O tom jsem neměl tucha, hmmm. Já sice jezdím maličko a na defekty obecně nemám smůlu, natož abych někdy utrhl ventilek, nicméně tj jedno, dobrý tip.
https://duse.heureka.cz/f:6588:453683/
Dnes jsem zrovna spáchal na mém max bejku servis, vyměnil brzd. destičku, očistil řetěz a vše okolo, namázl a vyjel na tu nad chalupu nad vyhlídkový kopec, no nádhera, ticho, nikde nikdo, večer při západu slunce, kochal jsem se opravdu dlouze

sledoval jsem taky na protějších horizontech, že tam je někde cesta, vidím tam auto, taky táborák si tam někdo dělá, jo, tam se musím podívat... no a pak jsem se pěkně na kole natáhl

sjížděl jsem z paseky na kamenitou cestu dolů a říkám si, zkusím to vzít při krajnici, po betonech, zarostlých v trávě

no už jsem tušil, že to není úplně dobrý nápad, kor už téměř potmě, naštěstí jsem jel docela pomalu, mezi betony díra, zapíchl jsem do ní přední kolo naprosto ukázkově a šel přes něj po hlavě na beton, nešlo to už nijak jinak ustát, vychytal jsem to loktem, jen odřeniny na nohách od kola, loket a vše ostatní naštěstí v cajku, ufff, těsně před dovčou na kolech, to by byla teda radost. Jak jsem si tak ustlal na beton panelu, tak jsem se jen opatrně díval, jestli jsem celý a nikde nic ze mě nečouhá, nějak extra nebolí

no blbec, na kole jsem se teda nevyryl ani nepamatuji, naposled snad jako kluk, snažím se být opatrný, ale znáte to, vždy je to jen krůček od zranění, ať si myslím-e co chceme, stačí chybička.
Kolo taky cajk, jen jsem vrátil brzd páky a páčky přehazek tam kde mají být, přetočily se kolem řidítek a že tda byly utáhlé fest, tak dostaly taky pěknou šlupku.