Jo Čibi, ty hrnce by měly být stejný na všem (liší se jen rokem výroby ty horní dýnka roztečí na šrouby)
Mělo by to jít na:
Kombíky: Jednička legacy, dvojka legacy, Impreza gf,gg Forester sf asi i sg (pokud to není dokonce z něj) :D
Každý to auto má ale ještě individuální výztuhy například gf Réza, ale hrnec jako takovej je stejnej. PRO ÚPLNOST: neměřil jsem to, myslím si to:D Protože proč by to dělaly na každý auto jiný zejo.
Dělal jsem sf a gf takhle s kompletní preparaci podběhů a přišlo mi to stejný. Co mě čeká jedničkový lego, tak jsou ty hrnce totožný stoprocentně s imprezou
Viz foto
Opravy koroze našich Subaru
-
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Michal
Re: Opravy koroze našich Subaru
Naposledy upravil(a) mišus dne sob pro 17, 2022 7:34 am, celkem upraveno 1 x.
- Čibi
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Martin Cháb
-
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Michal
Jediný čeho jsem si všiml, tak že ty starší hrnce mají víc těch větších děr na tý čelní straně. Asi z jedinyho prostyho důvodu......když se dávají karoserie po zbodovani na lince do katoforezniho základu, tak aby barva líp zatejkala a vzlinala. Pak je to ale bohužel taky terčem aerosolů ze silnic, když po x letech ten tmel kterej ty díry a samotnej hrnec ucpává rozpraská. Takže čím míň, těch velkých děr, tím líp....
sháním karosáře, ideálně na jihu čech...objevují se mi takové drobnosti, jenže u subaru buď hned a snadno nebo se mi to rozpadne pod rukama...
a to je přesně ten kámen úrazu...všichni jsou strašný odborníci na veteráni, drobnosti dělat nebudou, subaru má navíc nejměkčí plechy a tekutej lak, co se poškrábe samotným prouděním vzduchu...tuny výmluv...
Potřeboval bych tak tip na někoho, kdo si odpustí tyhle romány, opraví výkvětky tak aby už nekvetly a nezkurví to...rád to zaplatím. Pokud nikoho nenajdu, tak se objednávám k freyovi a nechám tomu volný průběh...ale radost z toho nemám...
Rozumy, že jak do toho šáhneš tak to letí si teď můžeme škrtnout, není to tenhle případ. Nicméně celolaku zadních dveří bych se fakt rád vyhnul.
a to je přesně ten kámen úrazu...všichni jsou strašný odborníci na veteráni, drobnosti dělat nebudou, subaru má navíc nejměkčí plechy a tekutej lak, co se poškrábe samotným prouděním vzduchu...tuny výmluv...
Potřeboval bych tak tip na někoho, kdo si odpustí tyhle romány, opraví výkvětky tak aby už nekvetly a nezkurví to...rád to zaplatím. Pokud nikoho nenajdu, tak se objednávám k freyovi a nechám tomu volný průběh...ale radost z toho nemám...
Rozumy, že jak do toho šáhneš tak to letí si teď můžeme škrtnout, není to tenhle případ. Nicméně celolaku zadních dveří bych se fakt rád vyhnul.
čím víc bahna, tím víc Subaru
aneb In mud we trust!
Subaru Outback 3.6 H6 MY19 BS Premium - Canada
Subaru Outback 3.0 H6 MY05
ex Subaru Legacy 2,2 MY92
aneb In mud we trust!
Subaru Outback 3.6 H6 MY19 BS Premium - Canada
Subaru Outback 3.0 H6 MY05
ex Subaru Legacy 2,2 MY92
- Čibi
- Závislý uživatel
Mám šikovného, ale opačná strana - Nový Bor. Nějakou práci jsem sem dával, případně mohu poslat. Mě vyráběl nové podběhy.
Outback 2.5 123 kw 2006
Forester 2.0 XT 130 kw 2005
Vypadá to skvěle, je to drahé?
dentalzz.pl prodává stomatologické vybavení za skvělé ceny online.
- námořník
- Místopředseda klubu
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
@jack25 vítej mezi námi ,musíš napsat ještě dva příspěvky aby jsi nemusel čekat na schválení.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- Čibi
- Závislý uživatel
To je reakce na můj komentář?
Outback 2.5 123 kw 2006