Jaké kolo pro vlastní pohyb

Odpovědět
MirekK
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav Kokinda

Re: Jaké kolo pro vlastní pohyb

Příspěvek od MirekK »

sima píše: ned črc 21, 2024 12:37 am Sám jsem to kdysi dávno zažil, už jsem to tu jednou popisoval, normální vyzývačka od dvou cajtů na "férovku" ve stylu tak pojď ke mě blíž...(tehdy v hluboké noci jsem řídil auto, byl jsem totálně bez alkoholu, i když nástrahy tam převeliké byly, já měl tak dvacet let a devadesátky uvolněné, že, na koncert jsem vezl kámoše, kapelu a tam furt pokušení- dej si, dej si, to bylo tehdy docela bohužel normální i za volantem) cukalo ve mě, zlost, emoce, najednou bezpráví, bilo se to ve mě fest, ale naštěstí jsem se zarazil, tehdy jsem si řekl policejní kovbojové devadesátek, ale že tomu bude i později, nebo dnes, no vím, je a stane se.
Tak to byl, Radku, ten můj zážitek proti tomu Tvému idylka. Nejhorší je ten pocit bezmoci. V takové situaci bych si přál umět se převtělit v takového Kájínka. Ne, že bych mu fandil. Ale ten by ty hajzlíky uniformovaný nejspíš odzbrojil a odjel by jejich autem :-). Aspoň by měli parádní ostudu.
sima píše: ned črc 21, 2024 12:37 am To jsi teda narazil na dva ocasy co zase pomáhali... >:-f tím neříkám, že jsou všichni stejní, to samozřejmě ne, znám pár policajtů a najdou se mezi nimi i fajnoví, rozumní, ale za většinu bych teda ruku do ohně nedal, jak jednou dostaneš pravomoce, teda blb je dostane, tak kolikrát neodolá, prostě ubohost, malost člověka, nic víc
Bohužel, je to tak.
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

sima píše: :-D
Chorche, raději ne :-)
děláš chybu pane, povítka začíná takto:
Za oknem je šedo; kapičky deště stékají po skle a kreslí na něj špinavé cestičky - šedé - jak jinak.
"Někde poblíž bývalé Severní spojky je nepohyblivé vozidlo se dvěma živými příslušníky policejního klanu - pro vás, kdož jste dnešní den ještě nezačali úspěšně, - stačí vzít samopal a svět je váš!" Dneska se Céva Rumkopff opravdu překonává; asi proto, že sledovanost Stanice prý poslední dobou poněkud opadla. Skulil jsem se z postele, zapálil si listí a z hromady svršků na odřené podlaze vydoloval ponožky.
"A pro vás, kteří jste dnes už přispěli našim hladovějícím spoluobčanům pořádným kusem policejního bůčku, jednu písničku na rozproudění krve - ano, hrají vaši oblíbení Vitriol Faces!" Pleskání deště zaniklo v burácení kytar. Já Stanici poslouchám rád - jako ostatně každý pilot - taky je to naše klanová Stanice.
Chápu, že mnozí nechtějí utratit desítky tisíc za výtisk jedný Mistrovo knihy, můžu ale poskytnout odkaz na stránku s downloadem.
offroadforum.cz

Otloukánek = legacy outback BP 2004
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

tak neska Andy ve městě utrhla ventilek a musela tlačit asi 6km... doma sem jí pak nainstalil poslední chybějící fossku a vodteď doufám už žádný defekty...
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
Levap
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Levap »

.. a jak to zabrání utržení ventilku prosím ?
Obrázek
Impreza 2.0 MY18
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

no je to úplně jinej materiál duše, sám sem měl utržený ventilky několikrát do roka a defekty obecně a od tý doby co mám fossky (několik let) tak ani jeden defekt ani utrženej ventilek. Je to takovej plast podivnej. Váhově to je o něco těžší než klasická duše, ale zase se nemusíš srát s mlíkem jako u bezduší, kde to mlíko stejně něco váží. Sám sem zvažoval jesli jít do bezduší nebo skusit todle a nelituju.

Obrázek
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

O tom jsem neměl tucha, hmmm. Já sice jezdím maličko a na defekty obecně nemám smůlu, natož abych někdy utrhl ventilek, nicméně tj jedno, dobrý tip.
https://duse.heureka.cz/f:6588:453683/
Dnes jsem zrovna spáchal na mém max bejku servis, vyměnil brzd. destičku, očistil řetěz a vše okolo, namázl a vyjel na tu nad chalupu nad vyhlídkový kopec, no nádhera, ticho, nikde nikdo, večer při západu slunce, kochal jsem se opravdu dlouze :-) =) sledoval jsem taky na protějších horizontech, že tam je někde cesta, vidím tam auto, taky táborák si tam někdo dělá, jo, tam se musím podívat... no a pak jsem se pěkně na kole natáhl :-D sjížděl jsem z paseky na kamenitou cestu dolů a říkám si, zkusím to vzít při krajnici, po betonech, zarostlých v trávě <:-< :-D no už jsem tušil, že to není úplně dobrý nápad, kor už téměř potmě, naštěstí jsem jel docela pomalu, mezi betony díra, zapíchl jsem do ní přední kolo naprosto ukázkově a šel přes něj po hlavě na beton, nešlo to už nijak jinak ustát, vychytal jsem to loktem, jen odřeniny na nohách od kola, loket a vše ostatní naštěstí v cajku, ufff, těsně před dovčou na kolech, to by byla teda radost. Jak jsem si tak ustlal na beton panelu, tak jsem se jen opatrně díval, jestli jsem celý a nikde nic ze mě nečouhá, nějak extra nebolí :-D no blbec, na kole jsem se teda nevyryl ani nepamatuji, naposled snad jako kluk, snažím se být opatrný, ale znáte to, vždy je to jen krůček od zranění, ať si myslím-e co chceme, stačí chybička.
Kolo taky cajk, jen jsem vrátil brzd páky a páčky přehazek tam kde mají být, přetočily se kolem řidítek a že tda byly utáhlé fest, tak dostaly taky pěknou šlupku.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Příspěvek od hamoun »

Šímo, fajn, že ses v pořádku Obrázek to jsou zážitky, co nechci :)
škoda superb
ex WRX 2008
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Jméno a příjmení: Jiří Mareš

Příspěvek od námořník »

Takovýhle pády můžou blbě dopadnout. Je dobře že jsi v pořádku Simo.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

nejsme uš nejmladší a reflexy začínaj pomalu bejt unavený... dobřes žes to dal bez zranění, já se vyválel loni na jaře a doteťka mě bolí loket... Já vzal šlapkou pařízek kerej tam dřív nebyl (člověk jede automaticky po cestičce co zná)... stromku se člověk vyhnul, ale pařízek po něm je zrada. Já se proletěl asi 4 metry luftem...
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
StandaB
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Stanislav Becvar

Příspěvek od StandaB »

Chorche, to je peknej "vejmrd" s parizkem. >:-& Ja se taky parkrat vyflaknul na kole, ale vetsinou sjezd na pisku. ::-(((
Jemny pisek je taky svinstvo. :-DDD
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

jojo, měl sem rukavice, přesto vobě prodřený aš do masa na dlaních a loket jakybysmet :-D prostě po dopadu sem brzdil dlaněma a loktama :-D Byl sem jenom rád, že kolo udělalo kotrmelec prakticky na místě jak se zbrzdilo z 30kmh na nulu a nevlítlo mi na hlavu...
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

no a jemnej písek znám spíš z fichtlů u moře... tam se válel taky víckrát :-D člověk to pěkně naklopí do zatáčky a už leží... zrovna neska sem tu byl zase vomrknout jeden inzerát na fichtla a asi ho vemu. Z tej bídy co je tu k mání je to nejlepší poměr cena/výkon. Tak snat se zase nevyválim...
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Kluci děkuji, musím si dávat zase většího majzla, mám jen z toho všeho na noze naraženinu jak dvě pěsti, vybarvuje se to a ozývá se to, no dopadlo to nejlépe jak jen mohlo.
Jo písek, tj sFině, tam raději vůbec nejezdit.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Němec

Příspěvek od petr »

cos to vyváděl , no ještě že to dobře dopadlo, ty pády na kole to je hned :-/
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel

Příspěvek od RudaK »

Vidím poprvé v životě takový přesmyk…. Možná jsem to mě dát do jiného vĺkna, ale kola jsou rady 😉
Přílohy
IMG_3135.jpeg
IMG_3136.jpeg
Naposledy upravil(a) RudaK dne sob srp 31, 2024 10:28 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Odpovědět

Zpět na „Hobby, sport“