Kdo nebo co vám nadzvedlo mandle?
- gerda
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Michal Gerych
Re: Kdo nebo co vám nadzvedlo mandle?
Kdo nic nedělá, nic nezkazí Nic si z toho nedělej, vždycky to může dopadnout ještě hůř
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Fakt to nikdo v okolí nenatocil? :- D
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Mira Decky
Natočené mám jen bublání vedle hydrantu...
Ono se totiž ukázalo že hydrantové šoupě bylo kousíček vedle, pod travní drnem. A já povoloval, už povolený přípojkový kohout k napájení pítka a fontány. povolený byl tak dobře že když sem zkusil esi neni otevrený taky nešel - vyhodnotil sem tedy ze je to jen "standartne zatuhlé" z vaku se smáli a pronesli "asi moc síly no"...
ale co, zkušenost je zkušenost..
Ono se totiž ukázalo že hydrantové šoupě bylo kousíček vedle, pod travní drnem. A já povoloval, už povolený přípojkový kohout k napájení pítka a fontány. povolený byl tak dobře že když sem zkusil esi neni otevrený taky nešel - vyhodnotil sem tedy ze je to jen "standartne zatuhlé" z vaku se smáli a pronesli "asi moc síly no"...
ale co, zkušenost je zkušenost..
Forester SG 116kW + LPG
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
Mondeo II 1.8i Zetec - Srdcovka v modré bohužel zrušeno
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
-
- Vášnivý uživatel
Tak update, kluci to vykopali, ventil vylečili a zakopali.
Včera sem byl dopouštět další 2m3 a pomáhal jim s podiem, "mirečku utahujeme s citem, víš že máš sílu jak bejk" Takže opraveno, jen pindy budou ještě 5let
Včera sem byl dopouštět další 2m3 a pomáhal jim s podiem, "mirečku utahujeme s citem, víš že máš sílu jak bejk" Takže opraveno, jen pindy budou ještě 5let
Forester SG 116kW + LPG
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
-
- Vášnivý uživatel
Jo každý musí mít tu svoji chvili slávy
Forester SG 116kW + LPG
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Staci udelat nejakej vetsi pruser a na tohle vsichni zapomenou
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
ale houby. netřeba zapomínat. tyhle historky a nasledne povesti, ktere z toho vyplynou, jsou uplne nejlepší
treba o me kolujou zcela nepodlozene povesti, ze hrozne zeru a vyberu vzdy pul tomboly ...
treba o me kolujou zcela nepodlozene povesti, ze hrozne zeru a vyberu vzdy pul tomboly ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
Lucka je s detma na Sumave a ted mi pise, ze ji nedal prednost nejakej magor v Mustangu co letel lesem jako debil, tak to zahamstla, deti vyjukany...
par dni zpatky nas obdobny hovado v Mercedesu malem sejmulo v Sokolove na svetlech
to je horor na tech silnicich tvl.
pred dovcou jsem jel sluzebne do Ase, kde bylo na hlavnim tahu zuzeni kvuli pracem na silnici, prede mnou kamion, co dal prednost protijedoucim, ja za nim, za mnou asi jeste patnact aut, ale dalsi blbecek v Chrysleru 3000 prece cekat nebude, tak to pod plnym plynem poslal podel ty kolony do protismeru, ze mu museli dat prednost i ti, co ji meli dostat a pockat az jeho vysost projede
uz aby zacalo prset, mrznout a snezit a tahle pakaz se za rinceni plechu uklidila do pangejtu kam patri!!!
par dni zpatky nas obdobny hovado v Mercedesu malem sejmulo v Sokolove na svetlech
to je horor na tech silnicich tvl.
pred dovcou jsem jel sluzebne do Ase, kde bylo na hlavnim tahu zuzeni kvuli pracem na silnici, prede mnou kamion, co dal prednost protijedoucim, ja za nim, za mnou asi jeste patnact aut, ale dalsi blbecek v Chrysleru 3000 prece cekat nebude, tak to pod plnym plynem poslal podel ty kolony do protismeru, ze mu museli dat prednost i ti, co ji meli dostat a pockat az jeho vysost projede
uz aby zacalo prset, mrznout a snezit a tahle pakaz se za rinceni plechu uklidila do pangejtu kam patri!!!
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Mílo hlavně, že to stihla zašlápnout !!
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
to mi povidej...
ted jsem ji pral dobrou noc a pise, ze je ji z toho jeste uzko, ze to byly centimetry a debil prej ani nezpomalil
ted jsem ji pral dobrou noc a pise, ze je ji z toho jeste uzko, ze to byly centimetry a debil prej ani nezpomalil
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Mílo, je to běs, v tomhle případě o to víc, strach o člověku nejbližší, taky jsem opět potkal pár dementů, anebo taky spíš mimoňů při nedávném cestování českou krajinou. Ale to ani samozřejmě nemusím vyjíždět někam daleko.
Neříkám, nejsem možná úplně TOP ? sto pro opatrný šofér, jen čím jsem starší tím víc přirozeně jím jsem a snažím se předvídat, myslet za jiné, i když takhle jsem to měl teda nastavené vždy...jinak mnohdy nevím, nevím jak by to kolikrát dopadlo, tu platí co napsal nedávno předseda- Tomáš. Něco ve stylu, nevěřit na cestách nikomu, jen sobě...a i tak to nemusí samozřejmě stačit a toho se obávám nejvíc, jsou střelci jak jsi je popsal. Nicméně, když si to vše sesumíruji, popřemýšlím nad tím, tak to musím raději hned hodit za hlavu, jinak by člověk ani nevyšel z baráku, natož vyjel autem. Ještě, že mám takto nastavenou mysl, protože je to opravdu kolikrát o život a já mám přitom cestování tak rád.
Neříkám, nejsem možná úplně TOP ? sto pro opatrný šofér, jen čím jsem starší tím víc přirozeně jím jsem a snažím se předvídat, myslet za jiné, i když takhle jsem to měl teda nastavené vždy...jinak mnohdy nevím, nevím jak by to kolikrát dopadlo, tu platí co napsal nedávno předseda- Tomáš. Něco ve stylu, nevěřit na cestách nikomu, jen sobě...a i tak to nemusí samozřejmě stačit a toho se obávám nejvíc, jsou střelci jak jsi je popsal. Nicméně, když si to vše sesumíruji, popřemýšlím nad tím, tak to musím raději hned hodit za hlavu, jinak by člověk ani nevyšel z baráku, natož vyjel autem. Ještě, že mám takto nastavenou mysl, protože je to opravdu kolikrát o život a já mám přitom cestování tak rád.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- martinant
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Martin Antoš
Tohle je šílený. Nejhorší že s tím nic neuděláš. Kéž by tihle “jezdci apokalypsy” sestřelily vždy jen sami sebe.
Odesláno z rozežranýho jabka.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Kdyby tak ten Chuck Norris zakopl a spadnul by tak, že si ten radar narve celej do prdele i s trojnožkou. Pro úplnost přidávám i fotku toho úseku s omezením 40km/h. Je tam chodník od nádraží chráněný zábradlím, jeden přechod pro chodce se světly. Křižovatka ani nic jiného tam není. Nic, jdu to s radostí zaplatit, sice jsem za poslední dva týdny tam několikrát přišel o auto, protože v zatáčce potkám typicky kamion, co tam má zákaz vjezdu, nikde kde je přednost zprava ji nikdy nedostanu, ale tady jsem patrně hrozně hlukem při 50km/h rušil smažky na nádraží, co si tam na schodech píchaj sračky do žíly tak, že z toho vlaku nejde ani vylézt. Jsem to ale terorista.