VDC píše: ↑čtv srp 01, 2024 4:29 pm
Ještě, že mám palubku z dob, kdy se na ní nic neblemcalo.
Já si myslím, že to je spíš tím, že to u mě někdo párkrát umyl něčím agresivním, případně to moc mechanicky šmudlal. Počítám, že technologicky to v BH bude vyrobený úplně stejně.
Což nemění nic na tom, že BH má určitě lepší interiér. Prostě BH je úplně nejvíc nejlepší úplně ve všem, to už všichni víme.
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Našel jsem doma nějaký koncentrát co používá paní v domácnosti a ono se to dá použít i na hmyz a kola. Včera jsem zkusil odtranit mouchy a prach usazený na kolech a docela jsem čuměl jak to šlo krásně dolu. Naředěno cca 1:10, nechal jsem to působit asi 10 minut a po prvním setření bylo po mouchách. Takže doporučuji: https://www.freeway.cz/bull-5l.html#home
OUTBACK Touring 2023
FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
MB W124 300CE
PONTIAC FIREBIRD - minulost
OUTBACK 2,5i SPORT 2015 - minulost
OUTBACK 2,5i Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
Zase sa mi pomstil nejaky @#$%#@$% strom.
Snazim sa pri parkovani vyhybat statiu pod brezami, lipami a pod., odkial tecie sladky lepkavy sajrajt.
A teraz, pri tych teplach, som asi musel stat pod niecim ihlicnatym, lebo mam na streche par velkych flakov zivice velkosti 20-50Kc. Boli to vylozene 3D vankusiky cca 2mm vysoke, makke na dotyk. Pocistil som, co sa dalo samponom na auto, cisticom na okna i hmyz, ale tie teraz uz 2D zvysky ani bohovi.
Bojim sa na to ist liehom, ze co to spravi s lakom, pripadne skusit izopropylalkohol ci nieco ine ?
Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 )
spm píše: ↑sob srp 03, 2024 7:43 pm
Lih ani izopropyl imho laku na aute nic neudela; pouzival jsem to na odmasteni pod nalepky a nikdy to nic neudelalo. O acetonu to same rict nemuzu
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
No len tie dnesne laky su trochu ine ako kedysi. Kedysi som na oktavii pouzil lieh a trochu veru lak zbledol
Preto som opatrny.
Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 )
Makovica píše: ↑sob srp 03, 2024 7:19 pm
Zase sa mi pomstil nejaky @#$%#@$% strom.
Snazim sa pri parkovani vyhybat statiu pod brezami, lipami a pod., odkial tecie sladky lepkavy sajrajt.
A teraz, pri tych teplach, som asi musel stat pod niecim ihlicnatym, lebo mam na streche par velkych flakov zivice velkosti 20-50Kc. Boli to vylozene 3D vankusiky cca 2mm vysoke, makke na dotyk. Pocistil som, co sa dalo samponom na auto, cisticom na okna i hmyz, ale tie teraz uz 2D zvysky ani bohovi.
Bojim sa na to ist liehom, ze co to spravi s lakom, pripadne skusit izopropylalkohol ci nieco ine ?
Líh je v pohodě, čistil jsem s tím smůlu z borovic