Outback, filtr pevných částic a jiné
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Tom
Re: Outback, filtr pevných částic a jiné
No vidíš,a já střešní okno používám poměrně často,možná pokaždé když jedu.
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Radek Kasal
- Kontaktovat uživatele:
Jediné, na co jsem došel, je přesunutí Auto Stopu a AVH do malých tlačítek na spodku infotainmentu. Takže jsou víc po ruce. A vzadu před zadní sedačkou je místo USB-A konektoru USB-C konektor. A tyto konektory nemají krytku. A Touring je o 11 kg těžší. Nikde jsem nezjistil proč. Zkrátka zásadní změny. Taky jsem někde jsem četl, že se vylepšila citlivost CVT v nižších rychlostech.
Aby to byl model 2024, musí být na 10-té pozici VIN kódu "R". Ne "P", to je 2023, nebo "N", tedy 2022. Já mám výrobu 23, ale model je už 24. Hm, jsem Touring kupoval hlavně kvůli střešnímu voknu...
Ten nový infotainment asi lze nahrát i do starších modelů. Podle VIN jsem testoval MY22 a ty samostatné ikonky pro S/S a AVH jsem tam měl taky.
Ohledně střešního okna - je fajn, že máme na výběr (a nejen, co se okna týče)
Ohledně střešního okna - je fajn, že máme na výběr (a nejen, co se okna týče)
Naposledy upravil(a) Fleggy dne pon srp 19, 2024 9:15 am, celkem upraveno 1 x.
- davidherda
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: David Herda
Jo ten centrální panel se novou aktualizací téměř sjednocuje. Zásadní rozdíl oproti starším modelům je zrcadlení telefonu ve "fullscreen"
Outback 2.5X MY16 -Modrák
BRZ 2.0 MY13-BRZo
Outback 2.0D MY12 - služebáq
Outback 2,0D MY16-Goldback -ex
XV 2,0i MY18-iXVestr -ex
Forester 2,0XTi MY02-Silvestr -ex
Forester 2,0X MY03-Modrestr -ex
Forester 2,0X MY04-Pinkrestr-ex
Forester 2,5XT MY09-Černestr-ex
Tak jsem od 3. září definitivně přesedlal z Levorga na Outback MY24. Můžou mi ostatní majitelé MY24 prosím pěkně potvrdit, že klimatizace už nemá režim FULL Auto, ale jen Auto? V testovacím Outback MY22 s nejnovějším software to ještě bylo/je a tady mi to poněkud chybí. Ruční změna nastavení klimy mi vypne Auto a všechno pak musím štelovat ručně :(
Díky předem
EDIT: doufám, že to není dané stupněm výbavy. Testoval jsem Touring a koupil Comfort. Ale asi ne, protože v manuálu už není o FULL Auto ani jedna zmínka
Díky předem
EDIT: doufám, že to není dané stupněm výbavy. Testoval jsem Touring a koupil Comfort. Ale asi ne, protože v manuálu už není o FULL Auto ani jedna zmínka
Musím udržovat vlákno živé
Našel jsem další rozdíl v logice oproti Levorgu. Při přepnutí z klasického tempomatu na adaptivní se nastaví největší vzdálenost místo toho, aby se obnovilo původní nastavení. Celkem nezvyk...
Našel jsem další rozdíl v logice oproti Levorgu. Při přepnutí z klasického tempomatu na adaptivní se nastaví největší vzdálenost místo toho, aby se obnovilo původní nastavení. Celkem nezvyk...
- culda84
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Culek
ač moc nepřispěju, tak sleduju a těsím se na další srovnání... Levorga jsem si pořídil, protože jsem ho prostě chtěl a rád bych si ho nechal... ale až doslouží druhé auto, Outback mě moc zajímá a je to asi řešení kdyby jsme časem měli doma jen jedno auto...ale spíš bych chtěl obě
Subaru Levorg
Volvo XC60
VW Golf IV
Volvo XC60
VW Golf IV
Další poznatek ohledně rozdílů mezi MY24 a staršími. Bohužel si už nevzpomínám, jaké všechny asistenty jsem na starším testovacím Outbacku vypínal, ale rozhodně mi na informačním displeji svítila jedna oranžová indikační ikonka navíc (celkem 4). V novém mi svítí jen tři a už nezbývá nic, co bych ještě mohl vypnout :D Tipuju, že sloučili nějaké dva lane asistenty do jednoho
A jedno moudro vyčtené z manuálu. Nevím jak ostatní, ale já doteď netušil, že klíč se dá "uspat", aby se šetřila baterie. Super
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Tom
Trochu to uspání rozveď. Dík
Stačí podržet horní zamykací tlačítko, přitom dvakrát stiknout odemykací tlačítko a pak uvolnit to zamykací. Ta miniaturní červená ledka zabliká a od té chvíle klíč "spí" a nekomunikuje. Otestuješ to jednoduše tak, že s ním bezdrátově neodemkneš sáhnutím na kliku. Uspaný klíč se probere stiskem libovolného tlačítka.
Jo jo, tohle funguje i u BS a mám pocit, že jsem to zkoušel i u Toyoty a fungovalo to stejně.
Subaru Outback 2.5i Active MY19
To vypnutí klíče je navíc nezbytné v případě, pokud chceš klíč zamknout v autě a následně odemknout zadáním PIN kódu. Pokud je totiž klíč aktivní, tak se auto odmítne (vcelku rozumně) zamknout.
Subaru Outback 2.5i Active MY19
Ještě mi vrtá hlavou, proč existují dva různé profily. Jeden, co vzniká naskenováním a rozpoznáním řidiče (kromě nastavení sedadla a zrcátek obsahuje i některá blíže neuvedená uživatelská nastavení) a druhý, co se zadává na centrálním displeji malým tlačítkem vpravo dole (dá se k němu přiřadit konkrétní spárovaný telefon/telefony a taky se v něm mají ukládat některá blíže neuvedená uživatelská nastavení). Na co tak složitě, netuší někdo?
Eyesight v Levorgovi mi zatím připadá lepší. Asi jak byl jednodušší, tak z mého pohledu fungoval nějak konzistentněji a předvídatelněji. Když se deaktivoval, tak jsem vždy věděl proč. V Outbacku se mi občas deaktivuje, aniž bych viděl důvod. Třeba mě překvapilo, že se deaktivoval v noci na prázdné silnici chvilku po vyjetí z obce. Usoudil jsem, že jde asi o situaci, kdy kamery nějakou dobu nedokážou nic identifikovat, ale jednak k tomu došlo dost rychle a druhak se ES moc nechtěl probrat, i když se okolní provoz zase obnovil.
Ale abych si jenom nestěžoval - příjemně mě překvapila spotřeba. Za prvních 1500 km mám průměr kolem 7,5 litru.
Ale abych si jenom nestěžoval - příjemně mě překvapila spotřeba. Za prvních 1500 km mám průměr kolem 7,5 litru.