Hamounovo "auto"
Re: Hamounovo "auto"
Jooooo, ted' to pěkně sedne k těm talířům vepředu 

Subaru Impreza WRX Hawk 06 / 169kw
Subaru Outback BP 07 H6 / 180kw
Toyota Yaris 03 / 48 kw
Subaru Outback BP 07 H6 / 180kw
Toyota Yaris 03 / 48 kw
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Michal Wunti
Ola. Mistře - jakou mas dlouhodobou spotřebu u toho tvého děla? Danke
Nyní:
Subaru OTB 2019, Comfort +
Toyota Corolla TS GR Sport 2.0 Hybrid 2023 (služební)
Ex:
VW Passat 2,0 TDi, 110 kW, 2017
Subaru Legacy 2,5 CVT LPG, 2011
Subaru Legacy 2,0R 121kW, 2006
Škoda Octavia III (1,4 TSi), II (1,6i), I (1,9 TDi), Favorit a 110L
Renault Clio 1,9D, 2001
Subaru OTB 2019, Comfort +
Toyota Corolla TS GR Sport 2.0 Hybrid 2023 (služební)
Ex:
VW Passat 2,0 TDi, 110 kW, 2017
Subaru Legacy 2,5 CVT LPG, 2011
Subaru Legacy 2,0R 121kW, 2006
Škoda Octavia III (1,4 TSi), II (1,6i), I (1,9 TDi), Favorit a 110L
Renault Clio 1,9D, 2001
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
@wunti
extremne zalezi, jak jezdim ...
ja mam letos 10.1, loni 10.3 ... ono se to dost meni skladbou cest a tezkosti nohy ...
nejsem z nejpomalejších ...
ale mam obdobi, kdy jezdim za malo .... 
umel bych za 8,5 bez toho, at jsem brzdou provozu ..
a zaroven i opacne ... umim utavit brzdy
dovolena v poklidu jde jet tesne nad 7 ...
extremne zalezi, jak jezdim ...
ja mam letos 10.1, loni 10.3 ... ono se to dost meni skladbou cest a tezkosti nohy ...
nejsem z nejpomalejších ...

umel bych za 8,5 bez toho, at jsem brzdou provozu ..
a zaroven i opacne ... umim utavit brzdy

dovolena v poklidu jde jet tesne nad 7 ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
DCC – Adaptivní regulace podvozku
vcera jsem absolvoval odpoledni hospodu se skodovkarema .. no .. normalni sraz asi 10 autickaru vyznavajici jinou znacku ..dobre jidlo v hospode . pohoda .. fajn pokec .. ale hlavni důvod, ... prijel clovek, co umi "kodovat" a domluvili jsme se, ze mi upravi nastaveni podvozku DCC .. spociva to v prehrani nastaveni dle VW Arteon. Auto pak ma v nastaveni DCC nejen tri moznosti Komfort-Normal-Sport, ale misto toho je tam posuvnik, ktery umozni nastaveni vice do extremu na obe strany ...
Prehrani se po nejakych peripetiich povedlo ... a tak jsem to zkusil projet ... at zkusim všechno, zda to vůbec funguje, reaguje ...
Samozrejme hned sport co nejvic doprava .. a tak nejak po prvních metrech jsem tusil, ze změna nastala .. a ne uplne mala .. mam pod prdeli jine auto
vyrazne podvozkove prijemnejsi. ... posunu hned na opacny extrem ... změna je patrna, ale .. neprislo předchozí houpani. podvozek jen lip filtruje nerovnosti ... znova sport .. v prdeli citim nerovnosti pod kolama .. znova komfort .. nerovnosti citim, jsou tlumenejsi, stale se nehoupam ... takze asi 5 minut projížďka a ... prijizdim s usmevem na tvari .. tohle jsem necekal ...
po vysvetleni, ze nedoslo jen k prehrani moznosti nastaveni, ale flashi cele RJ DCC na posledni verzi a tim uprave komplet chovani jsem si rikal, proc tohle nenahrajou ve skodovce vsem ...
oni se pry v servisech boji cokoliv prehravat ... bo u toho muzou ty jednotky chcipnout .. no .. kdo nic nedela, nic nezkazi ... takze to nikdo nedela ...
Cesta domu .. po dlouhe dobe auto zkousim. uzivam si prepinani mezi komfortem ve vesnicích a sportem za značkou označující konec vesnice .. parada .. vyjizdim na rychlostni cestu ... naprosta parada ... jsem tak o 10% rychlejsi (odhad, ne naplno, ale rychle a kdo me zna, tusi) a v zatáčce, kde mam limitni rychlost s odzkousenym "zhupem" tak, abych neskakal a nevylitl, projizdim stejnou rychlosti s naprostou jistotou
... takze shrnuti .. je to pecka .. mam radost
auto se chova vic plackovite .. lip reaguje, mene se naklani, nehoupe se .. je to moc prijemne 
ps: moc prijemne = mnohem lepsi, nez to bylo ... chápejte to cele jako nadseni cloveka jezdici velkou skodovkou .. zadne srovnani se Subaru se nekona a konat nemůže
@Radek99 tebe tu musim zminit, at si to urcite prectes
diky za precteni a užívejte
vcera jsem absolvoval odpoledni hospodu se skodovkarema .. no .. normalni sraz asi 10 autickaru vyznavajici jinou znacku ..dobre jidlo v hospode . pohoda .. fajn pokec .. ale hlavni důvod, ... prijel clovek, co umi "kodovat" a domluvili jsme se, ze mi upravi nastaveni podvozku DCC .. spociva to v prehrani nastaveni dle VW Arteon. Auto pak ma v nastaveni DCC nejen tri moznosti Komfort-Normal-Sport, ale misto toho je tam posuvnik, ktery umozni nastaveni vice do extremu na obe strany ...
Prehrani se po nejakych peripetiich povedlo ... a tak jsem to zkusil projet ... at zkusim všechno, zda to vůbec funguje, reaguje ...
Samozrejme hned sport co nejvic doprava .. a tak nejak po prvních metrech jsem tusil, ze změna nastala .. a ne uplne mala .. mam pod prdeli jine auto

