No to mě teď zrovna nenapadlo, mě spíš přišlo, že je to na mě, Chorche psal podstatně dřív a námořník by to dle mě specifikoval.
Mirku to je teda další úkaz totální buzerace, až nemám slov, ale nejsem překvapen a ani tomu, že jsi se nechtěl hádat, co pak zmůžeš? Nic, zhola nic, jen budeš bit, nemáš záznam navíc, byl jsi agresivní- třeba, ono se něco vymyslí a nakonec by jsi skončil třeba i v poutech.
Sám jsem to kdysi dávno zažil, už jsem to tu jednou popisoval, normální vyzývačka od dvou cajtů na "férovku" ve stylu tak pojď ke mě blíž...(tehdy v hluboké noci jsem řídil auto, byl jsem totálně bez alkoholu, i když nástrahy tam převeliké byly, já měl tak dvacet let a devadesátky uvolněné, že, na koncert jsem vezl kámoše, kapelu a tam furt pokušení- dej si, dej si, to bylo tehdy docela bohužel normální i za volantem) cukalo ve mě, zlost, emoce, najednou bezpráví, bilo se to ve mě fest, ale naštěstí jsem se zarazil, tehdy jsem si řekl policejní kovbojové devadesátek, ale že tomu bude i později, nebo dnes, no vím, je a stane se.
To jsi teda narazil na dva ocasy co zase pomáhali...

tím neříkám, že jsou všichni stejní, to samozřejmě ne, znám pár policajtů a najdou se mezi nimi i fajnoví, rozumní, ale za většinu bych teda ruku do ohně nedal, jak jednou dostaneš pravomoce, teda blb je dostane, tak kolikrát neodolá, prostě ubohost, malost člověka, nic víc, já bych se takhle zachovat nikdy neuměl, nedokáži si to vůbec představit a proč taky hlavně že.