To naštěstí zatím ještě ne, doufám

Ale narážel jsem na to, že se z toho taky furt vyndavá motor
Jinak je to v zásadě údržba... věc co mě iritovala nejvíc, že z toho někde furt chčije olej a chcalo to dost blízko rozvodovýho řemene. Druhá věc byla, že byla patrně v hajzlu spojka. Furt to mělo tendenci na krátký kvalty škubat při rozjezdu, očividně to auto za studena nedělá, ale stačí trochu ohřát spojku na místě a začne to trhat. A výměna spojky na syncru je... jak řekl klasik, rozebrat celý posraný traktor. Takže šel agregát ven, alespoň se přetěsní a vymění ty další věci co jsou v hajzlu (řemenice na klice byla už taky na odchodu), chtěl jsem vyměnit i uložení motoru a převodovky, pač jsem měl pocit, že má taky dost (šaltpáka se při přechodu mezi bržděním a plynem pohne celkem dost, manžety u difu se při vyvěšení kol opírají o rameno, byl na nich vidět i otěr. A po montáži liftu by se tohle ještě zhoršilo a asi by se začaly kvůli tomu trhat). A jestli to moje orgány přežijou a dorostou, tak z toho snad bude o kousek lepší auto
(kdybych si já debil vybral nějakou normální motorizaci, tak jsem se na to mohl vybodnout, jezdit s tím dokud se to nepotká a pak koupit za 15 novej motor a jezdit dál. Ale já si zase musel vybrat něco speciálního, co se bude na vrakovišti blbě shánět

)