Naše dílenská technika a nářadí..
-
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Němec
Re: Naše dílenská technika a nářadí..
no oba tyto výrobky mám už reklamované , něco to vydrželo , ale zrovna toto se jim moc nepovedlo , pokud toho fakt budeš dělat uplné minimum tak asi jo no, reklamace naštěstí zatím fungují , blbé je když se na to spoléháš a nemáš náhradu , spoleh na to není, co můžu doporučit je flexa vrtačka kompresor reflektor to je asi ok. jinak pokud nespěcháš bývá to všechno v akcích které se opakují dokola, to je pak opravdu levné, nebo občas je něco levnější když máš tu aplikaci a sleduješ kupony , ale zas je to trochu otravné
jinak tu řetězku co bych potřeboval na tu aku pilu pořád nikde nemají , to je jako prodávat pilu a neprodávat lištu nebo řetěz, je to uplně to samé, přitom tu samou má i hecht a furk k nesehnání
jinak tu řetězku co bych potřeboval na tu aku pilu pořád nikde nemají , to je jako prodávat pilu a neprodávat lištu nebo řetěz, je to uplně to samé, přitom tu samou má i hecht a furk k nesehnání
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Petře, já myslel, že máš zelenou řadu. Já si stejně furt myslím, že to Ondrovi poslouží, samozřejmě vysrat se může cokoliv, ale myslím si to. Blbuvzdorná ta zelená řada teda nejspíš úplně není, ale když se s tím zachází normálně, tedy rozumně...
Performance by měl být lepší.
Performance by měl být lepší.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Ondřej
@petr
Clovece to jsem presne nechtel cist!
Necekam od toho odolnost a funkce profi znackoveho naradi.
Pila- pocitam, ze porezu par metru rocne, nic brutalniho a spis mensi prumery.
Vyzinac- prvni sekani budou nejeke drobnejsi nalety, ostruziny a ruze, ale pak uz to bude pravidelne jen trava a sem tam kopriva, proste mista, kam se nedostanu se sekackou.
Ale je pravda, ze me zarazila nedostupnost nahradnich dilu/ spotrebniho matetialu- zaci hlavy na vyzinac, listy a retezy na pilu... pro prodejce by to byly dalsi veci, co by ti k tomu mohli prodat. Nevim, proc to nemaji.
Clovece to jsem presne nechtel cist!

Necekam od toho odolnost a funkce profi znackoveho naradi.
Pila- pocitam, ze porezu par metru rocne, nic brutalniho a spis mensi prumery.
Vyzinac- prvni sekani budou nejeke drobnejsi nalety, ostruziny a ruze, ale pak uz to bude pravidelne jen trava a sem tam kopriva, proste mista, kam se nedostanu se sekackou.
Ale je pravda, ze me zarazila nedostupnost nahradnich dilu/ spotrebniho matetialu- zaci hlavy na vyzinac, listy a retezy na pilu... pro prodejce by to byly dalsi veci, co by ti k tomu mohli prodat. Nevim, proc to nemaji.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
-
- Člen_SubaruFanClubu
Třeba ty řetězy k mání bývají, ostatní nevím, já zatím vlastně při tom rekreačním používání nic nepotřeboval, ale pravda, není to jak na spešl krámě, či e-shopu a taky pravda už jsem se po řetězu díval, momentálně vyprodaný, ale určitě tam od té doby už ixkrát k mání byl, nastavit si sledování- třeba...
A hlavně máš záruku tři roky, tj už slušná doba, reklamace to víš sám, že se vyřizují kladně, to taky neplatí jen tak všude.
Edit: vem si jak Petr používá onen vercajk a pořád si ho drží a nakupuje jej nadále
A hlavně máš záruku tři roky, tj už slušná doba, reklamace to víš sám, že se vyřizují kladně, to taky neplatí jen tak všude.
Edit: vem si jak Petr používá onen vercajk a pořád si ho drží a nakupuje jej nadále