po vysvetleni, ze nedoslo jen k prehrani moznosti nastaveni, ale flashi cele RJ DCC na posledni verzi a tim uprave komplet chovani jsem si rikal, proc tohle nenahrajou ve skodovce vsem ...
oni se pry v servisech boji cokoliv prehravat ... bo u toho muzou ty jednotky chcipnout .. no .. kdo nic nedela, nic nezkazi ... takze to nikdo nedela ...
Cesta domu .. po dlouhe dobe auto zkousim. uzivam si prepinani mezi komfortem ve vesnicích a sportem za značkou označující konec vesnice .. parada .. vyjizdim na rychlostni cestu ... naprosta parada ... jsem tak o 10% rychlejsi (odhad, ne naplno, ale rychle a kdo me zna, tusi) a v zatáčce, kde mam limitni rychlost s odzkousenym "zhupem" tak, abych neskakal a nevylitl, projizdim stejnou rychlosti s naprostou jistotou

... takze shrnuti .. je to pecka .. mam radost

ps: moc prijemne = mnohem lepsi, nez to bylo ... chápejte to cele jako nadseni cloveka jezdici velkou skodovkou .. zadne srovnani se Subaru se nekona a konat nemůže

@Radek99 tebe tu musim zminit, at si to urcite prectes

diky za precteni a užívejte

Naposledy upravil(a) hamoun dne ned črc 21, 2024 10:47 am, celkem upraveno 1 x.
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
tak to je parada! ty dnesni moznosti do sebe neco maji, to je bez debat 
tak at to dela jen samou radost dal...

tak at to dela jen samou radost dal...

- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Petře tak to je paráda, že s tím jdou dělat takovýhle věci !!
http://www.instagram.com/monstersubarus_house
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Pavel
Super hamoune
ladíš, vylepšuješ jak s WRX. A je fajn, že na Supa jsou ty možnosti.

Subaru Levorg MY16
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
- Holaňďanka
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
Díky lidi
moc díky!
Ono .. já už uvažoval i o podvozku .. aby to bylo trochu lepší...
Ale tlumiče stojí tuším něco přes 70 ... a já se zařekl, že už tam nic velkého dělat nechci
...
Tohle by teda mohlo (prozatím) vystačit

Ono .. já už uvažoval i o podvozku .. aby to bylo trochu lepší...
Ale tlumiče stojí tuším něco přes 70 ... a já se zařekl, že už tam nic velkého dělat nechci

Tohle by teda mohlo (prozatím) vystačit

škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Budu jen opakovat předešlé, ale je to teda paráda, že tohle lze takhle "jednoduše" vyladit a takový skok o levely výše jinde je hned auto! A chápu, že o to větší radost oproti nemalé investici přímo do podvozku auta, tj opravdu radost. Hamoune super, super, plně s tebou cítím to markantní zlepšení, popsal jsi to skvěle, to by mě taky bavilo, pecka, paráda

Edit: a to nehledě navíc na to, že ty drahé nové tlumiče by ti tolik možností a radosti nejspíš stejně nepřinesly.

Edit: a to nehledě navíc na to, že ty drahé nové tlumiče by ti tolik možností a radosti nejspíš stejně nepřinesly.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Ondřej
Super! Jedes s tim na sraz v zari?
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Petře naprosto chápu, že taková věc potěší - ten potenciál tam je, a stačí jen upravit software aby to bylo lepší. Paráda, že s tím vůbec jde něco dělat, kde jsou časy mechanických kroutítek
A co by někteří dali aspoň za ty kroutítka, natož možnost to upravovat posuvníkem za jízdy 

Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde>

BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde>

ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW