Prodám Subaru Impreza r.v. 1997 motor 2.0 85kw, najeto 230 XXX. redukce, všechny okna v el. + zrcátka, stálá 4x4, tažné. Auto vlastním necelé 2 roky, za mě bylo na autě udělané :
- Brzdové obložení vepředu i vzadu + prasátka.
- Vzadu použité tlumiče forester, nové uložení a nové pružiny forester.
- Nové rozvody 3 měsíce zpátky
- Gufera v motoru u rozvodů
- Vzadu nové levé ložisko + šroub
- Nainstalované podložky pod tlumiče vepředu i vzadu
- Festovní plechový kryt pod motorem
- Přídavná světla
- 12V zásuvka protažená do kufru
- Expediční zahrádka v ceně.
- Údajně vyvařené klobouky za minulého majitele
- nové zadní silentbloky předních ramen
Vady:
- Přední nosníky zespodu jsou na malém kousku na vyvaření ale bavíme se tady o záplatě třeba 5x5 cm... ale díry tam úplně nejsou. Jinak s korozí na tom je asu celkem fajn na to že je to stará réza, nebo o tom nevíme ani my
- Začalo hučet přední ložisko ale nic zatím nic extrémního
- Vzadu vlevo začalo něco lupat, když se hodně nahne auto na jednu stranu a zpátky na druhou. - Myslíme si že se možna uvolnil jeden šroub na podložce? ale nemá vliv na nic.
- Nefunkční centrál, řidičovy dveře se měnily z důvody ťukance z poFL verze a asi někde nesedí kontakt. Předtím normálně fungoval.
- Jakmile se to zahřeje tak do expanzní nádobky přibude voda cca 7cm nad max, a pak se to vždy zastaví a nejde to dál. Takhle už jsme to koupily a s námi to najezdilo tisíce kilometrů :D.
I když se mu nakládá, furt je to stejně. Tipoval jsem to na těsnění pod hlavou ale že by to tak dlouho přežilo se mi nezdá, tak nevím? Bylo to 2x v Rumunsku, velký vedra, offroady, a nikdy nic hladina furt stejná.
- výfuk je takovej poslepovanej a úniky jsou znát ale žadný díry, zvuk akorát, zadní díl nedávno novej.
- kat není ( takže svítí check engine)
- svití ABS (čidlo)
- kosmetika je to ofroud s válečkolakem
- piston slap za studena
Na autě proveden válečko lak, barva zapsaná v TP. Ted nazuto na r16 kolech z Outbacka nokian pneu ( přidám i rezervu ) , k autu dám i 5ks r14 s dobrým vzorkem aby auto prošlo technickou. Přihodím i další díly jako zadní nárazník, náhradní světlo atd.
Oleje to žere jako klasická ej20, což je nic moc a žádný extrémy se nekonají. Po výměně gufer to nenajelo ještě tolik aby jsme to odhadli přesně. Interiér je celkem zachovalej, někde chybí krytka ale pěkný. Pár měsíců zpátky se tepovaly sedačky
Technická do 02/2025 příštího roku,
Cena 60 tis. Kroměříž. Foto kdyžtak na přání (já to auto doma v garáži nemám). Důvod prodeje je rozpad expediční party
Prodáme Imprezu GF 1997
Prodáme Imprezu GF 1997
Subaru Impreza WRX Hawk 06 / 169kw
Subaru Outback BP 06 / 121kw
Subaru Impreza GF 98 / 85kw / expedička
Subaru Outback BP 06 / 121kw
Subaru Impreza GF 98 / 85kw / expedička
Re: Prodáme Imprezu GF 1997
Nemělo tam být spíše 16 tisíc ?
Za dvacku to vezmu na další ročník
Za dvacku to vezmu na další ročník
Subaru forester 2.0 GL MY98