Zahradní TRAKTOR nebo RIDER

Odpovědět
Metuzalem
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Milan P.

Re: Zahradní TRAKTOR nebo RIDER

Příspěvek od Metuzalem »

Radku, přesuny materiálu bývaly významnou položkou na fakturách :-) Ale jaksi není komu fakturovat, co? :-)
Forester 2.0XT Comfort, MY2017, SJ - Šedivák
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Hamoune, kamaráde, děkujeme za ocenění, dá to někdy pravda zabrat, člověk neví co říct, ale stejně nevím co bych dělal jiného, jinak řečeno, máme to tu natolik neskutečně rádi, že nás to furt baví :-) a pak je radost na to vše pohledět, i slyšet slova chvály od sousedů...
Předsedo, já jsem s tou převodovkou možná až moc opatrný, nicméně záhul dostala, seru na to, máš pravdu, máslo to být nemůže, protože jsem zjistil, že tu samou převodovku má o dost dražšší Seco traktor, který už má v příslušenství i to tažné, kdežto ten můj ne. I prodejce mě nejdřív varoval, že na tahání to není, že to má jinou převodovku, ale já furt vidím tu samou, no nic sere pes, já to tu už mimochodem popisoval, tu story ohledně tažného a vozíku, jak mě od toho odrazovali, ale pak naopak i přitakali, že to možné je, že by to nemělo při dodržování jistých věci a zacházení se strojem ničemu vadit.
Jinak moc rád bych vyzkoušel na svém pozemku Seco 4x4, jaký by to byl rozdíl a jak by se mě s ním dařilo fungovat, prý je to vždy lepší, nejsem si tolik teda jist, uzávěrka je taky mocná, záleží na terénu, tj jasné a ten tu nemám zrovan ideální, hrby, stoupání, nerovnosti, furt mě přijde, že uzávěrka vyžehlí a vyřeší vše, kdežto 4x4 by si občas těžce hrabalo a to na trávníku třeba před chalupou zrovna moc nechci, ale jak říkám, nevyzkoušel jsem, nevím.
Metuzaléme :-D :-D to teda není, ale dnes mě po tvých slovech napadlo, že jsem ušetřil vlastně jak říkáš taky pár korun, anebo minimálně zbytečné další dřiny a tak zase něco můžu jinde utratit, bez výčitek, třeba za další techniku, vercajk :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VDC »

Já bych se o tu převodovku nebál. Kdyby v servisu viděli, co dělám s traktůrkem já, tak by omdleli. Ta moje taky nebyla postavená na to, že z toho někdo udělá dempr a jak to parádně funguje.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

:-D dumper, nj, vidíš to jsem pozapomněl, ty se s tím nemazlíš vůbec (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“