Naše dílenská technika a nářadí..

Odpovědět
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Němec

Re: Naše dílenská technika a nářadí..

Příspěvek od petr »

super jsou ty 8 ah , jednak se tolik nezahřívají a tím pádem asi ani tolik netrpí při těch větších odběrech, ani ty 4ah to nedávají a dost se hřejou , pokud se neřeže v kuse tak ok , ale když se vyždímou rychle na jeden zátah tak je ani nabiječka nechce nabíjet dokud nevychladnou trochu, uplně nejhorší je asi křoviňák a pila když jedou na velký výkon a pak asi ta flexa , ani tu raději už netrápím na nejvyšší výkon pokud tam nemám zrovna ty 8 ah baterky, ty novější baterky už mají zesílené kontakty , protože ty původní se hřály taky pořádně
dracekvo
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od dracekvo »

Zatím největšího žrouta co jsem našel z aku nářadí, tak bylo bourací kladivo. Do toho metrovej 40⌀ vrták a co díra, to jedna sada baterek. Motorovka a flexa je proti tomu hadr :-D
Akorát koukám, že parkside zatím žádný kladiva sds-max na dvě baterky nemá. Nějak jsem žil v tom, že jsem ho nedavno někde viděl.
Peugeot ION elektro (rv.12, najeto 100 tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Vašku věřím. Takovýhle kladivo musí žrát jako kráva. Je to bezva, když s sebou člověk nemusí tahat kabel, obzvlášť někde na montáži. Na doma si to zatím nepořídím. Tu výhodu absence kabelu u tý flexy sráží ta baterka, která se tam prostě plete, obzvlášť, když to bude ta 8AH.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od petr »

to je pravda , je dost těžká a ne uplně malá, někdy to vadí někdy né
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Já brousil performance flexou slušně dlouho, ale byly to aspoň 4 ampérovky. Oddělalo to slušně jeden lalemák. Ale jasně, má to své limity. Petře, ty baterky se mě opravdu nehřejou, už jsem to zkoušel, ani v opravdu zápřahu, řezání dlouhém. Jak mám baterky staré teď přesně nevím, nejstarší snad 2021 a pak 2022-3, novější nemám.
Ty 2 ampérovky už musí být opravdu slabé.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

outback píše: pon zář 02, 2024 6:30 pm Dříví na dva večery v kempu a z baterky skoro ani neubylo. Minipila funguje parádně, splnila veškerá očekávání.
Jooo, tohle je opravdu fajn pomocníček, už jsme se tu spolu o tom bavili, to nemá chybu, na to drobnější řezivo naprostý ideál, lehoučké, skvělé.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od petr »

jak to děláš :-) zrovna když brousím lamelákem tak to slušně žere baterky , ty 4ah snad nevydrží dýl než 15,20 minut , neměřil jsem , ale jsou za chvílí vybité a slušně zahřáté , chvíli trvá než je nabíječka začne nabíjet, pozná to když jsou horké a nenabíjí dokud trochu nevychladnou , taky je nemám starší než 2 roky , některé jsou z 2023 některé 2022 , ale některé už teda mají cca 200 cyklů , zatím teda fungují překvapivě dobře a kapacita se mi zdá pořád tak nějak podobná , zahřívat se zahřívají taky cca od novoti do teď pořád podobně, podle zátěže , za ty peníze dobré, nakonec mi přijde , že zrovna baterie z lídlu jsou celkem povedené , když teda neberu ty nepovedené a poddimenzované kontakty , což už napravili, to nářadí odchází víc a baterky žijou :-D
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

To mi pripomnelo kdysi davnou prihodu z klfree. Tam jsme si koupili aku vrtaci kladivo. Bylo to cca nekdy 2008, takze to nebylo uplne bezne jak dneska. Bosch, stalo to snad neco jako 30 litru. Prvni vyjezd, bylo potreba vyvrtat asi dve diry na kabel nekde ve strojovne v panelaku. Jenze nas bylo asi 5. No... tak jsme tu zed rozvrtali jak emental, jak si to kazdej chtel vyzkouset :-DDD

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“