věci se daly do pohybu trochu jinak, než jsem plánoval a výsledkem je, že ani nevím, jestli dávám nabídku do správné sekce. Ale zkusím to dát sem a ne do prodeje dílů, snad mi odpustíte.
Tedy k dispozici je naše Tribeca, akorát toho času nepojízdná

Jelikož je už doma nástupce, tak se mi moc nechce se pouštět do takové servisní akce a raději bych to přenechal někomu, kdo se o to "postará" ať už jako o dárce orgánů jiným autům, nebo si to opraví (nechá opravit) podle svých představ.
Je to americká verze vyrobená 2008, plná americká výbava (nemá sklápěcí zrcátka, místo xenonů obyč. světla bez nivelace), 7 míst, světlá kůže, DVD..., rychloměr kanadský, klima v našich jednotkách, rádio jen liché frekvence. Zvenku zlatá barva, ale minimálně kapota a přední blatníky lakované a nic moc, kapota oloupaná a začíná se loupat už i lak kolem předních oken. Koroze snad úměrná věku, nějak extra shnilá není, puchýřek je na hraně 5. dvěří, pak spodní část zadních dveří. Prasklý blinkr v pravém zrcátku (zatím bliká). Jinak teď snad žádná (další) podstatná závada.
Ještě je podstatné (a asi ne moc pozitivní z pohledu prodeje, ale co už), že je přestavěná na LPG, letos nová nádrž, STK dělaná na konci května (ehm, bez závad

Najeto cca 305 tis., plyn je v tom cca od 120 tis.
Co bylo na autě dávané v poslední době do pořádku a mohlo by teda snad být použitelné, kdyby šla na orgány:
2021 nerez výfuk od pana Málka (střední + zadní díly, svody zůstaly původní),
2021 byly nějaké problémy (cukání v tahu, pečené kuře...), takže rozvody, těsnění pod hlavama, kontrola ventil. vůlí... a nakonec vyřešeno výměnou ventilu ovládajícího úhel vačky, od té doby motoricky OK,
2023 nový domeček řízení a repas zbytku řízení (to byla taky akce... no nakonec vyřešeno a to řízení je vlastně ještě v záruce, dělalo se to cca v září),
2024 výměna LPG nádrže (po 10 letech), STK + emise.
Auto je na slušných letních pneu Michelin (chtěl jsem původně psát zánovních, tak jsem se podíval do evidence nákladů a lekl se, mám je od léta 2020, takže nové už rozhodně nejsou) a na zimu jsou disky z předface verze s pneu GoodYear, vzorek OK, kupované na podzim 2019 (já bych na nich ještě klidně rok dva jezdil).
K dispozici jsou taky originál příčníky.
Uvítám kromě projevů zájmu o auto (a účastných projevů k cizímu neštěstí

Tak to je pro tuto chvíli vše (chtěl jsem být stručný, moc se mi to nepovedlo, pardon).
Jarda