Forester 2.0 SG 2002
Já jsem ten vyžínač koupil letos a za ty peníze jsem spokojen, ale je pravda, že s nožem jsem ještě nesekal, jen strunou vysokou trávu, kopřivy apod. Já mám set šesti 8Ah baterek a většinou je vybiju všechny během jednoho zátahu a vyžínač prostě jede 2 hodiny v kuse naprosto bez problémů (tedy nepočítám namotávání trávy na sekací hlavu)... Co bych mu vytknul je ten postroj, který se mi prostě nedaří pohodlně nastavit (asi vyměním za stihl) a ta sekací hlava taky není žádný zázrak, takže asi taky přijde pořídit nějaká lepší.
Jinak je tu krásně vidět, jak nikdo nečtet návody, protože kdyby jo, tak byste věděli, že je tam odkaz na https://grizzlytools.shop/, kde bez problémů seženete běžné náhradní díly, včetně třeba těch řetězových lišt.
Jinak je tu krásně vidět, jak nikdo nečtet návody, protože kdyby jo, tak byste věděli, že je tam odkaz na https://grizzlytools.shop/, kde bez problémů seženete běžné náhradní díly, včetně třeba těch řetězových lišt.
Forester SG 2006 2.0X
-
- Závislý uživatel
dobré vědět, díky za odkaz, nicméně řetězku na pilu tam nemají jako nikde jinde, není skladem nikde už asi rok , kvůli řetězky za 8 euro mi vrátili peníze a pila je na vyhození
proto ji chci sehnat, možná bude pasovat ze stihlky musím někde vyzkoušet , ale zatím ji neměl nikdo skladem
no snad bude ten reklamovaný křovinořez fungovat líp, já s ním toho zas tak moc nenakosil, od začátku se dost zahříval tak asi bylo něco špatně, synovec si koupil tu silnou vrtačku co si já chválím no jela mu cca hodinu , reklamoval ji a ta druhá mu maká super, nevím jestli je to náhoda nebo ne , ale přijde mi že ty druhé kusy co přijdou díky reklamaci už makají dobře
potřebuju toto kdyby někdo věděl kde to sehnat https://grizzlytools.shop/Kettenrad_5
jinak já šel do parkside samozřejmě kvůli ceny a kvůli těm reklamacím, tak nějak doufám , že když si něco od nich koupím tak to bude jako předplatné na doživotí protože nevěřím že pokud se bude nějaký jejich výrobek více používat že vydrží záruku

no snad bude ten reklamovaný křovinořez fungovat líp, já s ním toho zas tak moc nenakosil, od začátku se dost zahříval tak asi bylo něco špatně, synovec si koupil tu silnou vrtačku co si já chválím no jela mu cca hodinu , reklamoval ji a ta druhá mu maká super, nevím jestli je to náhoda nebo ne , ale přijde mi že ty druhé kusy co přijdou díky reklamaci už makají dobře

potřebuju toto kdyby někdo věděl kde to sehnat https://grizzlytools.shop/Kettenrad_5
jinak já šel do parkside samozřejmě kvůli ceny a kvůli těm reklamacím, tak nějak doufám , že když si něco od nich koupím tak to bude jako předplatné na doživotí protože nevěřím že pokud se bude nějaký jejich výrobek více používat že vydrží záruku

-
- Člen_SubaruFanClubu
Grizzy shop jsem už kdysi postřehl, nevím už vůbec zdroj, jestli odtud, či kde, nebo z návodu, díky za připomenutí. Nicméně jak jsem už napsal, moc jsem toho v minulých letech řešit nemusel. Holt nejsem Petr Lidl zabiják 

Forester 2.0 SG 2002
-
- Závislý uživatel
dyť já v tom lídlu utratil balík a ještě jim dělám reklamu jak hrom , né zabiják , zachránce 

-
- Člen_SubaruFanClubu
Zachránce
aku lidl kat Mydlář jsi 

Forester 2.0 SG 2002
V podstate ocakavane.
Nastastie kotuce nie je problem pouzivat kazdy podla preferencii.
Je tam este odklik s nejakymi info : https://www.asenior.cz/kde-se-vyrabi-na ... eni-lehke/
Nastastie kotuce nie je problem pouzivat kazdy podla preferencii.
Je tam este odklik s nejakymi info : https://www.asenior.cz/kde-se-vyrabi-na ... eni-lehke/
-
- Závislý uživatel
Konečně mi dorazil ten nový aku krovinorez co jsem reklamoval a jede parádně, ten první byl asi teda nějaký divný od výroby, celkově byl slabší hodně se zahrival a pak umřel. Zas to je jako už několikrát, první kus mizerný a druhý už ok , no aspoň mám nějaké náhradní díly, popruhy atd do rezervy to se hodí
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Kurňa, tohle potřebuju! 

Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
SOLCtech
V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby!
Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE)
[vlákno o autě]
Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby!
Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE)

Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
- martinant
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Martin Antoš
To je dobrý!
Odesláno z rozežranýho jabka.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,0l/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,0l/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex