Jaké kolo pro vlastní pohyb

Odpovědět
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké kolo pro vlastní pohyb

Příspěvek od VDC »

Petře do hospody jedině na kole. Teda i z hospody. :-) To je jedinej důvod, proč na to vůbec sedat. :-) Asi máte nějaký přehnaně agilní četnictvo. To my v Plzni nemáme.
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

já teť najezdim kilometrů po městě v 40+ stupních a sem nasranej že dokut nemam místní vopčanku nemůžu pořídit skůtra. Na kole se člověk splaví kdyš chce udržovat stejnou rychlost jako auta (sem asi jedinej cyklista co jezdí rychle, páč vostatní maj sedátka dole a seděj na tom jak báby co jedou na nákup...). Takže člověk příde k vyvoněný notářce nebo k právničce celej mokrej a musí se vomlouvat že nevypadá na (místní) úrovni :-D
offroadforum.cz

Otloukánek = legacy outback BP 2004
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

Jee, gripshift, to jsem vzdycky chtel a nikdy jsem to nemel. Holt dalsi asi uz nikdy nesplneny sen :-D jinak ja dneska na moji pekelny vocipovany rock machine asi definitivne dojebal 28" rafek. Doufam, ze se to jeste nekde da koupit...

Jinak souhlas s Tomasem, to je presne jedinej duvod proc na tom jezdit :-D a potkat na cyklostezce cetniky, tak kdyz uz stejne to samotny kolo je ilegalni, tak bych to otocil a oprel se do toho, at si chlapci zamakaji :-DDD

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Petře, pěkně jsi jim to dal, kokotům jedněm musím říct! :-D Tohleto mě opravdu sere fest, jak se zas začli na tohle zaměřovat, přitom když je chceš někde, kde by měli preventivně být a fungovat, tak na to nemají čas a páky, ať jsou taky už do prdele opravdu!!! =) Holt smlsnout si na jedinci co nadýchá 0,5 promile je jednoduché. Předsedo, tu to taky nebývalo zvykem, ale poslední dobou začli postihovat ve stylu, ála jeden příklad za všechny: ze Vsetína jel z fotbalu jeden starý pán, cirka 70 let na kole po cyklo stezce. Jezdí na fotbal pravidelně, myslím že i fotbal fotí, ze záliby a nejen ze záliby, snad to kdysi dával či dává stále do novin, dává si vždy v neděli na fotbale takové to jedno pivo, velké či malé, jednu borovičku nebo něco takového a to je vše, ono za ty dvě, tři hodiny se vším všudy je to nic i pro pána pokročilého věku. Sedne na nějakou starou skládačku, či co, jede vždy slušně, rozumně, neplantá se, to ani náhodou, není to výtržník, že taky už :-D <:-< a čapli ho! a 20 000 cáluj hajzle jeden, že, na tebe si zakleknem pěkně, na tebe páky máme, tebe si najdem...a takových historek jsem slyšel poslední dobou podezřele víc, ať jdou opravdu do prdele veliké!!! =) jestli máte kdokoliv jiný názor, mějte, je mě to jedno, tohle je opravdu na palici i ty postihy.
Nějaká tolerance by měla být a ne že ne.
Chorche, Petr nemyslel ježděním na pívo to, že je hned na totál šrot...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

ale jo, ale v tomle hicu stačí 2-3 piva a člověk uš se motá :-D Autem v pohodě, ale na kole bych si byl uš nejistej.
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Němec

Příspěvek od petr »

jo no ono jde právě o to , aby si člověk v klidu nějaké to pivo mohl dát, neříkám že deset :-D na to jsou odborníci aby stanovili nějakou rozumnou hranici , já teda už moc nepiju , skoro vůbec takže mě to moc nepálí , ale dát si jedno pivo a pak čekat že zaplatím mastnou pokutu to by mě teda vytočilo do běla , prý se platí jen pokuta , body se neberou, jenže já mám navíc zbraně třeba a to nevím jak by to bylo , protože pokud v autě chytnou někoho pod vlivem s víc než jednou promili tak se bere i zbroják a to na 5 let a navrácení prý je nejisté , jestli by se to řešilo i na tom kole takhle to netuším
já s tím vůbec problém nemám , jestli někdo sedne za volant s víc než jednou promilí tak ať to klidně schytá a pořádně , třeba klidně ať to ještě zpřísní
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od sima »

Chorche píše: sob črc 20, 2024 9:58 am ale jo, ale v tomle hicu stačí 2-3 piva a člověk uš se motá :-D Autem v pohodě, ale na kole bych si byl uš nejistej.
V létě, kor na kole, když tak jen desítku a jen malou, max velkou, kdo jak se cítí a jedu dál naprosto spolehlivě, když dvě, tři, tak je taky nevypiješ nutně během půl hodinky, že, za mě osobně furt naprosto v pohodě, jinak řečeno, přeci každý se známe nejlépe, co to s náma udělá...Já si stejně radši dám na cyklo výletu kofolu...no jiná věc je kolo na dojezd do hospody, tam dát metr pív :-) taky jsem to samozřejmě zažil a nejen metr piv, přiznám se, kdysi dávno jo... já měl na mysli hlavně tu buzeraci, že tě chytí typicky na cyklostezce a máš v krvi nula nula prd a fííí, mastná pokuta ála dvacet tisíc a to jsi vlastně ještě rád, tak se k tomu vraťme zpět na začátek- to je vážně na palici. Nic víc netřeba myslím opět rozmazávat ;)
Petře- souhlas.
Forester 2.0 SG 2002
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Jméno a příjmení: Jiří Mareš

Příspěvek od námořník »

Až ti spadne ožralej cyklista před auto, tak budeš mluvit jinak.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od sima »

Já nemluvím o ožralém cyklistovi. No a počítám, že když bude mít v krvi, tak je to přitěžující okolnost spíš pro něj ne. Nechci zlehčovat alkáč na cestách, aby bylo jasno, to opravdu ne! :-|
Ten případ co jsi nastínil je samozřejmě černá můra, mě stačí potkávat tu velice často jezdce, co to pustí co to dá na úzké cestičce tu lesem (a nejen na ní) a já naproti v autě už nevím kam uhnout, brzdím a oni fičí jak o život a samozřejmě se nemůžou brát úplně na krajnici, kor při té rychlosti ne, tak to mě hlava taky nebere a kolikrát ještě pohledem srší blesky.
Forester 2.0 SG 2002
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

Kdyz tam padne ozralej chodec, tak je to to samy...

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
MirekK
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav Kokinda

Příspěvek od MirekK »

sima píše: sob črc 20, 2024 11:21 pm Já nemluvím o ožralém cyklistovi.
Já myslím, že to bylo na Chorcheho.

Jinak, ještě k těm policejním buzeracím. Před pár lety jsem šel po cyklostezce z Chocně do Brandýsa:
https://www.vylety-zabava.cz/cyklostezk ... che-orlice

Cyklostezka byla liduprázdná, bylo to v době, kdy bylo ještě dost chladno, a moc lidí na kole nejezdilo, navíc byl všední den. A najednou proti mně pomalu jede policejní auto. Seděli v něm dva policajti. Když přijelo ke mně, tak zastavilo, jeden policajt vystoupil a chtěl občanku. Podal jsem mu ji a on pak na mě, jak to, že jdu po pravé straně. Řekl jsem, že je to cyklostezka a nic tam nejezdí. On na to, že to není cyklostezka, protože po ní můžou jezdit auta. Auta po ní sice jezdit můžou, ale jen dopravní obsluha. (Na trase je penzion s restaurací, ještě loni oblíbené výletní místo, ale letos je zavřená.) Člověk tam auto prakticky nepotká. Nechtěl jsem se s ním hádat, co bych taky zmohl proti dvěma buzerantům, a beze svědků. Evidentně se nudili. Jak píšeš, kdyby radši byli tam, kde je jich třeba.
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od sima »

No to mě teď zrovna nenapadlo, mě spíš přišlo, že je to na mě, Chorche psal podstatně dřív a námořník by to dle mě specifikoval.
Mirku to je teda další úkaz totální buzerace, až nemám slov, ale nejsem překvapen a ani tomu, že jsi se nechtěl hádat, co pak zmůžeš? Nic, zhola nic, jen budeš bit, nemáš záznam navíc, byl jsi agresivní- třeba, ono se něco vymyslí a nakonec by jsi skončil třeba i v poutech.
Sám jsem to kdysi dávno zažil, už jsem to tu jednou popisoval, normální vyzývačka od dvou cajtů na "férovku" ve stylu tak pojď ke mě blíž...(tehdy v hluboké noci jsem řídil auto, byl jsem totálně bez alkoholu, i když nástrahy tam převeliké byly, já měl tak dvacet let a devadesátky uvolněné, že, na koncert jsem vezl kámoše, kapelu a tam furt pokušení- dej si, dej si, to bylo tehdy docela bohužel normální i za volantem) cukalo ve mě, zlost, emoce, najednou bezpráví, bilo se to ve mě fest, ale naštěstí jsem se zarazil, tehdy jsem si řekl policejní kovbojové devadesátek, ale že tomu bude i později, nebo dnes, no vím, je a stane se.
To jsi teda narazil na dva ocasy co zase pomáhali... >:-f tím neříkám, že jsou všichni stejní, to samozřejmě ne, znám pár policajtů a najdou se mezi nimi i fajnoví, rozumní, ale za většinu bych teda ruku do ohně nedal, jak jednou dostaneš pravomoce, teda blb je dostane, tak kolikrát neodolá, prostě ubohost, malost člověka, nic víc, já bych se takhle zachovat nikdy neuměl, nedokáži si to vůbec představit a proč taky hlavně že.
Forester 2.0 SG 2002
Metuzalem
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Milan P.

Příspěvek od Metuzalem »

MirekK píše: ned črc 21, 2024 12:20 am ...On na to, že to není cyklostezka, protože po ní můžou jezdit auta...
V takovýchto situacích se mi vždycky vybaví kupec z pohádky Lotrando a Zubejda:
Mladý Lotrando: "Já jsem strašný loupežník Lotrando."
Kupec: "Ale jděte!"
Samozřejmě v geniální intonaci Petra Bruknera :-)
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák
Chorche
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od Chorche »

sima píše: ned črc 21, 2024 12:37 am
To jsi teda narazil na dva ocasy co zase pomáhali... ...ale za většinu bych teda ruku do ohně nedal, jak jednou dostaneš pravomoce, teda blb je dostane, tak kolikrát neodolá, prostě ubohost, malost člověka, nic víc, já bych se takhle zachovat nikdy neuměl, nedokáži si to vůbec představit a proč taky hlavně že.
převelice doporučuju povídku od Mistra s názvem "Je 7.00, pro dnešek nejvyšší čas zabít svého prvního policajta" která je úvodem do série "Divocí a zlí" ;-D
offroadforum.cz

1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu

Příspěvek od sima »

Metuzalem píše: ned črc 21, 2024 8:16 am V takovýchto situacích se mi vždycky vybaví kupec z pohádky Lotrando a Zubejda:
Mladý Lotrando: "Já jsem strašný loupežník Lotrando."
Kupec: "Ale jděte!"
Samozřejmě v geniální intonaci Petra Bruknera :-)
:-D
Chorche, raději ne :-)
Forester 2.0 SG 2002
Odpovědět

Zpět na „Hobby, sport“