Outback, filtr pevných částic a jiné

tomous
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Tom

Re: Outback, filtr pevných částic a jiné

Příspěvek od tomous »

No vidíš,a já střešní okno používám poměrně často,možná pokaždé když jedu.
fremen
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Radek Kasal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fremen »

tomous píše: pát srp 16, 2024 8:16 pm Jakej je rozdíl v rv. 23 a 24, Mám koupeno v 3/24 ,ale vyrobeno je 23.
Jediné, na co jsem došel, je přesunutí Auto Stopu a AVH do malých tlačítek na spodku infotainmentu. Takže jsou víc po ruce. A vzadu před zadní sedačkou je místo USB-A konektoru USB-C konektor. A tyto konektory nemají krytku. A Touring je o 11 kg těžší. Nikde jsem nezjistil proč. Zkrátka zásadní změny. :-/ Taky jsem někde jsem četl, že se vylepšila citlivost CVT v nižších rychlostech.
Aby to byl model 2024, musí být na 10-té pozici VIN kódu "R". Ne "P", to je 2023, nebo "N", tedy 2022. Já mám výrobu 23, ale model je už 24. Hm, jsem Touring kupoval hlavně kvůli střešnímu voknu... :-D
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Ten nový infotainment asi lze nahrát i do starších modelů. Podle VIN jsem testoval MY22 a ty samostatné ikonky pro S/S a AVH jsem tam měl taky.
Ohledně střešního okna - je fajn, že máme na výběr (a nejen, co se okna týče) :)
Naposledy upravil(a) Fleggy dne pon srp 19, 2024 9:15 am, celkem upraveno 1 x.
davidherda
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: David Herda

Příspěvek od davidherda »

Jo ten centrální panel se novou aktualizací téměř sjednocuje. Zásadní rozdíl oproti starším modelům je zrcadlení telefonu ve "fullscreen"

Outback 2.5X MY16 -Modrák
BRZ 2.0 MY13-BRZo
Outback 2.0D MY12 - služebáq
Outback 2,0D MY16-Goldback -ex
XV 2,0i MY18-iXVestr -ex
Forester 2,0XTi MY02-Silvestr -ex
Forester 2,0X MY03-Modrestr -ex
Forester 2,0X MY04-Pinkrestr-ex
Forester 2,5XT MY09-Černestr-ex
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Tak jsem od 3. září definitivně přesedlal z Levorga na Outback MY24. Můžou mi ostatní majitelé MY24 prosím pěkně potvrdit, že klimatizace už nemá režim FULL Auto, ale jen Auto? V testovacím Outback MY22 s nejnovějším software to ještě bylo/je a tady mi to poněkud chybí. Ruční změna nastavení klimy mi vypne Auto a všechno pak musím štelovat ručně :(
Díky předem

EDIT: doufám, že to není dané stupněm výbavy. Testoval jsem Touring a koupil Comfort. Ale asi ne, protože v manuálu už není o FULL Auto ani jedna zmínka
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Musím udržovat vlákno živé :)
Našel jsem další rozdíl v logice oproti Levorgu. Při přepnutí z klasického tempomatu na adaptivní se nastaví největší vzdálenost místo toho, aby se obnovilo původní nastavení. Celkem nezvyk...
culda84
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Culek

Příspěvek od culda84 »

ač moc nepřispěju, tak sleduju :-) a těsím se na další srovnání... Levorga jsem si pořídil, protože jsem ho prostě chtěl a rád bych si ho nechal... ale až doslouží druhé auto, Outback mě moc zajímá a je to asi řešení kdyby jsme časem měli doma jen jedno auto...ale spíš bych chtěl obě :-)
Subaru Levorg
Volvo XC60
VW Golf IV
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Další poznatek ohledně rozdílů mezi MY24 a staršími. Bohužel si už nevzpomínám, jaké všechny asistenty jsem na starším testovacím Outbacku vypínal, ale rozhodně mi na informačním displeji svítila jedna oranžová indikační ikonka navíc (celkem 4). V novém mi svítí jen tři a už nezbývá nic, co bych ještě mohl vypnout :D Tipuju, že sloučili nějaké dva lane asistenty do jednoho
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

A jedno moudro vyčtené z manuálu. Nevím jak ostatní, ale já doteď netušil, že klíč se dá "uspat", aby se šetřila baterie. Super :)
tomous
Nováček
Nováček
Jméno a příjmení: Tom

Příspěvek od tomous »

Trochu to uspání rozveď. Dík
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Stačí podržet horní zamykací tlačítko, přitom dvakrát stiknout odemykací tlačítko a pak uvolnit to zamykací. Ta miniaturní červená ledka zabliká a od té chvíle klíč "spí" a nekomunikuje. Otestuješ to jednoduše tak, že s ním bezdrátově neodemkneš sáhnutím na kliku. Uspaný klíč se probere stiskem libovolného tlačítka.
bl4ck5un
Uživatel fóra
Uživatel fóra

Příspěvek od bl4ck5un »

Jo jo, tohle funguje i u BS a mám pocit, že jsem to zkoušel i u Toyoty a fungovalo to stejně.
Subaru Outback 2.5i Active MY19
bl4ck5un
Uživatel fóra
Uživatel fóra

Příspěvek od bl4ck5un »

To vypnutí klíče je navíc nezbytné v případě, pokud chceš klíč zamknout v autě a následně odemknout zadáním PIN kódu. Pokud je totiž klíč aktivní, tak se auto odmítne (vcelku rozumně) zamknout.
Subaru Outback 2.5i Active MY19
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Ještě mi vrtá hlavou, proč existují dva různé profily. Jeden, co vzniká naskenováním a rozpoznáním řidiče (kromě nastavení sedadla a zrcátek obsahuje i některá blíže neuvedená uživatelská nastavení) a druhý, co se zadává na centrálním displeji malým tlačítkem vpravo dole (dá se k němu přiřadit konkrétní spárovaný telefon/telefony a taky se v něm mají ukládat některá blíže neuvedená uživatelská nastavení). Na co tak složitě, netuší někdo?
Fleggy
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Příspěvek od Fleggy »

Eyesight v Levorgovi mi zatím připadá lepší. Asi jak byl jednodušší, tak z mého pohledu fungoval nějak konzistentněji a předvídatelněji. Když se deaktivoval, tak jsem vždy věděl proč. V Outbacku se mi občas deaktivuje, aniž bych viděl důvod. Třeba mě překvapilo, že se deaktivoval v noci na prázdné silnici chvilku po vyjetí z obce. Usoudil jsem, že jde asi o situaci, kdy kamery nějakou dobu nedokážou nic identifikovat, ale jednak k tomu došlo dost rychle a druhak se ES moc nechtěl probrat, i když se okolní provoz zase obnovil.
Ale abych si jenom nestěžoval - příjemně mě překvapila spotřeba. Za prvních 1500 km mám průměr kolem 7,5 litru.
Odpovědět

Zpět na „Legacy, Outback“