávám, než doroluju na původní místo. Toto v Levorgovi (zase) fungovalo úplně bez problémů. Nehledě na to, že Levorg dovoluje brouzdat obsahem flashky tlačítky na volantu - to mi docela chybí.
Takže opět otázka na majitele Outbacků - dělá vám to taky?
Takže opět otázka na majitele Outbacků - dělá vám to taky?
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Ahoj hledači, mi se dají seřadit podle abecedy, nebo Alba nebo skladeb. Takže pokud chci např. Deep Purple, dám "D" a vyjeví se mi všechno pod "D", pak už musím rolovat v tom "D" podmenu. Nebo si dám podle alba, zobrazí se mi zase podle abecedy, najedu si na žádané, rozkliknu a vyberu si skladbu nebo přímo na albu dám přehrát a už to jede. A ještě mohu zvolit opakování skladby, nebo alba nebo náhodné přehrávání. Třeba stačí si to jen nastudovat, viz Murphyho zákon: Nejde-li vám vaše elektronika dle vašich představ, není na čase otevřít manuál? Ale tady je to fakt intuitivní, jednodušší to už být nemůže. Složitosti a záseky v infoteimentu si teď vybral VW group.
Víťa Kulíšek
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
@Fleggy
... a máš to potvrzené, že to co chceš nejde
Nešlo to na OTB MY18, Impreza MY18. Zajímavé že Levorg to uměl.
... a máš to potvrzené, že to co chceš nejde
Nešlo to na OTB MY18, Impreza MY18. Zajímavé že Levorg to uměl.
Manuály mám náhodou naštudované. Máš pravdu, že jednodušší to opravdu být nemůže, protože pak by to už nešlo ovládat vůbecvita1kulisek píše: ↑pát říj 04, 2024 12:44 pm ...Nejde-li vám vaše elektronika dle vašich představ, není na čase otevřít manuál? Ale tady je to fakt intuitivní, jednodušší to už být nemůže. Složitosti a záseky v infoteimentu si teď vybral VW group.
Víťa Kulíšek
Mně by stačilo, kdyby to fungovalo normálně. Asi by se nikomu nelíbilo, kdyby jakýkoliv správce souborů při přechodu o adresář výš skákal na první řádek, což je přesně to, co dělá přehrávač médií v Outbacku.
EDIT: ještě jsem si s tím teď trochu pohrál. Když v seznamu složek konečně najdu tu aktuálně přehrávanou, tak vidím, že je zvýrazněná. Můžu do ní vstoupit a dokonce přehrávaná skladba je zvýrazněná. Oboje zvýraznění se dynamicky posouvá, ale seznam se automaticky neposouvá, takže po čase je zvýraznění mimo viditelnou část. Takže tomu chybí opravdu jen maličko - posunout seznam na zvýrazněnou položku anebo aspoň dodat možnost možnost rychlého vyhledání jako u procházení podle alb nebo umělců. Tyhle metody nejsou v mém případě moc použitelné, protože metadata tam nemám, a to co se mi tam nabízí, je celkem binec
-
- Nováček
jen se zeptám,ty plastový oválný krytky co se dávají zespoda do prahů: Na zimu dát nebo nedávat vůbec ani v létě?
V manuálu jsem o těch krytkách nenašel ani slovo. Asi se nepředpokládá, že by je měl člověk vytahovat. Zeptám se v servisu, až budu mít cestu kolem a nezapomenu
-
- Nováček
Já je právě mám od nova vydělaný a zabalený v igelitu. Tak je tam asi dám. V nějakým vlákně se to řešilo a já nevím kde...
- kwt2000
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Jelínek
Jo, řešil jsem to tady https://subarufanclub.cz/forum/viewtop ... 4&start=15 a tuším že na pytlíku bylo napsáno že se to má před prodejem ucpat
OUTBACK Touring 2023
FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
MB W124 300CE
PONTIAC FIREBIRD - minulost
OUTBACK 2,5i SPORT 2015 - minulost
OUTBACK 2,5i Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
MB W124 300CE
PONTIAC FIREBIRD - minulost
OUTBACK 2,5i SPORT 2015 - minulost