Cheza píše: ↑pát črc 12, 2024 11:30 am
EK 9 je co? Zní to jako nějakej elektromobil
Civic
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
tak XR3ku bez "i", tzn. poctivou s weberem sem měl v devadesátkách asi 8 let. Dneska nesehnatelná věc a když tak za statisíce a já jí debil prodal tehdá za 17000... Byla to lechká motokára s ramenama i na zadku, takže to drželo jak přibitý. Měl sem to auto rád. Nicméně pokud se bavíme o evropskejch fordech, tak s předsedou nesouhlasim v tom, že granada byla poslední hezkej ford. Možná tak MK I. Za mě nejhezčí poslední evropskej ford byl taunus TC. Ten sem tuze chtěl, ale byly k mání jen s 1,3 a 1,6 a to bylo vo hovně, já scháněl s V6.
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Hezky napsáno. Zaplať bůh, že Strnadové zachránili Tatru a dneska skutečně umí stavět tyhle auta. Pamatuju si tu dobu, kdy hasiči toužili po Tatrách, ale fabrika nebyla schopná dodávat podvozky.
Tak se kupovaly různý nesmysly, jako MB Atego. To byl tenkrát hromadnej nákup a Langer za to jel někam k móři. Ty Atega byly úplně na hovno.
Naštěstí tahle kritická doba už je pryč a Tatra ty auta dneska umí a dělá dobře.
Poláci mají dálnici k Baltu kompletní. Čekáme na české bratry, smějí se nám kvůli D11 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... 1-40482459
... Trasu k Baltskému moři po kompletně zprovozněné dálnici S 3 otevřely ve středu v poledne slavnostní jízdou maluchy. Fiaty 126, vyráběné od roku 1972 v Polsku, projely jako první posledním zprovozněným úsekem polské autostrády - tunelem v dolnoslezském Bolkówe. Cesta z Prahy do Štětína vede vyjma pětačtyřicetikilometrového úseku z Jaroměře do pohraničního Královce, celá po dálnici trvá zhruba pět hodin. A co je důležité, zadarmo.
...
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018) Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004) Škoda Fabia Combi (2004)
Polská S3 není dálnice, ale rychlostní silnice pro motorová vozidla jako naše R-ka, autíčka. Ty v Polsku placený nejsou. A taky mají nižší rychlostní limit 100 km/h dvouproudé a 110 km/h čtyřproudé.
You cannot imagine the immensity of shit I do not give
Subaru Legacy wagon MY2004
ač jsem odpůrce aut na baterky tak uznávám že vývoj jde pořád dál , pokud ta životnost baterek dosáhne 30 let tak asi fakt dám na barák soláry a budu to eauto shánět jezdí to fakt parádně ty elektromobily, párkrát jsem to zkusil a něco to do sebe má , není to pro každého to je jasné ale věřím že někomu to časem může službu udělat, i těch 20let už je solidní stejně ty auta dřív shnijou při dnešním solení https://smartmania.cz/samsung-ukazal-no ... .sznhp.box
mne by se taky libil na odvoz deti 3 km do mesta a zpet, asi bych se s nim nevydaval na nejaky cesty nad ramec odzkousenyho dojezdu, ale kolem komina - proc ne, problem je samozrejme cena
na to vyuziti bych musel plodit jak Stepan a zit dlouho jako prumernej Elf, aby to porizeni davalo smysl