Dřív se tady u nás a blízkém okolí směrem k Hlinsku které je kousek nic jiného nepilo než Rychtář 11, ale pak se změnil sládek, původní šel do Dobrušky a Rychtar se spojil s Jihlavou, Černou Horou a už to nějak nebylo ono. Teď tu je Chotěboř a hodně Bernard 11. Ale asi je to tak všude že se časem kde co vyzkouší a zachutná něco jiného.
Odesláno z mého SM-S921B pomocí Tapatalk
Pivo a vše kolem něj
- culda84
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Culek
Re: Pivo a vše kolem něj
Subaru Levorg
Volvo XC60
VW Golf IV
Volvo XC60
VW Golf IV
Prave som dopil Rotor Turbolet 12, dobry lezak
Ale teraz sosam Matuska Summer Ale APA a to mi fakt chuti.
Vyrazna citrusova chut, ako to mam rad.
Ale teraz sosam Matuska Summer Ale APA a to mi fakt chuti.
Vyrazna citrusova chut, ako to mam rad.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
APA od Matušky zní jako něco, co nemůže dopadnout špatně :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Ta chut je az pomarancova kora, som sa musel zamysliet, co mi to pripomina. Citrusova, jemne horka.
Inak som sam v celej pivarni o tomto case. Som to zobral ako obed (klasicky gyoza plus 3 special piva), ked nie je zena doma
Teraz sa to sice na poslednu chvilu zvrtlo, ked dieta dostalo pred odchodom k svokre horucku, tak ostali doma. Ale uz som predsa nemohol menit plany
Nasleduje Poppels Hazy IPA.
A dobre tu hraju 80-90. roky.
Inak som sam v celej pivarni o tomto case. Som to zobral ako obed (klasicky gyoza plus 3 special piva), ked nie je zena doma
Teraz sa to sice na poslednu chvilu zvrtlo, ked dieta dostalo pred odchodom k svokre horucku, tak ostali doma. Ale uz som predsa nemohol menit plany
Nasleduje Poppels Hazy IPA.
A dobre tu hraju 80-90. roky.
-
- Zkušený uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav Kokinda
Pamatuji si, že v nultých letech v Jedovnicích, kde je restaurací a hospod víc (rekreační oblast), se říkalo, že nejlepší pivo mají v hospodě na křižovatce, kde se odbočuje na Křtiny, hned po příjezdu do obce od Blanska. Čepovali tam Poličku.culda84 píše: ↑pon zář 02, 2024 10:07 pm Dřív se tady u nás a blízkém okolí směrem k Hlinsku které je kousek nic jiného nepilo než Rychtář 11, ale pak se změnil sládek, původní šel do Dobrušky a Rychtar se spojil s Jihlavou, Černou Horou a už to nějak nebylo ono. Teď tu je Chotěboř a hodně Bernard 11. Ale asi je to tak všude že se časem kde co vyzkouší a zachutná něco jiného.
Odesláno z mého SM-S921B pomocí Tapatalk
Včera jsem při nákupu vsunul do košíku jižanského svrchňáka a byl jsem spokojený. Hodně hořký (příjemně) a neobvykle bílá pěna. Usrkával jsem celý večer....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Na Kunetickem hradu jsme ulovili tohle. Je to desitka a na desitku je to fakt hodne dobry. Kdybych mel hadat voltaz, tak to netrefim
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Dnes zkouším jižní APAu z pivovaru ob dva kopce. Taky jižaňi, ale chuťově inačí. Né že špatné, ale nějak moc chutí a hořkost přichází později. Úplný opak Lucky bastarda, tam ta hořkost zaútočí zofort
Ano, vzal jsem to, protože etiketa se leskla jak piva od Matušky
Ano, vzal jsem to, protože etiketa se leskla jak piva od Matušky
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)